Koliko je teško biti muškarac?

To što žene biraju i odlučuju dal će da bude sexa
Šta ako je ovo mit koji neko forsira? Nekim muškarcima je npr napor da odbijaju hiljade žena koje im se nabacuju u kontinuitetu.
I još niz stvari u procesu sazrevanja su teške
Nije baš lako sazreti kao muškarac, mada sada kada razmišljam o tome na šta sve se to odnosi?
Šta danas dođe "zreo muškarac" i da li je biti zreo danas isto kao i nekada?

Šta ako je ovo mit koji neko forsira?
Pa ne znam
šta ti misliš
Zar ima žena koje poštuju odluku onoga ko im predloži odlazak u krevet?
Nekim muškarcima je npr napor da odbijaju hiljade žena koje im se nabacuju u kontinuitetu.
pa jedino onima koji su extra frajeri pa mogu da biraju
Nije baš lako sazreti kao muškarac, mada sada kada razmišljam o tome na šta sve se to odnosi?
Šta danas dođe "zreo muškarac" i da li je biti zreo danas isto kao i nekada?
Nije lako
Neke stvari su iste verovatno
A pre bih rekao da je neki lični doživljaj u pitanju

Pa ne znam šta ti misliš
Mislim da je u pitanju neka vrsta društvenog narativa, ali da i nije baš prirodna stvar već više nešto nametnuto.
Zar ima žena koje poštuju odluku onoga ko im predloži odlazak u krevet?
Pod odgovarajućim okolnostima ima. Tipa ako je lik bezbedan i ona može da proceni da je neko ko neće preći preko njenih granica
pa jedino onima koji su extra frajeri pa mogu da biraju
Šta ako se zeznu u izboru - jer ako te svaka hoće jer si hot/i sl. ko kaže da se neka luda neće nakačiti i da će ti napraviti haos od života?
Nije lako
Neke stvari su iste verovatno
A pre bih rekao da je neki lični doživljaj u pitanju
Verovatno se razlikuje od lika do lika i okoline/iskustva koje je imao.

Ne možeš da porediš isto sa istim.
Oblik je isti, ali suština/unutrašnje verovatno ne?
Pa i mi muški se razlikujemo između sebe što po spoljašnjosti, što po unutrašnjosti, što po sposobnostima, po karakteru?
Nelogično mi je staviti sve muške u istu korpu tipa - da razmišljamo kao jedno.
Mora da postoji nešto suprotno da bi imao izbor i kažeš "e ovo je bolje, a ja sam fa izduvao".
Valjda neki muškarac koji se razlikuje od mene?

Ne znam. Mislim da je opet lakše biti muško ali u neku ruku lakše je biti i žensko.
Kada se m i ž porede bude tu baš dosta razlika šta je za koga lakše/teže.
Šta nam pada teško,je to što su se standardi podigli pa moramo dosta toga da obezbjedimo prije braka da bi se oženili.
Ovo je možda za temu i samo po sebi.
Iz nekog mog iskustva (koje jeste prilično specifično) čini mi se da se standardi zapravo i nisu mnogo podigli, nego da je kvalitet muškaraca i žena značajno opao?
Voditi računa o svemu.
I to ...

Back