Koji je idealan broj seksualnih partnera

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li stvarno verujete da cete dobiti iskren odgovor kada postavite to tako jadno pitanje: koliko ih je bilo pre mene? Pazi da ti nece reci istinu!
Zelim da verujem da su vam odgovori na temi samo sprdnja i da zaista ne zivite u iluziji. :D

Sada da ja odgovorim :D Ne razmisljam o tome koji je idealan broj, nikog ne pitam jer me savrseno ne zanima, a i kada mene neko pita osecam kao da me zeza. No, ako vidim da je ozbiljan, pitam se zasto tako ocajno zeli da cuje da je drugi eventualno treci? :confused:

NO HYMEN NO DIAMOND 💍

Дијаманта неће бити у сваком случају. Правој жени је знаменити муж једини накит.

When an Ionian woman tried to outshine her by displaying ornaments of gold and precious stones worked into collars and necklaces, Phocion's wife said: "My ornament is my husband, who is now for the twentieth year a general of Athens.

— Plutarch, Parallel Lives, Phocion

Da li stvarno verujete da cete dobiti iskren odgovor kada postavite to tako jadno pitanje: koliko ih je bilo pre mene? Pazi da ti nece reci istinu!
Zelim da verujem da su vam odgovori na temi samo sprdnja i da zaista ne zivite u iluziji. :D

Sada da ja odgovorim :D Ne razmisljam o tome koji je idealan broj, nikog ne pitam jer me savrseno ne zanima, a i kada mene neko pita osecam kao da me zeza. No, ako vidim da je ozbiljan, pitam se zasto tako ocajno zeli da cuje da je drugi eventualno treci? :confused:
Не знам ја зашто се то толико крије, као да је то нешто најгоре и највећи злочин?
Радиш нешто и уживаш у томе али те ипак блам да кажеш толико је и толико. Чему онда све то?

Back