Koji je najteži raskid koji ste doživeli?

Ма иди. А оне теби? То може да каже клинац од 18 година
И какве везе има са темом?!
Ма иди. А оне теби? То може да каже клинац од 18 година
Питање је о најтежем раскиду, твом, а ти се хвалиш да си срцеломац?!

Али ипак, 8 година! Како се нисте упознали за то време?! Значи искључи се када жели да те казни или му је овердоза. Па ваљда сте причали да то не ради, да те повређује? Или си ти урадила нешто што му је сметало и раније, није искомуницирао па сад пукао?
Da, upravo to. Znate onu priču bit će bolje neće biti više ovako i tako u krug. Sve to je kao hodanje po staklu, nikad ne znaš šta je sledeće.

pa jadna ti, stvarno razmisli malo ovo je najlakše opravdanje za tvoje postupke
on ne bi bio ni manipulator ni narcis, a gde si ti u svemu tome da to vidiš i da reaguješ

najlakše je svoje greške pripisati nekom drugom.
da si se okrenula prvi put kad ti je napravio neko sranjce ne bi sada bila do guše u mreži njegovih manipulacija.
lako se ulazi u vezu a još lakše izlazi ako imaš kriterijume dokle neko može da te gneči i igra se tvojim strpljenjem
Da, razumijem šta govoriš, ali sve je lako gledati sa strane i govoriti nekome to je i to i to ti se dešava. Tek nakon nekog vremena procesuiraš stvari, shvatiš događanja i ostatak. A tada je već obično koliko toliko kasno.
Trebalo je srediti ranije, ali kao što rekoh, bit će bolje uvijek i tako to.

'85. u Brankovoj ,--Mi vise nijesmo zajedno...ja u prodaji Pezoa i nameracio 307_cu...
Zaboravih i gdje sam i sta hocu ...zatrazio sam da imamo zadnji odnos,
koji je nju kaznio jer je posla cekati Novu godinu u Monfalkoneu...isto u ul Palmira Toljatija a ja skenirao cijelu noc nasu istoimenu ulicu...ona se vratila nesretna je sam je nehoticno odrugostanjio ...onako i ne znajuci do veoma kasno...zao mi je jer je onda sjebavajuci meni zivot i sebi je...sada je po Braci Jerkovic a ja znam gdje sam veceras...sjutra je samo bogu znano...eto, tako...

Back