Koliki ti je iq?

Hrvatska Mensa

Vas IQ bi mogao biti oko: 138

Ovo nije službeni rezultat, te ga ne možete koristiti kao takvog.
Ako vas zanima točan IQ, pozivamo vas na službeno testiranje.
Web design: Hrvoje || © Hrvatska Mensa / Mensa Croatia MMIII || PHP code: Josip
The Mensa logo is a registered trademark of Mensa International Limited, all rights reserved.
Mensa does not hold any opinion, nor does it have or express any political or religious views.

Upravo sada iskopirano.

Kazanova:
Hrvatska Mensa

Vas IQ bi mogao biti oko: 138

Ovo nije službeni rezultat, te ga ne možete koristiti kao takvog.
Ako vas zanima točan IQ, pozivamo vas na službeno testiranje.
Web design: Hrvoje || © Hrvatska Mensa / Mensa Croatia MMIII || PHP code: Josip
The Mensa logo is a registered trademark of Mensa International Limited, all rights reserved.
Mensa does not hold any opinion, nor does it have or express any political or religious views.

Upravo sada iskopirano.

pa jel postoje testovi on line?...ali nemoj mi samo dati onaj svima poznati link na engleskom koji vise lici na testove inteligencije za astronaute nego za obicne ljude...decko mi je bio u mensi...radio njihove testove...iq mu je 158...a kada je video one testove nije mogao da veruje...i prokometarisao je da ovi mensini testovi ni ne lice na one sa sajta...pa bi bilo lepo osveziti se sa jos jednim sajtom...ukoliko sadrzi testove....

Truman:
A u kojoj firmi radis? Ovo nije reklama nego me interesuje u kojima tipovima firmi mere inteligenciju.
Pa u svačijem dosijeu mora biti priloženo i ljekarsko uvjerenje. U njemu, između ostalog ima i nalaz sa ocjenom od psihologa. Kada sam vadila ljekarsko za vozačku dozvolu, takođe sam morala proći određeni test kod psihologa. Ako radiš, pogledaj u kadrovskoj službi u svom dosijeu i naći ćeš nalaz psihologa.

Pa ti si zensko, sta ce ti vise?

Na drenikovom testu imam mnogo vise, pa sam im pisao da i' pitam koliko je realan? Rekoh: "ljudi, pa je l' vi znate onda ko sam ja"?

Svaki sam resavao po 20 min. Ne zbog naroda vec da vidim ko sam bre i sta sam? Da l' se ova surutka ubudjala il' jok?!

Lilu:
kakav je bre ovaj jesenji test... ne smem da kazem koliki mi je iq... Smem... 3 Moj IQ je 3!!!

kako cudno pisu 170.... :lol:

jesenji jesenji.. i bolje 3 nego razgazeni 6, ako me kacite (jer ovu alooziju samo superinteligentni mogu da razumeju)
..
(a koji moj onda ja ovo pisem Lilu :) :) : ) :) :)
Ljubimmmmmmm te prase :D

za slucaj da se ne vidi, pise oko 162 8-)
Ko bi rek'o ;)

Prilozi

• DSC00291_za forum.jpg
    DSC00291_za forum.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 18
krejzi_dajmond:
Перуци, сереш. Ако си радио менсин онлајн тест ниси могао да добијеш 159. Колко сам ја чуо, највише што на менсином тесту можеш добити је >157.
Kakvo izrazavanje... :shock: Pa jos neupucen! :? (neobavesten :lol: ) Moja slika je dokaz da na hrvatskom Mensinom online testu moze da se dobije veci rezultat od 156... A kada zaista odes na Mensino testiranje ako imas preko 156 napisace ti ">156" jer taj standardni test ne meri tacno inteligenciju preko 156, a te specijalne testove Mensa Srbije i Crne Gore jos uvek nema... Mada ranije se merilo i preko, vec sam jednom na nekoj drugoj temi (zbog nevernih Toma) postovala sliku sertifikata na kome pise da moj brat ima 164, testirao se za Mensu pre 15-ak godina, i naravno postao clan... 8-)

Prilozi

• 100_2227for.jpg
    100_2227for.jpg
    38 KB · Pregleda: 22

Back