Koliko rasa i/ili nacionalnost uticu na vas izbor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne moze me niko nazvati gadom , pa ni na forumu .
Za to je necu prijaviti , ali ce dobiti dobru dozu od mene !
Za takvu rijec bi svakom u realnom zivotu otkinuo glavu !

Pa sta ako te nazvala, nisi ti dijete, da se sad kao svetis nego imas 47(?) godina. Realno ne bih ni trebao biti ovdje, a kad si vec ovdje ponasaj se u skladu sa godinama, a ne da nama ovdje solis pamet i da se hvalises, msm tvoj izbor. Ovo je samo moje skromno mislenje...

Ma ja.

Moja omiljena video igra je bila Pirati s Kariba.Osvojio sam sva ostrva u ime engleske krune,opljačkao sve kolonije ,spalio 500 brodova,usmrtio oko 10 000 ljudi ,oženio se guvernerovom ćerkom ,tačnije sa njih 15 u raznim gradovima i na kraju i sam postao guverner.Usput sam radio pomalo i za Špance i za Engleze i Holađane ,ko više plati:rotf:

brate a ja sam u simsu poženio sve od žena što je bilo, a kad sam varao ženu uvek se sjebem pa mi u sred akcije uleti u kuću (bila na poslu ili spavala) i sve pokvari, onda sam se setio da je lepo pošaljem na spavanje i sa sobe poskidam vrata i prozore, pozovem drugu ženku i nema smetnje :D naravno kasnije je pustim tj vratim vrata i prozore...

brate a ja sam u simsu poženio sve od žena što je bilo, a kad sam varao ženu uvek se sjebem pa mi u sred akcije uleti u kuću (bila na poslu ili spavala) i sve pokvari, onda sam se setio da je lepo pošaljem na spavanje i sa sobe poskidam vrata i prozore, pozovem drugu ženku i nema smetnje :D naravno kasnije je pustim tj vratim vrata i prozore...

:hahaha1: :rotf: do yaya

uh, bas pre par veceri sam vodila razgovor sa drugom koji je Iracanin, a tema je bila ova (manje-vise)

i sad on mene pita da li bi mogla sebe da zamislim sa nekim ko nije moje vere i nacionalnosti...

teorijski - da, zaista nemam predrasude, pa ni problem sa tim... ALI, ogromne su razlike u vaspitanju, kulturi, pa jezicke barijere (i pored toga sto, recimo, oboje govore perfektno engleski, npr.)

sustinski i jedini problem koji bih ja tu imala je krstenje i odgajanje dece, jer bih volela da budi krsteni u pravoslavnoj crkvi (pored toga sto bih u istoj volela da se vencam)
i to je razlog zasto sam skepticna prema vezama izmedju dve osobe razlicite kulture, razliciti su to mentaliteti, a i mnogo je danasnji svet slobodan da bi se tek tako lako pravili kompromisi, nazalost

da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?

znao sam jednu ciganku svojevremeno...izrazito lepa,atraktivna,zabavna zena...udala se za jednog meleza
pitale je kolege sa posle...imala si dosta udvaraca...cudo nisi nekog srbina...na sto ce ona...
sta mi to treba u zivotu...sve lepo do prve svadje...aj mozda on nece ali njegovi ce mi sigurno psovati majku cigansku

uvek se toga setim...licno nemam problema ali za uspesnu vezu,brak vise je kompatibilnosti potrebno nego se da ocekivati na prvi pogled

znao sam jednu ciganku svojevremeno...izrazito lepa,atraktivna,zabavna zena...udala se za jednog meleza
pitale je kolege sa posle...imala si dosta udvaraca...cudo nisi nekog srbina...na sto ce ona...
sta mi to treba u zivotu...sve lepo do prve svadje...aj mozda on nece ali njegovi ce mi sigurno psovati majku cigansku

uvek se toga setim...licno nemam problema ali za uspesnu vezu,brak vise je kompatibilnosti potrebno nego se da ocekivati na prvi pogled
potpuno se slazem sa tobom.

Јако ми смета и друга националност, и вероисповест, и боја коже, не због околине, већ због мене.

Znao sam da si ljigav od pocetka :bljak:

I da vuces samo Nacionalizam bedni koji ti jedini ostao za sta da se uvatis u zivotu :aha:

Mrzim ljude koji plase druge ljude oko nacije i koji primoravaju sve oko sebe da slede nacionalizam i tradiciju :bljak:

Svako nek ide sa kim pozeli ako mu se svidja i ako se iskreno vole, samo Bog moze da ih razdvoji a ni vi bedni Crvi Politicki grrr! :evil:

Imao sam druga koji je zbog takvih kao ti u bliskoj proslosti morao da se razvede od zenu koju je voleo jer je okolina vrsila pritisak na nju i od straha za svoju bezbednost i buducnost morala da se razvede :bljak:

Mislio sam da ste takvi kao vi proslost al vidis ipak vas ima i delujete iz pozadine i sirite taj otrov vas gadni :manikir:

:hvala: i :bye:

da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?
za okolinu me ne zanima, meni porodica nikad nije i nece praviti problem jer im je jedino bitno da ja budem srecna, jedino sto znam da me vise ne zanimaju al ni najmanje i to onako u paketu muski balkanci i trenerkasi, i to iz vise razloga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back