koji je najinteligentniji znak?

Kome si postavio pitanje.Predpostavljam postavljacu teme,a isti je otvorio 2005.
Korisnicko ime Dekart

Nasla sam ovaj podatak :

"Znak u kojem se nalazi ascedent i znak u kome se nalazi Merkur zajedno sa Saturnom i Jupiterom su najvazniji za odredjivanje mentalnih sposobnosti.
Ascedent Blizanac uvek daje poseban intelekt,ali ascedent devica ima jos veci potencijal.
90% pisaca psihologa,pisaca naucnika su u poznaku device.
Mnogo planeta u blizancima znaci velika moc misljenja,u devici takodje."

Sta se podrazumeneva njintelegintnii po meni nad 140 IQ , to su genije :):):) Ili mozda nad 120 nadprosecni IQ???

Ja sam Vaga podznak Djevica ,Merkur Vaga, Saturn Djevica, Jupiter Lav.

Radila sam vise puta IQ i dobila rezultat 134 IQ

Zna neko svoj Iq pa da uporedimo sa znakom???

Poslednja izmena:
Pa da osnovu, al psiholozi koriste te testove ..Slazem se stobom da mozda EQ je isto bitan mozda i vise ...IQ menja se sa godinama, zatoa se u formuli uzima u obzir broj godina . i ovisi kolko koristimo mozak :):)Citala sam da sahisti koriste neke vezbe da uvecaju IQ , sigurno je razlika u stepenima, ipak IQ je genetski urodjen , ne verujuem da se mnogo menja u toku zivota.

Al bilo bi zanimlivo da uporedimo ...ipak je neko naucno merilo.

Poslednja izmena:
Дев`це и околни знаци често зараде меркура у девици, што је у општем случају најбоља могућа позиција за њега. Незгода са истим, ипак, је што је већи део времена или спаљен или под сунчевим зрацима, па се тада не одражава у пуној снази.

Дакле, има ту нечега. :) Но, врста интелигенције има баш доста, од моћи да се осете тежње и штимунзи других људи, па да им се тако подиђе и постигне сопствени циљ, преко квалитетних уметника, до људи који дају ингениозна открића.

Водол`је умеју да буду "обдарене" јарчевским или рибљим меркуром, што уме да буде јака препрека адекватном артикулисњу оног што је испод хаубе. :) За јарчевског знам да може да се ухода и ухвати елеганцију (рекох, елоквенцију) и у писаној и у изговореној мисли. Рибљи нисам пробао, а и немам прејаку жељу. :)

Saću da pojedem svog Merkura od muke. Žvak žvak!

Inače
Но, врста интелигенције има баш доста, од моћи да се осете тежње и штимунзи других људи, па да им се тако подиђе и постигне сопствени циљ, преко квалитетних уметника, до људи који дају ингениозна открића.
Apsolutno se slažem:)

Back