Koliko je kragujevcana na forumu?

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
........................twigy opušetno nemoraš da se maltretiraš naći ću......................
...................................vanilko ja bila u Albaniji i slavila rođendan tamo i to 25 jubilarni i mogu ti reći nije tako loše kao što sam zamišljala, sve su cice doterane ful našminkane, suknjičice i dekoltirane bluze, štiklice u sred bela dana da nepoveruješ da si tamo................

bigzexy2000: nemoguće. imate drugi predlog?

Ako vratis stari avatar i prestanes da mi vices mozda cu i imati...
Znas sta, mozda su i u pravu...vecinu ljudi moc mnogo, mnogo promeni...ali nicija nije do zore gorila...
pred cezara su ljudi dolazili klececi, glave uprte u pod i ponavljano im je stalo "zapamti da si smrtnik".
Svi oni koji sada imaju moc, neku vrstu vlasti, moraju znati da mi nismo ovde zbog njih, vec su oni ovde zbog nas.
Mislim da i Krstarica nema svrhe ni koristi od foruma ili pdf kojeg niko ne posecuje i nakome niko ne postuje, zar ne?
Bodzi, i svi ostali nemojte da vam je palo na pamet da nas napustate. ovaj pdf smo na zivotu odrzali nas nekolicina. i nece niko moci da nas ugusi, ako mi to ne dozvoljavamo. ako bude trebalo da se napusta, napusticemo ga svi, onako zajednicki, kolektivno, ali uz jos neke propratne radnje...

.........................zexy, nećemo da bežimo mada smo našli još neke forume na kojima nema progonitelja iskreno briga me je dal' će da mi briše poruke nemože ona da obriše koliko ja mogu da napišem a što se njenih crvenih kartona tiče nemože ona toliko njih da podeli koliko ja mogu da budem baksuz i đavo preporučujem da nebudi to u meni jer neće smeti ni da priđe kompu a ne forumu od sramote i još po nečega..........uzgred udarila me struja.................verovali ili ne..............

Back