Koliko rasa i/ili nacionalnost uticu na vas izbor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?

Ne smeta mi. Smetaju mi neljudi. Svi imaju u glavi zadnju misao, a to je rat. Pa ako ćemo ratovati protiv Hrvata, moja žena (deklariše se tako) neće uzimati oružje u ruke, a ja bih dobio vojni poziv za odbranu zemlje i tu nema dalje priče, jer oboje smo u zemlji u kojoj jesmo.

Poslednja izmena:
srbija nije bas najidealnije mesto za imigrante, zato i ne voli niko kineze jer retko ko drugi i postoji pored njih, te malo malo pa se pojave urbane legende o kojekakvim otmicama i slicno...ali iskreno govoreci, oni su medju najvrednijim i najmirnijim imigrantima koje sam ja videla, niti ih primecujes, niti se bave kriminalom na ulici, drze se svojih ciljeva i nikom ne smetaju. cak je i njihova mafija nevidljiva prosecnom gradjaninu, za razliku od recimo rumunske, ruske i slicnih...a ove nase sibicare (srbija, bosna, hrvatska, rumunija itd) ja corava snimim na sto metara jer se vecito deru, privlace paznju i ne znaju cak ni da se kamufliraju...u svojim suskavim trenerkama :mrgreen:

srbija nije bas najidealnije mesto za imigrante, zato i ne voli niko kineze jer retko ko drugi i postoji pored njih, te malo malo pa se pojave urbane legende o kojekakvim otmicama i slicno...ali iskreno govoreci, oni su medju najvrednijim i najmirnijim imigrantima koje sam ja videla, niti ih primecujes, niti se bave kriminalom na ulici, drze se svojih ciljeva i nikom ne smetaju. cak je i njihova mafija nevidljiva prosecnom gradjaninu, za razliku od recimo rumunske, ruske i slicnih...a ove nase sibicare (srbija, bosna, hrvatska, rumunija itd) ja corava snimim na sto metara jer se vecito deru, privlace paznju i ne znaju cak ni da se kamufliraju...u svojim suskavim trenerkama :mrgreen:

Ma Kinezi su najgori rasisti bre.U nekim delovim Kine belom čoveku je zabranjeno kročiti :mrgreen:
Tačnije mestima.

Poslednja izmena:
da li imate problem sa tim sta ce reci okolina,ili vama jednostavno smeta necija boja koze,nacionalnost itd..?

Svoj zivot svoj poso ! Gledam svoju kucu i svoju porodicu i to mi je
najbitnije . Da ne ucinim nikom sto ne bi zelio i volio da meni neko
napravi .
Ne smeta mi nicija boja koze ni nacionalnost ni vjeroispovjest .
Kad je brak u pitanju , mislim da su mnoge druge stvari bitnije
od toga koje su nacije , vjere itd .
Pogotovo kad su Hriscani u pitanju . Malo je nezgodno sto zbog
obicaja sto zbog ishrane kad je u pitanju Islam i bracna zajednica
izmedju Hriscana i pripadnika Islamske vjeroispovjesti .

Ja sam ozenjen, ali moram priznati da nikada nisam pravio razliku izmedju ljudi. Ako bih sada bio slobodan ne bih pravio razliku medju zenama na belkinje, crnkinje, zute, ... i ne bi me bilo briga sta okolina misli. Mozda bih bas toj okolini namerno u inat naturao na nos moju vezu sa strankinjom.
Da se razumemo, ljude delim na dobre i lose, na lepe i ruzne.
Medjutim, postujem svako misljenje i cak sta vise smatram da je dobro sto ima zena ili devojaka i muskaraca, kao sto su mnoge i mnogi na ovom forumu, a koji misle razlicito od mene. Jer da nema njih nasa autohtona krv se ne bi ni odrzala. Recimo, kada sam na nekoj utakmici kod nas bodre nas vecinom smedjokosi ljudi i meni je to dobro jer imam osecaj neke pripadnosti.

Pogrešno si razumeo.
Samo rezimiraj koji i gde su ratovi bili i ko ih je započeo. O daljem da ne pričam, predugačko je, ali evo jedna kratka: Koja rasa se svima meša u život?

Glupo je da na osnovu toga pausalno osudjujes sve pripadnike bele rase.
Generalno je to veoma glupo, ne samo u slucaju belaca.

smeta mi, nisam za te vrste mijeshanja...

Gde si bre? :pivce:

Pogrešno si razumeo.
Samo rezimiraj koji i gde su ratovi bili i ko ih je započeo. O daljem da ne pričam, predugačko je, ali evo jedna kratka: Koja rasa se svima meša u život?

A zašto su baš belci osvajali druge kontinente i mešali se u život drugih?
Zato što se ne počinju svetska osvajanja bušmanskim kopljima ili kineskim nunčakama ili indonežanskim otrovnim strelicama nego avijonima,tenkovima,i raketlama.I oni bi vodili ratove ko što i jesu da su imali dobro oružje.Čim su Hindusi stekli oružje belog čoveka odmah su podelili na Hinduse i Pakistance.
Nema to veze sa rasom,nego tehničkim mogućnostima.:kolac:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back