- Poruka
- 68.864
Zenski, je najbolji u krevetu?
I zasto?
I zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj mi promeni pliz i ubaci negde huoroskopski.Sama uzme po potrebi.
Sto?Ma šaaalim se.
Probaj sa škorpijama, nešto sam načula za njih da se dobro kotiraju.
Ma jok. Nek stoji ovde.Aj mi promeni pliz i ubaci negde huoroskopski.
Ma ne, nek bude ovde, samo negde ubaci "zodijacki" rec. Udeni je negde.Ma jok. Nek stoji ovde.
Joj, ne mogu to svadje zarad dobrog seksa. Ima li nesto bez drame?...Najintenzivniji ljubavni znak je Škorpija, kojom vlada Marsova vatrena energija. U vezi sa ženom Škorpijom nikada neće nedostajati romantike ili strasti, uprkos svađama koje traju i po ceo dan...
...Ali, svakako, ovaj znak obožava seksualne igrarije!...
i tako dalje...
Ma kakva dama. Normalna osoba.Ima sigurno samo je treba naći.
Preko dana fina, nasmejana, dama, a kada padne noć pretvara se u sexy nezasitu zverku? Na to misliš?
Sta? Opet neka kvaka, neki ta daa?Dama mislim na fina, ili kako ti to kažeš - zen!
Ima ima, sigurno da ima. Samo... treba to Pogledajte prilog 1418344
Bratej, ne opstruiraj mi temu, to mi je indirektan i zabavan nacin da mi zene kazu kakve su u krevetu a ti odmah od toga pravis teoriju zavere.Nema kvake. To ti je što ti je. Ili se potrudi pa je pronađi ili ne talasaj mnogo. Kakav crni horoskop!?
Šta si u horoskopu? Vaga! Auuuuuu, ne slažem ti se ja sa vagama, ništa onda.
Iz ličnog iskustva ti kažem - mani se toga! Ne pitaj šta je u horoskopu, nije važno. Nekada su te različitosti važnije i interesantnije, bolje... A i ta astrologija nije baš tako jednostavna i nije sve u tom "golom" horoskopskom znaku.
Ovo kao da jeb*em svoju zlu, pokojnu babu Pavku.U vezi sa ženom Škorpijom nikada neće nedostajati romantike ili strasti, uprkos svađama koje traju i po ceo dan...
I na kraju bude, cuti tu i jedi, to ti je sto ti je.Ovo kao da jeb*em svoju zlu, pokojnu babu Pavku.
E hebi ga, što ne reče odmah, nešto između redova... da čekaš da ti se postroje ovde!?Bratej, ne opstruiraj mi temu, to mi je indirektan i zabavan nacin da mi zene kazu kakve su u krevetu a ti odmah od toga pravis teoriju zavere.
P covece ja sam poznat po tome. To si prvo trebala da se raspitas, pa onda o pravilima foruma.E hebi ga, što ne reče odmah, nešto između redova... da čekaš da ti se postroje ovde!?