Koliko je kragujevcana na forumu?

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Гледао јесам, али како сам мало лапнуо, да ме печеш не бих могао да се сетим... :think: Ако ти није смешно, волео бих да ме просветлиш, у кратким цртама... Ако је нешто много ружно у вези са Јованком онда боље немој, јер Јованка коју ја познајем је за мене велики човек, па бих могао да постанем нервозан и направим те ''на ништа''.
Мој наступ овде је изазвао твоју љубомору, па си без разлога постао нервозан. Аргументе о вукојебности и руралности мањих људских насеобина обично употребљавају овејане градске сељачине којима памет не смета, иначе би лако дошли до чињенице да су се најбољи примерци људске врсте баш тамо рађали и тиме се поносили, а не стидели. Прочитао сам неколико твојих блогова и не мислим да си од такве сорте, мислим тих, овејаних...
Ако те је увредило ''дечко'', извини. Нисам ти улазио на профил, а и не верујем да бих тамо сазнао нешто о твом старосном добу.
Могуће је да сам био недовољно прецизан у свом изражавању, али заиста нисам имао намеру да испровоцирам било шта друго осим мало зезања. Јебежга, не умем да цртам...

E pa moraces da pogledas ponovo i to posle onog Mujo, Haso, Meho Ibro, krava... u kratkim crtama...
Ako si malo bolje pogledao moje postove, videces da sam nekoliko puta isticao svoje godine, meni ne smetaju, ali u ovom slucaju uopste nisu bitne.
Tvoj nastup ovde nije izazvao ljubomoru, naprotiv, uvek mi je drago kad se neko javi na ovom pdf, posto ga nas nekoliko odrzava u zivotu, nacin na koji si nastupio (mozda malo bolje da procitas svoj prvi post ovde) bas i ne pokazuje neku osnovnu kulturu komuniciranja.... a to nema veze sa urbanoscu i ruralnoscu naseljenog mesta vec sa mentalnim sklopom osobe.
a i ovaj tvoj poslednji post je malko provokativan, potcenjujuci moje intelektualne sposobnosti nigde neces stici...

Таман посла да те потцењујем, напротив... Да је тако, не бих ни улазио у било какав дијалог са тобом. Пре би се могло рећи да је твој наступ био те врсте. Но, мишљења сам да си се мало опустио као домаћин овде, а код нас у селу домаћин је синомим за љубазност, бригу о госту, па макар он био и овакав какав сам ја, недотупавни ТопоЉац, први комшија Карађорђевића који је дошао у Обреновиће да једе нека говна... Требало је мало да ме сачекаш да завршим са тим оброком, нисам имао намеру да се нешто задржавам. Овако, просто ми некако жао да те оставим са неколико људи и дама које те константно тапшу по рамену и стварају ти лажну слику о некаквој безрезервној омиљености међу њима. Примећујеш ли да се скоро нико не јавља откад смо ти и ја почели да причамо овде, осим пар твојих пријатељица које немуштим језиком глуме подршку твојим речима, а једва чекају да те неко оплете?
Него, дај да попијемо по ракију, па да ја полако ватам друм одавде...

:kpozdrav:

Не пијеш ракију? Сматраш то нормалним? :eek: Добро, нема везе, што рече Тола из Пласковца: ''Синовац, нико није нормалан, него, нису још сви прегледани...''
Те бих те овом приликом срдачно поздравио и зажелео угодне мартовске празнике. Тап- тап по косици...;)

Back