aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
pa da... imaš 10- ak žena, brdo dece... poglavica si, umnožavaš stada... nakriviš kapu i boli te uvo![]()
Ajoj sad sam se nafurao, odoh sutra odma' tamo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da... imaš 10- ak žena, brdo dece... poglavica si, umnožavaš stada... nakriviš kapu i boli te uvo![]()
aj, bre, ljudi, šta se oko toga upljuvavate, nek se ženi ko s kim hoće
aj, bre, ljudi, šta se oko toga upljuvavate, nek se ženi ko s kim hoće
Ne moze me niko nazvati gadom , pa ni na forumu .
Za to je necu prijaviti , ali ce dobiti dobru dozu od mene !
Za takvu rijec bi svakom u realnom zivotu otkinuo glavu !
Ma ja.
Moja omiljena video igra je bila Pirati s Kariba.Osvojio sam sva ostrva u ime engleske krune,opljačkao sve kolonije ,spalio 500 brodova,usmrtio oko 10 000 ljudi ,oženio se guvernerovom ćerkom ,tačnije sa njih 15 u raznim gradovima i na kraju i sam postao guverner.Usput sam radio pomalo i za Špance i za Engleze i Holađane ,ko više plati![]()
imamo li djece?za arapina![]()
imamo li djece?![]()
brate a ja sam u simsu poženio sve od žena što je bilo, a kad sam varao ženu uvek se sjebem pa mi u sred akcije uleti u kuću (bila na poslu ili spavala) i sve pokvari, onda sam se setio da je lepo pošaljem na spavanje i sa sobe poskidam vrata i prozore, pozovem drugu ženku i nema smetnjenaravno kasnije je pustim tj vratim vrata i prozore...
pod hitno i zamisli tamo napraviš neku afričksrpsku džamahiriju sa tobom na čelu![]()
da, plus kazu lekari da deca iz mesovitih brakova budu boleshljiva slabij imunitet![]()
da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?
potpuno se slazem sa tobom.znao sam jednu ciganku svojevremeno...izrazito lepa,atraktivna,zabavna zena...udala se za jednog meleza
pitale je kolege sa posle...imala si dosta udvaraca...cudo nisi nekog srbina...na sto ce ona...
sta mi to treba u zivotu...sve lepo do prve svadje...aj mozda on nece ali njegovi ce mi sigurno psovati majku cigansku
uvek se toga setim...licno nemam problema ali za uspesnu vezu,brak vise je kompatibilnosti potrebno nego se da ocekivati na prvi pogled
pa ja sam dete iz mesovitog braka i mnogo sam bolestanne seruckaj drugaru
prvoj probaj..pa zbori
ouuu yeaaa![]()
Јако ми смета и друга националност, и вероисповест, и боја коже, не због околине, већ због мене.
za okolinu me ne zanima, meni porodica nikad nije i nece praviti problem jer im je jedino bitno da ja budem srecna, jedino sto znam da me vise ne zanimaju al ni najmanje i to onako u paketu muski balkanci i trenerkasi, i to iz vise razloga...da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?