Najslađe muvanje koje ste doživeli

Ne mislim na ono: ispala si iz bombonjere i te fraze. Nego u kratkim crtama, bez obzira na ishod. Bilo vam je simpatično. Smuvali ste je, ili ga. Ili samo flert. U par reči.

Jaoj, pamtim tri...mada je jedno ludo pa njega bas ne bih pominjala...

Drugo je suntavo, ima tome preko dvadeset godina kada je jedan krsni Bosanac, na oko normalan, cak i lepuskast, citavo vece pokusavao da ostvari kontakt. Nezrele devojke, poput mene tada, lako postanu radoznale iako su sa drustvom i momkom u tom klubu.
Muska sujeta ili sta god, tek na putu do toaleta on lepo uvali meni u ruku telefon i ode!

Ostanem sa njegovim telefonom koji sam za kaznu krila cele noci (i proklinjala zensko u meni sta mi je sve ovo trebalo) da bi on sutra pozvao samog sebe...i uvece vec bili na picu pod nazivom "da ti vratim telefon":).

Mozda je on to inace radio, ali mene ni pre a ni posle niko nije tako ostavio bez teksta.

Jaoj, pamtim tri...mada je jedno ludo pa njega bas ne bih pominjala...

Drugo je suntavo, ima tome preko dvadeset godina kada je jedan krsni Bosanac, na oko normalan, cak i lepuskast, citavo vece pokusavao da ostvari kontakt. Nezrele devojke, poput mene tada, lako postanu radoznale iako su sa drustvom i momkom u tom klubu.
Muska sujeta ili sta god, tek na putu do toaleta on lepo uvali meni u ruku telefon i ode!

Ostanem sa njegovim telefonom koji sam za kaznu krila cele noci (i proklinjala zensko u meni sta mi je sve ovo trebalo) da bi on sutra pozvao samog sebe...i uvece vec bili na picu pod nazivom "da ti vratim telefon":).

Mozda je on to inace radio, ali mene ni pre a ni posle niko nije tako ostavio bez teksta.
Подсети ме. Имао сам и остављање броја телефона у мом купатилу и "заборављени" шал. Није после дуго трајало, али било је лепо. Опет ја ништа, само сам позвао број и она је дошла овога пута сама.

Или када ми је другарица са момком довела удату жену у кућу. После нас је звала у госте а њима поручила - Не долазите ми без њега. То је баш трајало, муж је био на раду у РФ и чак се нисмо нешто ни крили.

Back