RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.714
ma to samo kad se oznoje, imaju više znojnih žlezdi od normalnih ljudi pa im je miris jači... to je naučno dokazano, ali kad su čisti trebalo bi da ne smrde![]()
svejedno ko ih ebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to samo kad se oznoje, imaju više znojnih žlezdi od normalnih ljudi pa im je miris jači... to je naučno dokazano, ali kad su čisti trebalo bi da ne smrde![]()
Ja da se zeznem?Ma hajde molim te...Kakvi Kubanci,Japanci ili ne daj Boze Kinezi...Smrde,jako.To ne moze da se ispere.Ne postoji dovoljno jaka hemikalija da to neutralise.Takav im je gen.Ne mogu da prodjem pored njih na ulici.Da je srece pa sve da ih posalju u .......
Dubravka udaj se za mene .
Tako je .
I u staroj SFRJ su tako lupetali -nema veze nacija ,religija svi smo ista raja, samo da se ljudi voledu ,a onda su se podžapali upravo na nacionalnoj i verskoj osnovi.I onda im je nacija ili religija kriva.Nije ,nego ljudska glupost.Ko kaže da te stvari nisu važne nije normalan ili je ograničen.Pazi svejedno je da li će ti devojka ili žena biti neka Mongolka ,budistkinja ili neki Srpkinja ,hrišćanka.Da l su ti ljudi normalni *** .
pa da... iz Bosne jel tako? ti su jos uvek jugonostalgicni i ne smeta im toliko puno
aj sto nije ozenio neku Arapkinju?
zaklali bi i njega i njihovu cerku
jednostavno vera im to ne dozvoljava...
svejedno ko ih ebe![]()
može samo da utiče drugačiji način života za koji znam da mi ne bi odgovarao
e a bilo u NOvostima pre neku godinu... išao neki naš novinar tamo po africi i slučajno nabasa na neko crnačko selo i odjednom čuje da tamo sva deca (kako skaču i igraju se) pričaju srpski... i on pomislio da mu se kao učinilo, kad ono stvarno pričaju srpski... i na kraju upozna tu valjda 6 ili 7 Srba koji su poženili po nekoliko crnkinja i tu napravili svoje selo... a priča je da su prvo par njih (tad su bili studenti) otišli u Afriku onako bzvz i kad su tu došli odluče da ostanu... kasnije doveli još par drugova i napraviše ljudi svoje selo...
Ma ne bih se slozio s tobom, briga mene sta ljudi rade u globalu, ja kao pojedinac, govorim da nemam predrasuda prema tome, a ne vjerujem da sam nenormalan ili ogranicen. Kao sto si rekao za rat je kriva ljudska glupost a ne nacija ili religija, a ja ne bih da budem glup.
Arapi za razliku od Bosanaca,daleko bolje poznaju svoju religiju to jest Islam i svesni su kojoj naciji i rasi pripadaju ,tako da ne prave takve kobne greške,jer su utemeljeni u svojoj veri i naciji .
e a bilo u NOvostima pre neku godinu... išao neki naš novinar tamo po africi i slučajno nabasa na neko crnačko selo i odjednom čuje da tamo sva deca (kako skaču i igraju se) pričaju srpski... i on pomislio da mu se kao učinilo, kad ono stvarno pričaju srpski... i na kraju upozna tu valjda 6 ili 7 Srba koji su poženili po nekoliko crnkinja i tu napravili svoje selo... a priča je da su prvo par njih (tad su bili studenti) otišli u Afriku onako bzvz i kad su tu došli odluče da ostanu... kasnije doveli još par drugova i napraviše ljudi svoje selo...
ne obracaju oni mnogo paznju na rasu... imas ti koliko slucajeva da su se Bosnjaci zenili sa Arapkinjama i Arapi sa Bosnjakinjama na primer
pa ovom nasem muftiji Jusufspahicu je majka Arpakinja, a otac Bosnjak
Biti pripadnik svojoj naciji i veri nikako ne znači mrzeti druge.Naprosto gledati svoju sopstvenu stranu poštovati i drugu ,ali biti prvenstveno sa svojima.Reč tolerancija bukvalno znači -trpeljivost http://sr.wikipedia.org/sr/Трпељивост Tolerisati nekoga ne znači voleti nekoga,nego trpeti nekog ,što znači- možda mi se i ne sviđa ta osoba,ili sam ravnodušan,ali je trpim radi nekog opšteg mira i dobra.Međutim neki ljudi brkaju pojmove da onaj ko toleriše mora nužno i da voli nekog.
Evo upravo citam neku knjigicu zove se ''tolerancija-izabrani clanci'' tako da mi poduka iz toga ne treba. Ja ne brkam nista, samo sam rekao da mi ni malo ne smeta ozeniti curu druge nacija, i da zbog toga nisam ogranicen kao sto si ti rekao. A nisam valjda idiot da to radim samo iz tolerancije a bez ljubavi.
to ko travian, ahahahahaah![]()
Postoji razlika između nekog polupismenog gologuzog plemena Afrikanera,koji prihavtaju sve jadni jer i nemaju šta da izgube i starih civilizacija čija se starost meri hiljadama godina.
Bas zanimljiv slucaj, isao bih i ja tamo, ova sredina mi se sve manje svidja![]()
Nisam te imao nameru podučavati ,samo sam naglasio razliku između mešanja teza.Nisam rekao da si ti ograničen,to je bila generalizacija na račun neukih ljudi koji ništa i ne shvataju o problemu nacije ,nego mekeću kao koze u horu -treba biti tolerantan a,ne znaju čak ni šta ta reč uopšte znači.
da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?
To je totalno druga prica ako si gledao na ljude u cjelini, i ja to primjecujem kod ljudi ne samo kada nekoga ''tolerisu'' nego u svemu...ljudska prava i slicen gluposti.
aj, bre, ljudi, šta se oko toga upljuvavate, nek se ženi ko s kim hoće