Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mckice da ti kazem jednu stvar...kada se iskonbinuju stras i ljubav zna da bude mnogo fino,ali to treba znati kontrolisati..jer kad pocne strast nestaju rijeci,a to je jako bitno za svaku vezu..
Sta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...
Ima jako dobra knjiga usko vezana bas za tu temu, i prica o SVEMU tome sto ste vecinom pisali uz naucna objasnjenja, a zove se "The Alchemy of Love and Lust". Podnaslov knjige je: How Our Sex Hormones Influence Our Relationships. Na Amazonu: http://www.amazon.com/Alchemy-Love-Lust-Theresa-Crenshaw/dp/0671004441
Ja je nisam citao celu, ali sam video snimak nekog predavanja gde je lik pricao nesto iz te knjige. Ko moze da je nabavi, ili je vec poseduje neka mi se obavezno javi.
Sta vi mislite? Meni je jako bitna,mozda cak i najbolja osnova. Naravno ljubav i to... ali strast,hemija tela, pogledi...uhhh...i to se nekako vezuje za fizicki izgled. Koliko su vam u sutini ove dve stvari vazne? Dakle STRAST i FIZICKI IZGLED ...