Najslađe muvanje koje ste doživeli

U srednjoj išli na neku ekskurziju, sedim pored simpatije ali naravno ona nema pojma da mi je simpatija. Ja tad slušao Nirvanu (dok je Kurt bio još živ), Pearl Jam, Live... i pustim joj na vokmenu moju omiljenu pesmu "All over you" od grupe Live (malo poznata pesma i grupa, ali tad je bila hit.)

Reči pesme počinju sa "all over you", ona sluša par sekundi i menja boje, skida slušalice i šapne mi "i ja tebe"....

Ja šokiran, ne razumem šta mi govori.

Ispostavi se da je ona taj stih pesme čula pogrešno, kao da pevač kaže "I LOVE YOU" umesto "ALL OVER YOU"

Ovo je pesma, smejali smo se posle mnogo godina setivši se tog njenog (i mog) fijaska.

Na faxu pre 11 godina, predmet "Internet Berze", profesorka prica o tome sta je moralni hazard (u kontekstu berze, akcija), a jedna prelepa koleginica sedi par klupa ispred mene. Kasnije tokom dana, saznajem kako se zove, pronalazim je na fejsu i saljem joj poruku "Koleginice, stvarno bi bio pravi moralni hazard da ne izadjete sa mnom na pice". Ona odgovara sa "U pravu ste kolega". Danas smo u srecnom braku, dve prelepe cerkice i tako... :)
:zaljubljena:

Sviranje gitare ispod prozora.
Ne sjećam se tačno uzrasta, možda 15-ak godina. Znala sam za simpatije s njegove strane. Za ,,slučajne,, susrete u ulici prilikom povratka iz škole. Isti kvart.
Svirka je počela rano ujutro. Izlaze komšije na balkon i gledaju i slušaju. Izađoh i ja ne sluteći ko je?! Zaledim se momentalno kada sam ga ugledala. Znala sam da svira meni. Obuze me osjećaj stida i ljutnje. Narednih dana ga prestadoh pozdravljati, više od stida nego od ljutnje.
A, eto, sjećam se i dan danas toga, ne melodije doduše, ali tog romantičnog trenutka, koji se više nikada, ni od koga, nije ponovio!

Ja krecem za Nemacku, da se selim, cekam let koji kasni, ona krece za Nemacku na intervju za posao/hospitaciju.
Krecemo u neku priču, skontamo da smo ziveli neko vreme u istoj ulici u BG-u i jeli sladoled kod jednog Goranca, i ona samo nestade negde, pojavi se posle 3 min i nosi dva sladoleda :)

Ostalo je istorija koja se još ispisuje.

evo nrp. OVO... pisao sam vec na forumu, jedva uspeo nadjem post ;)

tih '90-ih godina kada se slusao dance, bio sam ljuti punk-rocker
:mrgreen:
, tako da ne mogu bas neki preveliki doprinos ovoj temi da dam, ali ima jedna pesma koju bi podelio ovde... pesmu mi je 90 i neke... mislim 6-7-8 neka tada klinka nasnimila na kasetu i dala posto je bila zaljubljena u mene.
:per:

nije tada nista bilo, posto sam se lozio na drugacije devojke... ali nekih 7-8 god. kasnije, kad je malo porasla, ja jurio nju... al nije 'tela da mi da p*čke... i na tome se zavrsila "nesudjena ljubav"... ali pesma mi je ostala u secanju i dan-danas iako je od tada proslo dobrih... skoro 30 god!

Dopadala mi se baš, ali onako, potajno. Znao sam kojim busom svaki dan ide kući i na kojoj stanici ulazi u taj bus.

Odštampam na papiru broj busa krupnim brojevima, zalepim papir na šoferku iznutra, i krenem tačno u trenutku kad ona staje na stanici da čeka bus.
Zaustavim se pored nje i otvorim prozor: "autobus je pokvaren, mene su poslali da vozim liniju XY"

Ulazi u kola i smeje se, "ti nisi normalan".

Много давно у Паризу сам "очијукао" са две Аустралијанке и једном Францускињом из Рена. Францускиња је проценила да не треба ништа да препушта случају и ухватила ме је за руку и одвела. Провели смо веома узбудљивих месец дана у Паризу а била је после код мене у гостима око месец и по дана у Београду. Незаборавно по интензитету у сваком случају. Требало је да идем код ње у Рен, али већ сам имао озбиљну везу у Београду тако да је то замрло.
Сачувао сам и заједничку слику када смо заједно били на свадби мог брата од тетке у Новом Саду.
Увек сам био лак мушкарац или што рече мој Кум - да сам женско имао бих петнаесторо деце, ја не умем да кажем "не".

Back