Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 10.138
Rentira,.. zbog cupi se svašta radi,..А шта ако неко има укус, а нема паре да га покаже?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rentira,.. zbog cupi se svašta radi,..А шта ако неко има укус, а нема паре да га покаже?
Не вози свака шуша добар ауто. Ја немам скуп ауто, као ни људи које знам.Automobili uopšte više nisu statusni simbol niti imaju uticaj na žene kao pre. Osim nekih baš krajnosti. Tipa ovi leševi stariji od 25 godina su siguran pokazatelj da si krasni klinac ili oni 150,200.000 ili više vredni automobili koji su onda neka druga krajnost. Ovo sve između je ništa.
Jer, po Beogradu apsolutno nije nikakva atrakcija imati nov auto vredan tipa 60,70.000 evra. Ima ih na svakom ćošku. Onda imaš i ove neke automobile tipa 508 koji je lep i atraktivan auto, moj drugar ga je skoro kupio, prodao stari auto, nešto malo uštedeo, malo pozajmio od oca, podigao kredit i eto ti. A čovek običan prosečan radnik.
Ja sam danas vozio firmine Volvo xc90, Audi Q5, Audi A4, dva RAV4 i Kodiak, nijedan nije stariji od 3 godine, bukvalno niko živi to ne primećuje jer sad svaka šuša vozi dobar auto. I to još ovo u vrlo malom gradu.
И за то треба пара. Мораш да даш депозит, да имаш кредитну,...Rentira,.. zbog cupi se svašta radi,..
Molim onda za definiciju.
Успех је да урадиш оно што ти хоћеш, а не што ти други кажу.Molim onda za definiciju.
Kada se kaze uspesnost misli se na finansijsku uspesnost.Успех је да урадиш оно што ти хоћеш, а не што ти други кажу.
Успех је да будеш слободан.
Успех је да имаш своје "ја".
Успех је да останеш оно што јеси.
Људи дођу до лове, али се продају, постану крпе. И тај што има фирме, и тај што има џипове, и тај што има ауди RS6,... Ко зна коме су се они клањали.
И тај са што је са ултра рибом, можда ћути и трпи све што му нареди и каже и плаћа све што она наручи.
Добро. Колико је то пара по твом на месечном нивоу?Kada se kaze uspesnost misli se na finansijsku uspesnost.
Kazi suptilnije to: stabilnost npr.Kada se kaze uspesnost misli se na finansijsku uspesnost.
Pa nije to plata pa da me pitas koliko,svaka firma koja meri svoj porast na mesecnom-godisnjem nivou je uspesna.Добро. Колико је то пара по твом на месечном нивоу?
Колико пара?Pa nije to plata pa da me pitas koliko,svaka firma koja meri svoj porast na mesecnom-godisnjem nivou je uspesna.
Sledeca stavka ce biti da je uspesan onaj koji je dobar covekKazi suptilnije to: stabilnost npr.
Odgovorila sam ti,citajКолико пара?
И ја сам теби, па се не понашам тако.Odgovorila sam ti,citaj
Kad vozis, pazljivo to radiSledeca stavka ce biti da je uspesan onaj koji je dobar covek![]()
provozaću te ja u svom stojadinu al to je unutra lančin motor dupli karburator!Samo jaguar.
Dosta skromnosti.
Moze I nestabilan muskarac ali dobar vozac![]()
То више није стојадин.provozaću te ja u svom stojadinu al to je unutra lančin motor dupli karburator!
mala bolje ti je da se čvrsto držiš!