Koji je najefikasniji i najbolji način da vam se smuči osoba do koje vam beše stalo?

Koji je najefikasniji i najbolji nacin da vam se smuci osoba do koje vam bese stalo?
Koje su to reci, mozda ponasanje-kakvo?

Iskustva i misljenja, molim.
Hvala.

Da proba da me zaebe nekako.
E sad, dovoljno sam mator i razocaran u ljude da drugacije ponasanje i ne ocekujem.

najbolji nacin da vam se smuci osoba do koje vam bese stalo
Ti kao da tražiš recept za kolače.
E, recepta nema.
Jednostavno se dogodi.
Po pravilu, to je osoba u koju ste imali poverenje, davali podršku, hiljadu puta oćutali propuste, ona vas izda.
Može biti prijateljica, rođaka, neko koga ste voleli a ko misli da se vaša ljubav podrazumeva.

Ti kao da tražiš recept za kolače.
E, recepta nema.
Jednostavno se dogodi.
Po pravilu, to je osoba u koju ste imali poverenje, davali podršku, hiljadu puta oćutali propuste, ona vas izda.
Može biti prijateljica, rođaka, neko koga ste voleli a ko misli da se vaša ljubav podrazumeva.
To I jesu small cookies 🍪

"...da vam se smuci osoba do koje vam bese stalo."

Ukoliko su upotrebila oblik BEŠE STALO ukazuješ na davno prošlo vreme (pluskvamperfekat).
Prema tome, već ti odavno nije stalo do te osobe, pa može i zbog sitnice da ti se smuči.

Ukoliko nam je do nekoga baš stalo, mnogo šta ćemo progutati (da ne kažem šta sve).

Da ispričam ?

iako imam učiti

IMG_4268.jpeg

"...da vam se smuci osoba do koje vam bese stalo."

Ukoliko su upotrebila oblik BEŠE STALO ukazuješ na davno prošlo vreme (pluskvamperfekat).
Prema tome, već ti odavno nije stalo do te osobe, pa može i zbog sitnice da ti se smuči.

Ukoliko nam je do nekoga baš stalo, mnogo šta ćemo progutati (da ne kažem šta sve).
Odlicno zapazanje :D

Bolje uci ovo je kojestarij ionako :lol:

Iskreno volim učiti ali sam se ovaj put sama zahebala i čini mi se da sam bacila pare kroz prozor

Mislila sam da se online bolje uklapa u moju svakodnevnicu medjutim patim se svakog četvrtka od 8-16 frontalno preko teams-a ja sam ipak praktična žena i nedostaje mi kad kreda škripi po tabli

Iskreno volim učiti ali sam se ovaj put sama zahebala i čini mi se da sam bacila pare kroz prozor

Mislila sam da se online bolje uklapa u moju svakodnevnicu medjutim patim se svakog četvrtka od 8-16 frontalno preko teams-a ja sam ipak praktična žena i nedostaje mi kad kreda škripi po tabli
Tako je i meni bilo s nekim kursem iz crtanja... ali jedina mi je bila ta mogucnost
Skype online.

priča mi danas koleginica za zajednicku koleginicu i koja živi sama imala dugo godina nekog jugosa koji je iskorištavao i jedva se resila tog tipa

Posle duzeg vremena upozna njene gore list i kaže da je bas bila srećna sa njim čovek je radio i ako dodje kući prije nje lepo nešto spremi večeri , počisti i opere veš, sudije, imali super razgovore ma ono pun pogodak

Bas je pazio i ona njega kao voleli se bas bas sve do jedne večeri kad je ona vidjela da je on nešto toliko odbojno uradio da ona nije više mogla da ima seks sa njim , kaže da je pokušavala ali nje mogla

Pitam ja pa šta ie radio pa je toliko postao odbojan ?

Kad je rekla ostala sam bez teksta

Kaže da je videla kako kopa nos i jede

Dva mjeseca posle toga razišli su se

⬇️

Oh My God What GIF by TLC Europe

priča mi danas koleginica za zajednicku koleginicu i koja živi sama imala dugo godina nekog jugosa koji je iskorištavao i jedva se resila tog tipa

Posle duzeg vremena upozna njene gore list i kaže da je bas bila srećna sa njim čovek je radio i ako dodje kući prije nje lepo nešto spremi večeri , počisti i opere veš, sudije, imali super razgovore ma ono pun pogodak

Bas je pazio i ona njega kao voleli se bas bas sve do jedne večeri kad je ona vidjela da je on nešto toliko odbojno uradio da ona nije više mogla da ima seks sa njim , kaže da je pokušavala ali nje mogla

Pitam ja pa šta ie radio pa je toliko postao odbojan ?

Kad je rekla ostala sam bez teksta

Kaže da je videla kako kopa nos i jede

Dva mjeseca posle toga razišli su se

⬇️

Oh My God What GIF by TLC Europe
Nije toliko neobicno ovo, a posebno ako su krace zajedno.

Back