- Poruka
- 20.468
Kad je mute.Koji je najefikasniji i najbolji nacin da vam se smuci osoba do koje vam bese stalo?
Koje su to reci, mozda ponasanje-kakvo?
Iskustva i misljenja, molim.
Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je mute.Koji je najefikasniji i najbolji nacin da vam se smuci osoba do koje vam bese stalo?
Hvala.
Bird zeno, toliko ne kapiraš vašu ćud?Bi znacilo?
Zanima me glediste suprotnog pola.Bird zeno, toliko ne kapiraš vašu ćud?
cekaj, ti pitas "najbolji" i "najefikasniji" nacin, znaci li to da hoces da se smucis nekom?Volela bih jos razmisljanja muskaraca o ovoj temi.
cekaj, ti pitas "najbolji" i "najefikasniji" nacin, znaci li to da hoces da se smucis nekom?
pa samo pocni da kuliras osobu, svako normalan ce staviti da vise nema sta da trazi u tvom zivotu, osim ako te proganja i ako je kao krpelj, onda bih ja u facu rekao sta mislim, pa nek zvoni.Nadirektnije receno, brutalno zvuci tako, ali otprilike da tako to mora biti jer drugacije ne moze.
pa samo pocni da kuliras osobu, svako normalan ce staviti da vise nema sta da trazi u tvom zivotu, osim ako te proganja i ako je kao krpelj, onda bih ja u facu rekao sta mislim, pa nek zvoni.
Al ti bas odlucila da se "smucis" toj osobi?
ponudi mu pihtije.Hvala na savetima, nema zlih misli, samo tako mora biti.
Ne umem ja to da napravimponudi mu pihtije.![]()
uh, još bolje...Ne umem ja to da napravim![]()
Reci mu da si dobila šuljeve i da su veličine oraha i sad ne znaš šta da radiš da bi popucaliImas li jos neku genijalnu ideju![]()
Koji je najefikasniji i najbolji nacin da vam se smuci osoba do koje vam bese stalo?
Hvala
Kad je osoba lažov, neko u koga ne možete da imate poverenje.Koji je najefikasniji i najbolji nacin da vam se smuci osoba do koje vam bese stalo?
Hvala.
Ovo je vrlo dobra idejaAko postane esenesovac.
...moje iskustvo je biloKoji je najefikasniji i najbolji nacin da vam se smuci osoba do koje vam bese stalo?
Hvala.
Koji je najefikasniji i najbolji nacin da vam se smuci osoba do koje vam bese stalo?
Hvala.