Startala sam temu u fazonu kako da odiebem ovo sve od sebe što lakše jer sam kroz sve te godine pokušavala ali očito bez uspijeha hahahahaPa izmislio je svadju ne budi naivna
Govorimo i next level narcisu i manipulatoru svakako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Startala sam temu u fazonu kako da odiebem ovo sve od sebe što lakše jer sam kroz sve te godine pokušavala ali očito bez uspijeha hahahahaPa izmislio je svadju ne budi naivna
Mnogo je naivna,jasta svi smo se zbog sitnica rastali,mogli smo ziveti heppy ever after i tako sa 10 njih ne uspeZena nije naivna vec malo neodlucna![]()
Da, da li još ista sranja trpiti dušica spavala zimski san ili iksirati sve te godine, šalu na stranu jeste li svjesti koliko je to vremenaZena nije naivna vec malo neodlucna![]()
jao bre dzordzi.Mnogo je naivna,jasta svi smo se zbog sitnica rastali,mogli smo ziveti heppy ever after i tako sa 10 njih ne uspe
Ne otvaraj teme o njemu i ne podgrevaj se,sace neki pp da ti sevne i bacaj se u prometStartala sam temu u fazonu kako da odiebem ovo sve od sebe što lakše jer sam kroz sve te godine pokušavala ali očito bez uspijeha hahahaha
Govorimo i next level narcisu i manipulatoru svakako
to ces sama resiti ...Da, da li još ista sranja trpiti dušica spavala zimski san ili iksirati sve te godine, šalu na stranu jeste li svjesti koliko je to vremena
pobeguljaKoja ložiona sve hahaha samo pizdić i dalje![]()

to bi bilo sokantno, a ana, tugo nekih danaE jos gore kad tako prodju godine niste se uzeli i pravili decu,osudjeno na propast,sad prvi koi naidje pada svadba za 2 meseca paz sta ti kazem
birtija sacekusa 
3 godine veze i poslije bezvezeE jos gore kad tako prodju godine niste se uzeli i pravili decu,osudjeno na propast,sad prvi koi naidje pada svadba za 2 meseca paz sta ti kazem
Ma da, mene ko šljivito bi bilo sokantno, a ana, tugo nekih dana![]()
cek, kako sad dodje do broja 33 godine veze i poslije bezveze

Ma sve preko 3 godine je besmisleno, to sam mislilacek, kako sad dodje do broja 3![]()
Jel 3 ili 83 godine veze i poslije bezveze
OsmicaJel 3 ili 8
Veze od 5 godina su veze od 3 godine i 2 godine odlaganja prekidapetica kazu da je najbolja
E tako sad si zrelaVeze od 5 godina su veze od 3 godine i 2 godine odlaganja prekida
Sve poslije 5 godina ostaje samo na vezi i ovakvim krajem hahaha