Koji zenski znak u horoskopu je najbolji

...Najintenzivniji ljubavni znak je Škorpija, kojom vlada Marsova vatrena energija. U vezi sa ženom Škorpijom nikada neće nedostajati romantike ili strasti, uprkos svađama koje traju i po ceo dan...

...Ali, svakako, ovaj znak obožava seksualne igrarije!...

i tako dalje...
Joj, ne mogu to svadje zarad dobrog seksa. Ima li nesto bez drame?

Dama mislim na fina, ili kako ti to kažeš - zen!

Ima ima, sigurno da ima. Samo... treba to
phil_25.gif

Nema kvake. To ti je što ti je. Ili se potrudi pa je pronađi ili ne talasaj mnogo. Kakav crni horoskop!?

Šta si u horoskopu? Vaga! Auuuuuu, ne slažem ti se ja sa vagama, ništa onda.

Iz ličnog iskustva ti kažem - mani se toga! Ne pitaj šta je u horoskopu, nije važno. Nekada su te različitosti važnije i interesantnije, bolje... A i ta astrologija nije baš tako jednostavna i nije sve u tom "golom" horoskopskom znaku.

Nema kvake. To ti je što ti je. Ili se potrudi pa je pronađi ili ne talasaj mnogo. Kakav crni horoskop!?

Šta si u horoskopu? Vaga! Auuuuuu, ne slažem ti se ja sa vagama, ništa onda.

Iz ličnog iskustva ti kažem - mani se toga! Ne pitaj šta je u horoskopu, nije važno. Nekada su te različitosti važnije i interesantnije, bolje... A i ta astrologija nije baš tako jednostavna i nije sve u tom "golom" horoskopskom znaku.
Bratej, ne opstruiraj mi temu, to mi je indirektan i zabavan nacin da mi zene kazu kakve su u krevetu a ti odmah od toga pravis teoriju zavere.

Back