Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam nikad zapravo, ova je samo bila promiskuitet, nimfoMajkaDa nisi siguran da nisi imao posla sa prostitutkom?
ako i treći put budeš citirao isti moj post i opet rekao kako nisi ništa izmislio onda stvarno ne znam kako bih mogla da ti ne verujemsto je najgore, rec izmislio nisam.. ne lazem nikad, al da te ne boli mozsk evo jedan cvet za tebe![]()
Ne verujem da se iko vodi uzorom većineIdealno je da imate partnera?
Loše je kada ga nemate?
Društvene norme, koje društvo normi ta su jaje?
Vodite se uzirom većine, kao repetom zasopstveni standard?
Kao Nina?
Ma ti što pametuju uglavnom nisu ni imali nešto kvalitetnijeg i raznovrsnog iskustva....godinama zivotnim
pomijesanim sa iskustvom
i pretrpljenjem vezanostima
radoznalost mora biti zadovoljena
ali bez predrasuda
ali se mora biti psihicki jak kao i sa svojim partnerom koji ne krije nista od tebe
prvo,
ubacivanje treceg koji/a
nema naknadni separatizam...
P:S.
...trbaju komentarisati samo oni koji/e
imali su "bliske kontakte ove vrste"
moralisanje / uvrijezenim lazima/
ne karikirati...
Trvrdobracnici i cuvari klasicizma
nebi trebali Ovdje pametovati
sve dok im dodje vrijeme...ili budu imali petlju
da iznesu istinski ves ...
Mislis “pametuju”?Ma ti što pometnju uglavnom nisu ni imali nešto kvalitetnijeg i raznovrsnog iskustva.
Aha ebe ovaj autokorekt .Mislis “pametuju”?
Da li mislis da je dobro kad imas kvalitetnog i raznovrsnog iskustva?Ma ti što pametuju uglavnom nisu ni imali nešto kvalitetnijeg i raznovrsnog iskustva.
...iskustvo je svako kvalitetno jer ces ga ponoviti ako ti odgovara a neDa li mislis da je dobro kad imas kvalitetnog i raznovrsnog iskustva?
I ako tako mislis, zbog cega je dobro?
...cesto su posledice nenadane ali inspiracije se i radjajuSvakako treba slediti ono sto osecas ...
Stvarno sam alegična na takva pitanja. Niti pitam niti odgovaram. Ni u zbilji ni u šali.stvarno ne razumijem te koji pitaju i te koji broje
...volim kad se ovako smisleno i bez umotavanja komentariseStvarno sam alegična na takva pitanja. Niti pitam niti odgovaram. Ni u zbilji ni u šali.
Mislim nije mi frka da mu kažem ali koji će mu to...
Pa ocigledno da nije ista osoba sa promenjenih par i par 10ina i da duzina veza jasno govori sta nas ceka s nekim jel,kao sto se izbistri s kakvim je osobama bila,da nije te stvari ukusa svako bi bio sa svakim,msm sto je danas i cesta pojava tako raspalih odnosa bez stidaStvarno sam alegična na takva pitanja. Niti pitam niti odgovaram. Ni u zbilji ni u šali.
Mislim nije mi frka da mu kažem ali koji će mu to...
...u zadnjih godinu dana.Ženama je odbojno kada je muškarac imao više od šest partnerki, a muškarce obija žena sa više od 11 partnera...
Za moj pojam, apsolutno nebitna stavka.Šta vi mislite..koji broj partnera pre vas je prihvaljiv ?
Pogledajte prilog 1709874
Ženama je odbojno kada je muškarac imao više od šest partnerki, a muškarce obija žena sa više od 11 partnera.
Za oba pola, idealan broj partnera pre njih nije više od tri.
Šta vi mislite..koji broj partnera pre vas je prihvaljiv ?
Pogledajte prilog 1709874