Koji je najteži raskid koji ste doživeli?

Koji je najteži prekid koji ste doživjeli? Najteži ili najgluplji u smislu da niste dobili clousure na neki način. Fokus na veze koje su duže, 5+ godina.
Kako ste se nosili sa svime?

Кад наступе проблеми, самом ми је најбоље,
зато ми растанци никада нису тешко падали.

Moj najteži raskid je bio poslednji raskid.
Baš mo nesto bili komplementarni. Super smo funkcionisali. Emocije, strast... sve svetluca.
Jedini kamen spoticanja je bio što je on hteo da ide u inostranstvo a ja sam htela da ostanem.
Suptilno smo jedno drugo ubeđivali da ppromeni mišljene. Nije islo.
U jednom trenutku je on peesekao predao za papire. Nadala sam se da ih neće dobiti ili će to trajati.
Međutim dobio je papire i rešio da ide.
Razočarenje vrhunsko. I jedno u drugo i u ssmu sebe. On nije spreman na kompromi, ja nisam spremna na kompromis. Jedna odluka unoštava sve ostalo što je bilo top.
Tesko sam podnela i raskid, i njega i sebe.
Posle nekog vremena je on dolazio. Neverovatno je da smo se sasvim slučajno sreli. Čak smo se nesto i vucarali zajedno. Ono kad on dođe i tako. Ali na kraju se to ugasilo.
Veliko razočarenje, ožiljak....
Mislim da mi je to bila do sada najbolja veza, u najbolje vreme i najbolniji raskid.

Apsolutno ne, lik kao da je propao u zemlju. Ovo se dešavalo i prije ali u kratkim epizodama ono dan dva, čista manipulacija i evo sad ovo da se ne ponavljam ponovo
Али ипак, 8 година! Како се нисте упознали за то време?! Значи искључи се када жели да те казни или му је овердоза. Па ваљда сте причали да то не ради, да те повређује? Или си ти урадила нешто што му је сметало и раније, није искомуницирао па сад пукао?

Startala sam temu u fazonu kako da odiebem ovo sve od sebe što lakše jer sam kroz sve te godine pokušavala ali očito bez uspijeha hahahaha
Govorimo i next level narcisu i manipulatoru svakako
pa jadna ti, stvarno razmisli malo ovo je najlakše opravdanje za tvoje postupke
on ne bi bio ni manipulator ni narcis, a gde si ti u svemu tome da to vidiš i da reaguješ

najlakše je svoje greške pripisati nekom drugom.
da si se okrenula prvi put kad ti je napravio neko sranjce ne bi sada bila do guše u mreži njegovih manipulacija.
lako se ulazi u vezu a još lakše izlazi ako imaš kriterijume dokle neko može da te gneči i igra se tvojim strpljenjem

Koji je najteži prekid koji ste doživjeli? Najteži ili najgluplji u smislu da niste dobili clousure na neki način. Fokus na veze koje su duže, 5+ godina.
Kako ste se nosili sa svime?

Више пута сам сломио женско срце, није то нешто што је позитивно. Али, деси се једноставно.

Moj najteži raskid je bio poslednji raskid.
Baš mo nesto bili komplementarni. Super smo funkcionisali. Emocije, strast... sve svetluca.
Jedini kamen spoticanja je bio što je on hteo da ide u inostranstvo a ja sam htela da ostanem.
Suptilno smo jedno drugo ubeđivali da ppromeni mišljene. Nije islo.
U jednom trenutku je on peesekao predao za papire. Nadala sam se da ih neće dobiti ili će to trajati.
Međutim dobio je papire i rešio da ide.
Razočarenje vrhunsko. I jedno u drugo i u ssmu sebe. On nije spreman na kompromi, ja nisam spremna na kompromis. Jedna odluka unoštava sve ostalo što je bilo top.
Tesko sam podnela i raskid, i njega i sebe.
Posle nekog vremena je on dolazio. Neverovatno je da smo se sasvim slučajno sreli. Čak smo se nesto i vucarali zajedno. Ono kad on dođe i tako. Ali na kraju se to ugasilo.
Veliko razočarenje, ožiljak....
Mislim da mi je to bila do sada najbolja veza, u najbolje vreme i najbolniji raskid.
jezivo iskustvo..

pa jadna ti, stvarno razmisli malo ovo je najlakše opravdanje za tvoje postupke
on ne bi bio ni manipulator ni narcis, a gde si ti u svemu tome da to vidiš i da reaguješ

najlakše je svoje greške pripisati nekom drugom.
da si se okrenula prvi put kad ti je napravio neko sranjce ne bi sada bila do guše u mreži njegovih manipulacija.
lako se ulazi u vezu a još lakše izlazi ako imaš kriterijume dokle neko može da te gneči i igra se tvojim strpljenjem
za ovo sto si napisala treba imati ono sto vecina nema ...

Back