Koliko je često da muško može dvaput bez pauze?

Može svaki forumaš.
Mean Seth Meyers GIF by Late Night with Seth Meyers

Ja to prvo ližem jedno barem 15-20 minuta pa tek ga onda ubacim, pa odradim jednom eventualno drugi put i dosta i meni a dosta i njoj. A kad joj fali i posle drugog puta e onda ližem još pola sata dok mi jezik ne utrne.
:think: jel samo oližeš ili malo i ugrizeš ponekad :ceka: mislim bar nedjeljom i praznikom :lol:

Cesca je erektilna disfunkcija kod mladih nego to da nemaju refaktor period, i ko nema koristi sildenafil ili nesto na bazi njega.
Ja sam imao ED pri prvom odnosu i kasnije me pratilo to mesecima dok se nisam navikao, posle sam skontao da je to prilicno cesto, od poznatih je Choda jutjuber javno pricao o tome.

Ne znam od kud mit da ce od vijagre da otkaze cuka, mozda kad imam 90 godina i srce slabo, to malo pojaca pritisak krvi tamo gde treba, osecaj je vrhunski i skoro nemoguce ga postici prirodno osim ako si bas odlepio za tom giricom.

Meni je sve preko 2x mucenje, mogu, al je mucenje i nije uopste uzivanje za muskarca, sreca pa imam tu sposobnost da mogu dugo, al moja bivsa je npr imala fetis da ejakuliram sto vise iako posle 3x jedva izadje nesto... I to svaki dan, i to je mozda ok par puta na pocetku, al kasnije u zajednickom zivotu, sranje.
Bolje jutarnji seks imati, tad je muskarcima libido visok i zele da rokaju, obicno HC :D Jutro, vece po jednom skroz korektno, cak treba i imati na par dana, ne svaki dan, da se vise uzelite. Isto ko i sa masturbacijom manje vise... Mada sam znao kao tinejdzer masturbirati 4-6x na dan, i sad znam 3-4x kad mi dosadno i od kad sam raskinuo :'(

:think: jel samo oližeš ili malo i ugrizeš ponekad :ceka: mislim bar nedjeljom i praznikom :lol:
Ja sidjem dole i krenem lagano da joj bude ugodno i onda postupam po instrukcijama. 🤣 Sve želje ispunjavam. A dole silazim svaki put jer dama tako preferira a i ja volim da se potrudim da bude sve maksimalno pripremljeno. Za sad ni jedna jedina nije tražila da je ugrizem 🤣

Ja sidjem dole i krenem lagano da joj bude ugodno i onda postupam po instrukcijama. 🤣 Sve želje ispunjavam. A dole silazim svaki put jer dama tako preferira a i ja volim da se potrudim da bude sve maksimalno pripremljeno. Za sad ni jedna jedina nije tražila da je ugrizem 🤣
pa sad, ne mora tražiti, probaj, preuzmi inicijativu :zper:

Ma meni je to bezveze

Meni ja bolje da iebe pola sata, sat i onda svrši
Ne razumem šta je to kul u tolikom svršavanju muškarca,

Osim toga malko sam se zaebavala tim upisom, msm to je retko da neko toliko svršava, iskr meni bi i smetalo
Ako ti kao zensko vise puta svrsavas molis boga da dodje malo do pauze, sve zavisi do osobe i do tipa sa kojim imas sex,da li ovlaziz cim ga vidis sta on zna ,kakva je hemija 🙂

Poslednja izmena:

Back