loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.137
И какве везе има са темом?!Ма иди. А оне теби? То може да каже клинац од 18 година
Питање је о најтежем раскиду, твом, а ти се хвалиш да си срцеломац?!Ма иди. А оне теби? То може да каже клинац од 18 година
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И какве везе има са темом?!Ма иди. А оне теби? То може да каже клинац од 18 година
Питање је о најтежем раскиду, твом, а ти се хвалиш да си срцеломац?!Ма иди. А оне теби? То може да каже клинац од 18 година
Ма иди. А оне теби? То може да каже клинац од 18 година
Уз то иде тужан смајли ваљда? Контрадикција на сваком кораку, мој мозак то мора да региструјеЈа немам срца.![]()
Када не знаш како да одговориш, ти срцујеш. ОкУз то иде тужан смајли ваљда? Контрадикција на сваком кораку, мој мозак то мора да региструје
Зато и нема срца.Када не знаш како да одговориш, ти срцујеш. Ок
Па не мораш ни то срце, смешно је. Искулирај брате, као и јаА што би одговарао на сваки упис овде.![]()
О Светозаре од Руже, објасни ток својих дивнијех мислиЗато и нема срца.
Пре нема нешто друго.Зато и нема срца.
Па не мораш ни то срце, смешно је. Искулирај брате, као и ја
Ово ми је познатоja sam uvek plakala kad sam napuštala muškarce
raskidala i plakala...
Startala sam temu u fazonu kako da odiebem ovo sve od sebe što lakše jer sam kroz sve te godine pokušavala ali očito bez uspijeha hahahaha
Govorimo i next level narcisu i manipulatoru svakako
Kad smo se potukli na ušću ispred H&M i kad je na kvarno izvadila nun čake i prebila me ko konjaKoji je najteži prekid koji ste doživjeli? Najteži ili najgluplji u smislu da niste dobili clousure na neki način. Fokus na veze koje su duže, 5+ godina.
Kako ste se nosili sa svime?

Da, upravo to. Znate onu priču bit će bolje neće biti više ovako i tako u krug. Sve to je kao hodanje po staklu, nikad ne znaš šta je sledeće.Али ипак, 8 година! Како се нисте упознали за то време?! Значи искључи се када жели да те казни или му је овердоза. Па ваљда сте причали да то не ради, да те повређује? Или си ти урадила нешто што му је сметало и раније, није искомуницирао па сад пукао?

Da, razumijem šta govoriš, ali sve je lako gledati sa strane i govoriti nekome to je i to i to ti se dešava. Tek nakon nekog vremena procesuiraš stvari, shvatiš događanja i ostatak. A tada je već obično koliko toliko kasno.pa jadna ti, stvarno razmisli malo ovo je najlakše opravdanje za tvoje postupke
on ne bi bio ni manipulator ni narcis, a gde si ti u svemu tome da to vidiš i da reaguješ
najlakše je svoje greške pripisati nekom drugom.
da si se okrenula prvi put kad ti je napravio neko sranjce ne bi sada bila do guše u mreži njegovih manipulacija.
lako se ulazi u vezu a još lakše izlazi ako imaš kriterijume dokle neko može da te gneči i igra se tvojim strpljenjem
Samo da checkiram ova dva on point komentaraAna, tugo nekih dana ..![]()
Gdje ste je prebacili?dodjes u novu kafanu?
Možeoces da te tagujem tamo?