Који ауто...

Automobili uopšte više nisu statusni simbol niti imaju uticaj na žene kao pre. Osim nekih baš krajnosti. Tipa ovi leševi stariji od 25 godina su siguran pokazatelj da si krasni klinac ili oni 150,200.000 ili više vredni automobili koji su onda neka druga krajnost. Ovo sve između je ništa.

Jer, po Beogradu apsolutno nije nikakva atrakcija imati nov auto vredan tipa 60,70.000 evra. Ima ih na svakom ćošku. Onda imaš i ove neke automobile tipa 508 koji je lep i atraktivan auto, moj drugar ga je skoro kupio, prodao stari auto, nešto malo uštedeo, malo pozajmio od oca, podigao kredit i eto ti. A čovek običan prosečan radnik.
Ja sam danas vozio firmine Volvo xc90, Audi Q5, Audi A4, dva RAV4 i Kodiak, nijedan nije stariji od 3 godine, bukvalno niko živi to ne primećuje jer sad svaka šuša vozi dobar auto. I to još ovo u vrlo malom gradu.
Не вози свака шуша добар ауто. Ја немам скуп ауто, као ни људи које знам.

Сваки дан виђам мерцедес Г класе и др. џипове, а виђао сам их и 90-тих. Све време су ту.

Molim onda za definiciju.
Успех је да урадиш оно што ти хоћеш, а не што ти други кажу.
Успех је да будеш слободан.
Успех је да имаш своје "ја".
Успех је да останеш оно што јеси.

Људи дођу до лове, али се продају, постану крпе. И тај што има фирме, и тај што има џипове, и тај што има ауди RS6,... Ко зна коме су се они клањали.

И тај са што је са ултра рибом, можда ћути и трпи све што му нареди и каже и плаћа све што она наручи.

За мене је успешан онај који је постигао оно што је зацртао. Нпр. зацрта да заврши ЕТФ и заврши га. Зацрта да освоји неки турнир и буде први. Зацрта да буде са женом која му се стварно свиђа и ожени је.

Ја знам човека који је условно успешан. Има породицу, има и више пара од мене, има и наобразбу, људи га истичу, хвале га, ласкају му, а ја знам да нпр он није успео да буде са женом са којом је стварно хтео. Не само он, него и маса других. Јурили, покушавали, молили,... Не може. Имају бракове, имају станове, имају кола, ал опет нема оно што је стварно хтео. Тако је исто и са професијама, Зарадио паре, купио скуп ауто, има кућу, има породицу, али не ради посао који он жели, не бави се оним што га занима.

Пратио сам ја доста људи од малена. Јако мали проценат је стварно успео у ономе што је истински желео.

Успех је да урадиш оно што ти хоћеш, а не што ти други кажу.
Успех је да будеш слободан.
Успех је да имаш своје "ја".
Успех је да останеш оно што јеси.

Људи дођу до лове, али се продају, постану крпе. И тај што има фирме, и тај што има џипове, и тај што има ауди RS6,... Ко зна коме су се они клањали.

И тај са што је са ултра рибом, можда ћути и трпи све што му нареди и каже и плаћа све што она наручи.
Kada se kaze uspesnost misli se na finansijsku uspesnost.

Гледам сад огласе. Ауди 80 кошта 1.500,00 евра.

Полован А4 2007. годиште са 500.000 правих км кошта 5.000,00 евра.

А4 стар 4-5 година кошта 20+ хиљада.

Много.

molim @bird again da kaže šta misli o ovom kultnom kabrioletu?

VW-Golf-1-Cabriolet-Sportline-Oldtimer-Tuning-Carbon-Laminierung-Anbauteile-Karosserie-Motor-Optimierung-Leistungssteigerung-Felgen-Gewindefahrwerk-Innenraum-Veredelung-01-768x512.jpg

VW-Golf-1-Cabriolet-Sportline-Oldtimer-Tuning-Carbon-Laminierung-Anbauteile-Karosserie-Motor-Optimierung-Leistungssteigerung-Felgen-Gewindefahrwerk-Innenraum-Veredelung-02-768x512.jpg

VW-Golf-1-Cabriolet-Sportline-Oldtimer-Tuning-Carbon-Laminierung-Anbauteile-Karosserie-Motor-Optimierung-Leistungssteigerung-Felgen-Gewindefahrwerk-Innenraum-Veredelung-12-768x512.jpg

Back