Koliko smo iskreni na forumu ?

Ko je koliko iskren

• Iskren 100 %

glasova: 51 71,8%
  • lazem kad moram

glasova: 5 7,0%
  • uvek kad je u mom interesu

glasova: 2 2,8%
  • lazem cim zinem

glasova: 11 15,5%
  • samo kad me napadaju nisam iskren

glasova: 2 2,8%

• Ukupno glasova
    71
  • Anketa je zatvorena .
А то је нарочито погодило твоју срећну масну дебелу гузицу...:rotf: Боље СМАЊИ БРОЈ СВОЈИХ КЛОНОВА - постаје исувише заморно и шизофрено...:sad2:

п.с. А ове силне блокаде и кочења програма су се и раније догађале КАДА ИМА МлОГО КОНТРОЛОРА - а тога ће сада нарочито бити када разним службама ТРЕБА ПОХРАНИТИ СВЕ ПОРУКЕ...

:hahaha: :rotf:

А то је нарочито погодило твоју срећну масну дебелу гузицу...:rotf: Боље СМАЊИ БРОЈ СВОЈИХ КЛОНОВА - постаје исувише заморно и шизофрено...:sad2:

п.с. А ове силне блокаде и кочења програма су се и раније догађале КАДА ИМА МлОГО КОНТРОЛОРА - а тога ће сада нарочито бити када разним службама ТРЕБА ПОХРАНИТИ СВЕ ПОРУКЕ...

pohrani i ovo: OTKUD MENI OVA SNAGA Otkud meni ova snaga gde bih steko te misice da mi hrana nije draga da mi nije drago pice Volim brate lepo sesti volim brate dobro jesti volim se sa sniclom sresti il za stolom il na cesti Otkud meni ova sila ovaj pogled ljuta zmija da mi hrana nije mila tako reci najmilija Volim brate lepo sesti volim brate dobro jesti tamo gde se klopa smesti i mene ce nos odvesti Otkud meni ovo zdravlje gde bih naso takva pluca da ne volim mleko kravlje i cicvaru dok je vruca Volim brate lepo sesti il za stolom il na cesti volim se sa hranom sresti pa makar je moro jesti

Back