Anja :*
Primećen član
- Poruka
- 558
Bila na Mensa testu...
Rekli IQ>156
Rekli IQ>156
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da smo svi pametni za 3.JOVANA77:a u chemu je fora na onom boni testu...i ja dobila 3 :?
jel ima neko neki drugi rezultat?![]()

I ocu li onda biti pametandevojkaK:Popij vise vitamina(B), poboljsace ti. :wink:
Кулиража:Postajem sve gluplji kako starim.

ne...sporije cesh staritiКулиража:I ocu li onda biti pametandevojkaK:Popij vise vitamina(B), poboljsace ti. :wink:
Кулиража:Postajem sve gluplji kako starim.![]()
goodday:ne...sporije cesh stariti
mada jedva...
limunada:A sad mi nesto pade na pamet...Koliki je iq onih koji sastavljaju te testove?Jer ako su oni recimo u stanju da sastave test npr.do 150 recimo da je to max....to automatski znaci da su oni pametniji od 150 i ko ce sad da utvrdi tu njihovu pamet...
uh...nadam se da vam je jasno sta sam htjela reci... :
Ne može biti jasnije, čak iako se pročita od početka !!!![]()
krvolok:limunada:A sad mi nesto pade na pamet...Koliki je iq onih koji sastavljaju te testove?Jer ako su oni recimo u stanju da sastave test npr.do 150 recimo da je to max....to automatski znaci da su oni pametniji od 150 i ko ce sad da utvrdi tu njihovu pamet...
Pa fora je valjda u tome sto se ta pitanja smisljaju godinama a to cine ljudi koji su,pretpostavljam,inteligentni.I onda se okupi grupa strucnjaka,sastavi pitanja od vec postojecih,uvede norme i to je to.
krvolok:limunada:A sad mi nesto pade na pamet...Koliki je iq onih koji sastavljaju te testove?Jer ako su oni recimo u stanju da sastave test npr.do 150 recimo da je to max....to automatski znaci da su oni pametniji od 150 i ko ce sad da utvrdi tu njihovu pamet...
Ne može biti jasnije, čak iako se pročita od početka !!!![]()
Uh...samo jednom nesto pogresno reci i krvolok ti je za vratom citav zivot...
Sad ce on da kaze:jednom???![]()
![]()
Truman:krvolok:limunada:A sad mi nesto pade na pamet...Koliki je iq onih koji sastavljaju te testove?Jer ako su oni recimo u stanju da sastave test npr.do 150 recimo da je to max....to automatski znaci da su oni pametniji od 150 i ko ce sad da utvrdi tu njihovu pamet...
Pa fora je valjda u tome sto se ta pitanja smisljaju godinama a to cine ljudi koji su,pretpostavljam,inteligentni.I onda se okupi grupa strucnjaka,sastavi pitanja od vec postojecih,uvede norme i to je to.
Pretpostavljam i ja da je nesto slicno...
Nedavno procitah u "Blicu" neki devetnaestogodisnjak iz Leskovca iz glave rjesava diferencijalne jednacine... Zamislite neki slican test...![]()
bateee, pa taj ti je samo za bacanje... u nesvestgoodday:jedan poznanik moze bilo koja 2 trocifrena broja da pomnozi u glavi za neshto vishe od sekunde...a?
takodje moze da izvadi koren iz bilo kog chetvorocifrenog broja....
eeee.....nije ni ovaj moj za bacanje :wink:
mis'im... taako obdaren...
a) šah, b) domine, c) vaterpolo
i c) ¨masne fote¨.
... mislim, sigurno je da joj u zivotu nikad neće zatrebati ¨duplo golo¨, ali joj verovatno neće trebati ni (napamet) vađenje korena iz četvorocifrenog broja. Čuperku jedan... jedan!Shag Ivory:Ne znam da li je neko gledao ¨Milionera¨ kada je takmičar bila zena, članica Mense... Prvo pitanje je uvek, zna se, uglavnom duhovito i više ¨reda radi¨ nego što ima ikakve veze sa znanjem... elem, dotičnoj je to prvo pitanje glasilo otprilike: U kojoj se aktivnosti koristi izraz ¨duplo golo¨... Ponuđene opcije su bilea) šah, b) domine, c) vaterpolo
i c) ¨masne fote¨.
I ona je mislila... mislila... preznoja se zena onoliko... ali nezna... čak je spomenula i vaterpolo... Na kraju je trazila pomoć publike, koja je naravno stoprocentno odgovorila - b).
E sad, zašto sam vam ovo ispričala... nemam pojma... mislim, sigurno je da joj u zivotu nikad neće zatrebati ¨duplo golo¨, ali joj verovatno neće trebati ni (napamet) vađenje korena iz četvorocifrenog broja.
Uostalom, kazu da je inteligencija potencijal, a ne potpuno razvijena sposobnost.

Кулиража:I ocu li onda biti pametan![]()
bundeva:hmmm..eben zakljucak mi se namece:zene su pametnije od muskaraca...
YUUUUUUUUU :shock: ....OMEN!....ja se sablaznjavam....sablaz...sablaz....Omen:bateee, pa taj ti je samo za bacanje... u nesvestgoodday:jedan poznanik moze bilo koja 2 trocifrena broja da pomnozi u glavi za neshto vishe od sekunde...a?
takodje moze da izvadi koren iz bilo kog chetvorocifrenog broja....
eeee.....nije ni ovaj moj za bacanje :wink:mis'im... taako obdaren...
ee, nisi nam rekao prolazno vreme za ovo vađenje... korena...![]()