Koliki ti je iq?

e a hrvati su zna se kakvi...ti bi na srpskom imao iq 50 jedva

salim se moj iq je nemoguce meriti tim testovima...kao kad bi lenjirom od 10cm merio ekvator.

muka mi je i mora da mi se poremetila malo neka ravnoteza u organizmu... kad sam se zezala
sta cu kad mi otpadnu zubi :IIII

kako sam ja donekle pametna na ovom netu...a uzivo sam mrtvo puvalo smor zhivi
ovo ono
tuga bozja
sva sma fina ne smem da opsujem
a nekako sam zla i nenormalna
eto kako ej zivot okrutan. to ej jer sam genije. mogu da igram na tu kartu :cool:

promenicu ovaj avatar jednom u opaku ribu. a ljubicasta je malo depesivna boja

Jagodo, yebi se ako nećeš da me upoznaš! :x
Više od godinu dana visim ovde, a ti ništa! :roll:
I ne bi bilo loše da budeš normalna...
makar 1 sekund.

Dovoljno za poljubac u te sočne usneeee.... mmmmm.... Jagodo moja.... ah, ah :D

ma ti si na fazon micka i te ekipe ja sad jurim frajere izvini. micka sam otkacila nije fer
mada glupa sam sad mozes da me iskoristis lakse. da si 99 dosao kod mene drugu bi ti pesmu pevao

on me ignorise ! pokusala sam

e brine me ovih 115 nisam uspela da resim one tackice 3x3
joj ljudi sta da radim glupa sam !!!!!!!!!!!!!!! lako je vama

mroam da doprinesem sad svojim postom na ovoj temi ali ne znam kako. moram da vam smislim neki zadacic.

evo malo jezicku inteligencijuda vezbate tzv verbalnu:

bele koke ispod streje vire. shta je to.?

?:
ma ti si na fazon micka i te ekipe ja sad jurim frajere izvini. micka sam otkacila nije fer
mada glupa sam sad mozes da me iskoristis lakse. da si 99 dosao kod mene drugu bi ti pesmu pevao
Dozvoli mi da te iskoristim lakše, ali samo da znaš....... ukoliko ustanovim da se među tvojim nogicama nalazi piša......
POZDRAVI SE SA MAMOM,TATOM I OSTALIM UKUĆANIMA....... JEEEEEEEEEEEER::::::::::::::

IMA DA TE NEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Razmeš ti v menja? Ja sam mafijaš i samnom nema zajebancije! 8-)

pa kad ti neces!

e ima neka zavrzlama od filma neke surogat majke i cerke
na hrt

nema kojota odustao je zasto ga nema. ja sam i kod njega pala na ispitu. ne ide mi druzenje zasto zasto. necu vise ni da pokusavam ne mogu kad ne ide, ne ide.

nE BI ME ČUDILO NI dA SI TI KOYOT... PEDOFIL, PROSTITUTKA, *****, ŽIGOLO I KO ZNA ŠTA SVE JOŠ. HA , HA , HA ... puši ga budalo!
Ono sa zvezdicama... drage devojke, to zaista nema nikakve veze sa romantikom..... :lol:
NABIJEM TE TAKO DA VIJORIŠ KAO SRPSKA ZASTAVA NA SRED KOSOVA!!!! :lol:

e ne mogu ni da se zezam u ovoj kuci, tako je to kad si zavistan. treba stalno da se podsecam kako sam nezahvalna i mizerna a odvikla sam se. moram da slusam a nek se teraju svi u *****

sad moram da idem i moramda obucem trenerku sto me jednostavno ne iskuliraju ***** im ja mater penzionersku u dupe !!!!! ovako se ne pise ali mi ovo ide na zivce ozbiljno !!!!!! moram dase sakrivam ne mogu a da me ne jashu bre sto nis ovo a sto nisi ono **** ih racio ja sam umetnik mozda i nisam ali samo nek me malo puste ne mogu stalno da se prilagodavam !!! a mroala bih da zaradim nek se jebu zajedno s vama !!!!!
:( :I nezahvalni ja

a videla sam se s ljubom sad cu da se okrenem seksu da tu trazim spas
****** ova zena ne moze ni da spava celu noc je l treba neku drogu da joj sipam u pice da ne bi postojala od ponoci do jutra?!

odvatna sam ovo ce mi se obiti o glavu vise mi je pun ***** svega sto ne gledaju svoja posla mislim ovo ide nama na stetu ali neka. neka ispastam. posle mnogognoja stici ce prosvetljenje
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jagodice, ja i ti se se poyebavamo već duže vreme... daj bre... nemoj da me zayebavaš nego se javi na ovaj broj... 06371118667...
hoću da znam da li si ti žensko ili muško! Samo to me intertesuje!!!
Za sve forumašice znam ko su i šta su.... samo tebe ne poznajem čoveče!!!

Back