Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
Samo nemoj da padnes na testu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Shag Ivory:Ajd, odoh i ja da ga resim...
Ako me nema...
Znate sta se desava sa plavusom kad napregne mozak?
![]()
Uze mi rech iz usta...JOVANA77:Shag Ivory:Ajd, odoh i ja da ga resim...
Ako me nema...
Znate sta se desava sa plavusom kad napregne mozak?
![]()
:shock: nje stvarno nema eboteeeeeeeeeeeeee
Nina2:A sto ne bi isprobali pravi Mensin test, odnosno pretestiranje?
http://www.mensa.hr/eu_iq_test/eu_iq_test.php
Moj je 147 na tom uvodnom testu.

sada smo svi tvoji robovibems:Nina2:A sto ne bi isprobali pravi Mensin test, odnosno pretestiranje?
Meni 153... nista ja to ne verujem..![]()

ops:goodday:sada smo svi tvoji robovibems:Nina2:A sto ne bi isprobali pravi Mensin test, odnosno pretestiranje?
Meni 153... nista ja to ne verujem..![]()
![]()

Ma nema leba,test nema nikakve veze,i nikakve logike,spark:ja dobi 99
na ovome uvodnome
simpatično...
kao sad to ima neke veze jel?
sumnjam da kvadratići,i ostale geometriske forme mogu da pariraju pravom životu.
možda grešim...
:wink:
spark:ja dobi 99
na ovome uvodnome
simpatično...
kao sad to ima neke veze jel?
sumnjam da kvadratići,i ostale geometriske forme mogu da pariraju pravom životu.
možda grešim...
:wink:
Omen:Mogao bi biti 153... za 10ak minuta, a za 20... 306 ili 76.5 ili... :?
btw... boni-test ima očiglednu grešku u postavljanju zadatka... broj 9 (mislim), ono "koliko može putnik ako ide peške"... eee, idu u "suprotnim pravcima"... naravno - smer je suprotan, ili nema logike...
Da... ako je suprotan smer, to i kažem... a ako je suprotan pravac... e, onda mora malo da se računa... pa bude 8 i nešto, ali tog odgovora neeema...Lilu:Omen:Mogao bi biti 153... za 10ak minuta, a za 20... 306 ili 76.5 ili... :?
btw... boni-test ima očiglednu grešku u postavljanju zadatka... broj 9 (mislim), ono "koliko može putnik ako ide peške"... eee, idu u "suprotnim pravcima"... naravno - smer je suprotan, ili nema logike...
Kako nema logike? Ima... odgovor je 10!

Omen:Da... ako je suprotan smer, to i kažem... a ako je suprotan pravac... e, onda mora malo da se računa... pa bude 8 i nešto, ali tog odgovora neeema...Lilu:Omen:Mogao bi biti 153... za 10ak minuta, a za 20... 306 ili 76.5 ili... :?

Pa, o jesenjem... SMER je suprotan, odgovor je 10. Probaj da izračunaš za suprotan PRAVAC, kao što je u zadatku...Lilu:Omen:Da... ako je suprotan smer, to i kažem... a ako je suprotan pravac... e, onda mora malo da se računa... pa bude 8 i nešto, ali tog odgovora neeema...Lilu:Omen:Mogao bi biti 153... za 10ak minuta, a za 20... 306 ili 76.5 ili... :?
Ma jel ti pricas o onom jesenjem?