Koliko pešadije mogu da skupe Britanija, Nemačka i Francuska i ostatak Nato EU, za rat protiv Rusije ? Anketa

Koliko pešadije mogu da skupe Britanija, Francuska, Nemačka i ostatak EU Nato ? Vaša procena ANKETA?

• Ne mogu da sakupe nikog jer su im društvo i ljudi mekani i izbile bi demonstracije i promena Vlasti

glasova: 7 46,7%
  • Mogu da skupe ne više od 1.000 vojnika svi ukupno Britanija,Francuska, Nemačka i ceo EU Nato

glasova: 0 0,0%
  • Ceo EU Nato i Britanija mogu da skupe oko 5.000 vojnika za Ukrajinski front

glasova: 1 6,7%
  • Mogu da skupe 10.000 vojnika

glasova: 1 6,7%
  • Mogu da sakupe 50.000 pešadije, ali to je dovoljno za samo 2 meseca na Ukrajinskom frontu

glasova: 4 26,7%
  • Nato EU i Britanija nemaju pešadiju, a u nuklearnom oružiju su 50 puta slabiji od Rusije

glasova: 2 13,3%

• Ukupno glasova
    15
Svi zajedno su slabiji od Severne Koreje, zato vise i ne pomisljaju na tako nesto
nije pitanje koliko su jai ili slabi pitanje jeste npr...kako bi reagiralo glasačko tijelo u hrvatskoj da joj počnu stizati leševi sa istočnog fronta...prosječnog rvata boli kuhac i za ukrajinu i za rusiju...srbi su mu dovoljni za bilo kakvu negativnu emociju...

Pre jedno 10 dana su ovi komedijaši iz EU izjavljivali kako će da ratuju protiv Rusije, samo ja vidim da je prošlo punih 10 dana od tad , a komplet EU i Britanija od tada nisu regrutovali ni jednog vojnika za front.
A u međuvremenu na izborima u Češkoj 🇨🇿 pobedio Andrej Babiš anti-Eu i anti-Nato kandidat.
ap25277603038303.jpgv4.jpg

Kao što rekoh u otvaranje teme, potpuno sam siguran da EU Nato nema pešadiju i da ne može da regrutuje nikog i da su vojni patuljci i to ne mogu sakriti

Poslednja izmena:
Da je anti eu i anti nato nebi taj nikada stigo na izbore :kafa:
Tu si pogrešio, Babiš se zalaže za referendum za izlazak Češke iz EU i Nato-a taj je još čvršći od Orbana i Fica
1000011930.webp 8643453.jpg

Nego nisu Orban, Babiš i Fico u pitanju, nego ja ovde pominjem ove druge likove iz EU što su pre 11 dana izjavljivali da hoće da ratuju protiv Rusije, a vidim 11 dana prošlo i nisu ni jednog vojnika regrutovali za front.

Apsolutno tvrdim da EU Nato i Britanija nemaju pešadiju i da ne mogu da sakupe nikog, jer bi na pokušaj regrutacijie izbio ustanak i promena vlasti u njihovim državama, pisao sam o tome

Back