Koliko je kragujevcana na forumu?

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ko vas je naljutio tako, da ga prebijem ;) ?

Nisi govorila tako slatkim i umilnim jezikom kada si pitala za mene :

"...kazi mi molim te ko je ona sta se kurci tu?..
kreten devojka se uzivela u ulogu moderatora samo tako..."

hajde kazi da nije bilo tako?????

Cime sam ja tebe inspirisala mackice toliko!?

Ja znam, i nije mi problem da pustim da ovo ludilo prodje, ali pred tobom je tek zivot, iskusenja,
ako zelis da imas prijatelje onda se trudi da nekome to i postanes!

Ok, budi moderator ako volis,ja nikada nisam tezila tome, i dalje smatram da nam je na ovako malom pdf. ta funkcija bespotrebna,
ali nemoj ljude provocirati svojim postovima sa licemernom ljubaznoscu,iritiras ljude svojim prisustvom jer smo savrseno funkcionisali i dok nisi bila prisutna.
Kada si dobila "unapredjenje" cetiri podforuma su otisla u pm.
Jadno je kada te ni tvoji kraljevcani ne vole(a nista nije slucajno)
Ako je tebi prijatno da i dalje postujes na takav nacin kao u poslednje vreme,neka ti je sa alalom...
Jos jednom potvrdjena istina : Daj nekome vlast da vidis kakav je covek!!!!!

Uzdravlje!

...........................dosta mi je ovog terora od strane jedne isfrustrirane iskompleksirane klinke, našta ovo liči ona meni ostavlja pp sa objašnjenjima ona će kao mene da prosvetli, ma dete idi u vrtić i nauči lepo da se ponašaš, nauči da je cinizam nešto ružno ( i da takva netreba da budeš) odrasti u čoveka a ne u govedo, prvo ti je smetala twigy koja ti ništa ružno nije uradila a uzgred si je uvredila i banovala pritom može mama da ti bude stidi se, onda si banovala puno normalnih ljudi i nakraju si se nakačila meni koja nikada nikoga nisam uvredila na ovom forumu i sa svima sam bila ok, e pa devojčice preterala si...........
........................uzgred vanilku si skinula slike zato što ti je mozak na nivou 3 godišnjeg deteta pa da deca netrebaju da gledaju onakve fotke..................

..................izgleda da ti hoćeš ceo forum za sebe pa što nekažeš sklonićemo se mi pa budi sama.............

twigy: ostavite, molim vas, tračeve za RL.
ostalo ne želim da komentarišem, jer mi se čini da smo se tim povodom objašnjavale bveć jednom. ako nismo...
bodzi: ko se kome i zašto nakačio, pitanje je koje biste možda mogli da postavite i sami sebi.
i, ako ne želite da vam se obraćam, mislim da biste mogli da prestanete sa obraćanjem meni. zaista ne mogu da slušam vaše jadikovanje. zaista.
a ako vam fali osnovna forumska pismenost, jako mi je žao što imate previše sujete da biste to priznali. vaš problem, naravno.
ćufta: nemojmo sad sa ironijom i ne izvrćite moje reči. uvek je 50-50, znate. pisala sam vam o tome mislim hiljadu i jedan put, ali vi nekako odbijate to da pročitate...
bigzexy2000: nemoguće. imate drugi predlog?

Ti odlicno znas sa kim si mogla da imas takvu prepisku i u koje vreme je to bilo!!!!!

Dovoljno, i suvise sankcija si mu namestila zbog mene, mnoge stvari od svega su javno objasnjene, tako da ja stavljam TACKU na dijalog sa moderatorom !

..i jos nesto:

LEPO, NAJLEPSE te jos jednom molim da prestanes da pises na ovom podforumu poruke
kako da se ponasamo i slicno ,i sve ce biti u redu kao pre tvog dolaska,
to je generalni stav svih forumasa !!!!

Amin to Twigy
Ti odlicno znas sa kim si mogla da imas takvu prepisku i u koje vreme je to bilo!!!!!

Dovoljno, i suvise sankcija si mu namestila zbog mene, mnoge stvari od svega su javno objasnjene, tako da ja stavljam TACKU na dijalog sa moderatorom !

..i jos nesto:

LEPO, NAJLEPSE te jos jednom molim da prestanes da pises na ovom podforumu poruke
kako da se ponasamo i slicno ,i sve ce biti u redu kao pre tvog dolaska,
to je generalni stav svih forumasa !!!!

twigy - onda blefirate. nemam ništa ni protiv toga. slučaj, dakle, zaključen.

lepo, najlepše vas molim da se ponašate kao i pre mog dolaska i sve će biti u redu.
to je generalni stav administracije.
uzgred, postoje stvari u vezi sa forumom koje bi administracija želela da budu ispravljene (pre mog dolaska nije sve bilo u redu, znate, i zato je moderator potreban, a ako to ne razumete, jako mi je žao) i zato sam ovde, ali o tome nema potrebe sada da razgovaramo, strpljiva sam, čekaću da se svi dozovemo pameti i da razgovaramo kao ljudi.
shvatite, ovaj forum nije ni moj ni vaš, i moramo raditi onako kako je propisano. nema anarhije. tu je kraj priče.

sve najbolje, od mene više ni jedne jedine reči na ovu temu nećete čuti.

........................pošto ja dobijam crvene kartone od onih koji ih dele i pošto se moje poruke brišu dragi moji forumaši kad me budu banovali ja se više nikada neću vraćati na ovaj forum bilo mi je lepo družiti se sa svima vama normalnim ljudima.....................

........................pošto ja dobijam crvene kartone od onih koji ih dele i pošto se moje poruke brišu dragi moji forumaši kad me budu banovali ja se više nikada neću vraćati na ovaj forum bilo mi je lepo družiti se sa svima vama normalnim ljudima.....................
neeeeeeeeeeeeeeeeee nikako,od same pomisli
carey_gag_1-1.gif

Back