TOMAX
Poznat
- Poruka
- 7.766
23..... cm

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kazanova:Hrvatska Mensa
Vas IQ bi mogao biti oko: 138
Ovo nije službeni rezultat, te ga ne možete koristiti kao takvog.
Ako vas zanima točan IQ, pozivamo vas na službeno testiranje.
Web design: Hrvoje || © Hrvatska Mensa / Mensa Croatia MMIII || PHP code: Josip
The Mensa logo is a registered trademark of Mensa International Limited, all rights reserved.
Mensa does not hold any opinion, nor does it have or express any political or religious views.
Upravo sada iskopirano.
Pa u svačijem dosijeu mora biti priloženo i ljekarsko uvjerenje. U njemu, između ostalog ima i nalaz sa ocjenom od psihologa. Kada sam vadila ljekarsko za vozačku dozvolu, takođe sam morala proći određeni test kod psihologa. Ako radiš, pogledaj u kadrovskoj službi u svom dosijeu i naći ćeš nalaz psihologa.Truman:A u kojoj firmi radis? Ovo nije reklama nego me interesuje u kojima tipovima firmi mere inteligenciju.
 Samo napred, nema nazad.
  Samo napred, nema nazad. 

Kazanova:

Lilu:kakav je bre ovaj jesenji test... ne smem da kazem koliki mi je iq... Smem... 3 Moj IQ je 3!!!
kako cudno pisu 170....

: )
 : )  

Gazdarica:A, moze li neko ovoj glupoj plavusi da objasni kako se to na drenikovom testu mjeri IQ?
Sta koji broj oznacava...? :?

Kakvo izrazavanje... :shock: Pa jos neupucen! :? (neobavestenkrejzi_dajmond:Перуци, сереш. Ако си радио менсин онлајн тест ниси могао да добијеш 159. Колко сам ја чуо, највише што на менсином тесту можеш добити је >157.
 ) Moja slika je dokaz da na hrvatskom  Mensinom online testu moze da se dobije  veci rezultat od 156... A kada zaista odes na Mensino testiranje  ako imas preko 156 napisace ti ">156" jer taj standardni test ne meri tacno inteligenciju preko 156, a te specijalne testove Mensa Srbije i Crne Gore jos uvek nema... Mada ranije se merilo i preko, vec sam jednom na nekoj drugoj temi (zbog nevernih Toma) postovala sliku sertifikata  na kome pise da moj brat ima 164, testirao se za Mensu pre 15-ak godina, i naravno postao clan... 8-)
 ) Moja slika je dokaz da na hrvatskom  Mensinom online testu moze da se dobije  veci rezultat od 156... A kada zaista odes na Mensino testiranje  ako imas preko 156 napisace ti ">156" jer taj standardni test ne meri tacno inteligenciju preko 156, a te specijalne testove Mensa Srbije i Crne Gore jos uvek nema... Mada ranije se merilo i preko, vec sam jednom na nekoj drugoj temi (zbog nevernih Toma) postovala sliku sertifikata  na kome pise da moj brat ima 164, testirao se za Mensu pre 15-ak godina, i naravno postao clan... 8-)