Koju bi mi SF knjigu preporučili?

Критике одличне, књига грозна. + протурање личне теолошке философије од стране писца.

+ уопште није за децу. Онај део када та мала силази у свет мртвих, шта год, је прилично спуки.

Фуј серијал.

Хејт! :cool:

nije...

Pozdrav ljudi,

Miki 13991, ja sam negde na polovini Olympos-a, za sada veoma dobro, jos mi se cini da ce se Hockenberry izvuci.

Garwor, Hiperion serijal je odlican, ali odlican... :)

Jel' se jos nekom desava da sve teze i teze nalazi neku dobru sf/f knjigu za citanje. Po nekom mom spisku procitao sam oko 800-1000 sf/f naslova do sada i nalazenje neceg novog (a dobrog) je nocna mora. :-?

Marija Semjonova

,,Vukodav,,

Roman ,, Vukodav,, prvi put objavljen 1995-godine, ne samo sto je osvojio ljubav miliona citalaca, vec je citalackoj publici otkrio potpuno novi zanr- slovensku fantastiku. Posle prve knjige je usledio Vukodav: Pravo na dvoboj. Knjiga Vukodav: Znamenje puta nastavlja pricu o poslednjem ratniku iz roda Sivog Psa...

Citat

Dakle zelim da cujem vasa misljenja, kritike...:rtfm::rtfm::rtfm:

Za pocetak ja, po mom misljenju ovo je jedan od najoriginalnijih romana koje sam procitao u kompletnom zanru fantastike. Brojni monolozi, izuzetna slika glavnog junaka, njegovih osecanja i iskustva cini makar meni ovaj roman jednim od najboljih kooje sam procitao, pa sam zato odlucio da raspravom o njemu malo osvezim ovaj forum i pozovem vas sve da iskazete svoje stavove...:):):)

Moguce da ovaj nastavak , vodi Vukodava po zadatku u Dijamantske gore, pa ce se preplitati sadasnjost i proslost? Nekako mi se to cini logicnim :think:

Ne. Vukodav tek u 5. delu odlazi u Dijamantske gore da oslobodi robove i da se naj..e keve onim čuvarima što su ga njakali.
4. je samo valjda priča kako je Vukodav dospeo u te rudnike.
Tako sam bar ukapirao priču lika koji je čitao sve knjige na ruskom.
Verujem da znate da su svih 5 knjiga već napisane. Problem se javlja u tome sto ovi naši ne mogu da se slože dal da da naš prevod bude na ћирилици ili na latinici.

Back