Goldengaidin
Primećen član
- Poruka
- 926
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaraYan:Jest vala.
Ali je nekako komercijalni izforsirani nastavak H-E, i shodno tome bleda senka dotichne SF sage...
ko o chemu, NaraYan o Hiperionu-Endimionu![]()
STRVINARSKA UTEHA: ZAVRŠNICAod simonsa strvinarska uteha otvaranje sredisnjica a samo da nadjem i zavrsnicu
ljudi nemojte da dozvolite da ova tema ode na drugu strana postujte
tko jos nije procitao Mervyn Peake "Ghormanghast" vrijeme mu je da "skokne" u knjizaru
Vragana, zaista te cenim kao velikog poznavaoca zanra, ali kao sto znas ukusi su razliciti...
Ja licno pod postulatima sci fi-a smatram dela Klarka (koji zna sta laprda, odradio je svoje pojedine vizije za dobrobit nas), onda Asimova, Lem-a, LeGvinovu i burazere Strugacke...kao i filozofa Silverberga i onog japanezera Kobo-a....
Od domacih anonimusa sam se odusevio Siriusom koji je fakat filtrirao samo naj....
Elem, da ne duzim...svako ima svoju predstavu sta valja u sci fi-u, a sta ne...gde treba da ide sf, a gde ne...
Tvoje sugestije da se cita ovo ono jesu na mestu, i zaista si ukazala na meni nepoznate pisce,al ne piju vode iz spomenutih razloga.
Zato racunam na tebe da otvoris temu i opises svog naj pisca, nekom (meni ) nepoznatog i svojim recima opises sta te to kod njega toliko fascinira....da podelis to sa nama.
Ja sam isto tako odradio sa Klarkom.....![]()