twigy
Domaćin
- Poruka
- 4.599
Kragujevcani ,ima li vas na forumu,ili samo necete da diskutujete na regionima ? Ne dozvolite da pricam sama sa sobom! 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto bas ne bi rekla,ovoliki grad a ovako siromasan forum!Ljudi ,imate li sta zanimljivo da iznesete,javite,diskutujete,pitate... zasto trcite samo na najposecenije teme? :shock:Nevernik u to:Ima nas!
E_X_I_T_O_V_K_A:E stvarno,ja sam gosca ovde,na ovoj temi,skoknuh samo da poz twigy...a sto nemate vise tema na kg forumu?Postavljajte nesto....![]()
Dobrodosla,ti i svi koji zele,nije bitno na kom se forumu druzimo nego da nas ne smaraju neki likovi....hvala ,javite se ljudi......Pozdrav :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:Lucca:Nisam odavde svratila sam kao gost i zbog E_X_...da je pozz a ona zbog twigy koja je ovde domćin...pozz i za twigy, veoma je svestrana...harizmatična je dovodi ljude sa strane...predlažem twigy za predsednika ovog foruma...E_X_I_T_O_V_K_A za ambasadora dobre volje...pozz svim Kragujevčanima iz Vojvodine
twigy:Dobrodosla,ti i svi koji zele,nije bitno na kom se forumu druzimo nego da nas ne smaraju neki likovi....hvala ,javite se ljudi......Pozdrav :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Nocas mi u sred pisanja nestala struja i nije je bilo dugo,pa sam otisla na spavanje...sorry..Lucca:ja došla a tebe te nemašala mala u prolazu sam i volim da pozdravim ljude dobre volje i gostoprimive naravno....
![]()
Kragujevčani dobro jutro, krajnje je vreme za buđenje, gde ste..... :shock:
Dobrodosli i gastarbajteri ....sta ima kod VAS? :grin:perla6919:Cao svima pozdrav za sve Kragujevcane i Kragujevcanke