SUL
Poznat
- Poruka
- 7.231
Jel ?cijela europa i svijet vam govori:
"regijo ugledajte se na Hrvatsku"
Pa još dvadeset milijardi da se zadužimo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ?cijela europa i svijet vam govori:
"regijo ugledajte se na Hrvatsku"
Najžešći i najradikalniji Hrvati.![]()
ja sam često poslovno u srbiji....kad god odem i vratim se svaki put vidim koliko su razlike između nas.....malo vas spašava beograd i nešto vojvodine,al ovo ostalo...bože sačuvaj....ostatak srbije je isti kao i kad su je turci ostavili![]()
molim te nemoj vise tvrditi da su hrvati nastali od srba...
ja ne tvrdim,ja sasmo citiram pojedina naučna tumačenja
Nisu Srbi bezali u hrvatsku,,,tad vas nije bilo u pomenima kao osim kao regija,i to vise regija,Slavonije,Dalmacije,Hrvatske..Dosli su na poziv austrijskih vladara.posto ste ocigledno slabo branili te vase krajeve.
iskreno se nadam da su pogresna...
naravno da nisu ispravna, ako se zanemari da su vecina danashnjih hrvata, dalmatinci i hercegovci, pokatolicheni srbi, ostaju samo pravi hrvati iz vrazhje divizije, varazhdin i okolina do mirogoja i zagrebotine, a oni nisu indoevropska grupa naroda tj oni uopshte nisu sloveni, hunskogermanskoiranska genetika
naravno da nisu ispravna, ako se zanemari da su vecina danashnjih hrvata, dalmatinci i hercegovci, pokatolicheni srbi, ostaju samo pravi hrvati iz vrazhje divizije, varazhdin i okolina do mirogoja i zagrebotine, a oni nisu indoevropska grupa naroda tj oni uopshte nisu sloveni, hunskogermanskoiranska genetika
iskreno se nadam da nemam nista sa hrvatima...
Пад НевесињаПрви значајан успјех је дошао 29. августа при нападу на Невесиње. Град брани 370 низама, одред башибозука и у Оџацима још 300 коњаника. Напад изводи 700 Црногораца и 2700 устаника послије заузимања утврде Корита од стране устаника. За један дан борби заузет је читав град осим утврђеног дијела, и заплијењена велика количина намирница и оружја. Овај успјех је помогао преговорима са Портом, а у јужнославенским градовима се организује помоћ устаницима. Београд, Нови Сад, Загреб, Трст, Дубровник и Цетиње добијају комитете за помоћ устаницима. Залагањем Ђузепе Гарибалдија и других се оснивају комитети и у Риму, Венецији, Лондону, Бечу и другдје...nisu dosli na poziv ,nego su se nasli tamo u bijegu pred Turcima...pa onda rame uz rame sa hrvatskom bracom..
Хрвати,набројте десет ваших храбрих ратника у хисторији Хрватске(уважавају се и покатоличени Срби),па да упоредимо сличности међу нама.
Хрвати,набројте десет ваших храбрих ратника у хисторији Хрватске(уважавају се и покатоличени Срби),па да упоредимо сличности међу нама.
Mogu ja?Imate Srecu Hrvati, neradi editor te nemozemo da vas demantujemo, sad mozete da pljujete po Srbima koliko zelite. I posle nemoj te reci da vam ne drze stranu.![]()
kraljević marko, car lazar, carica milica... treba li još il je dosta sramote ???
Jel ?
Pa još dvadeset milijardi da se zadužimo?
Дајте још колега што шкртарите,може и јунаци из НДХ-а,или из Домовинског,само да их има десет.
kraljević marko, car lazar, carica milica... treba li još il je dosta sramote ???