Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Koliko pešadije mogu da skupe Britanija, Nemačka i Francuska i ostatak Nato EU, za rat protiv Rusije ? Anketa
nije pitanje koliko su jai ili slabi pitanje jeste npr...kako bi reagiralo glasačko tijelo u hrvatskoj da joj počnu stizati leševi sa istočnog fronta...prosječnog rvata boli kuhac i za ukrajinu i za rusiju...srbi su mu dovoljni za bilo kakvu negativnu emociju...
Pre jedno 10 dana su ovi komedijaši iz EU izjavljivali kako će da ratuju protiv Rusije, samo ja vidim da je prošlo punih 10 dana od tad , a komplet EU i Britanija od tada nisu regrutovali ni jednog vojnika za front.
A u međuvremenu na izborima u Češkoj pobedio Andrej Babiš anti-Eu i anti-Nato kandidat.
Kao što rekoh u otvaranje teme, potpuno sam siguran da EU Nato nema pešadiju i da ne može da regrutuje nikog i da su vojni patuljci i to ne mogu sakriti
Tu si pogrešio, Babiš se zalaže za referendum za izlazak Češke iz EU i Nato-a taj je još čvršći od Orbana i Fica
Nego nisu Orban, Babiš i Fico u pitanju, nego ja ovde pominjem ove druge likove iz EU što su pre 11 dana izjavljivali da hoće da ratuju protiv Rusije, a vidim 11 dana prošlo i nisu ni jednog vojnika regrutovali za front.
Apsolutno tvrdim da EU Nato i Britanija nemaju pešadiju i da ne mogu da sakupe nikog, jer bi na pokušaj regrutacijie izbio ustanak i promena vlasti u njihovim državama, pisao sam o tome