koji je najinteligentniji znak?

885905.gif

Немој, молим те, толико да генерализујеш. Чуј - Рибе су глупе!? Па Ајнштајн
је Риба! Тесла није био ни паметна Девица ни препаметан Близанац, већ
по стереотипу - њањави - Рак, па је далеко најпризнатији научник икада!

Nisam ja rekla da su Ribe glupe, mnogi su mi to rekli.

Ово није баш тачно. Јупитер влада и Рибама и Стрелцем, док је Нептун само
владар Риба.

:think::think::think:
Ja sam citala negde da su oba zajednicka. A moze da prodje, slicni smo. :lol:

Али зашто 10. кућу петљате са интелектом!?

Pa pitala je za 3. i 10. a ja sam pokusao da navedem meni poznat primer da to nema veze
A ko kaze da niko ne cita- ja citam i ucim:)
taman dok si tu jedno pitanjce:posto je meni merkur bas u 10.u ovnu i nosi 2 t-kvadrata pa jel to dobro za karijeru ili lose(pametan ili glup)jos mi na nekim sajtovima izbacivalo da je dominantan
znam da smaram al kad me interesuje!Poz:cool::cool::cool:

Stormy,imas ostro oko!!!:) Imam problem sa zarezima, koristim ih kao postapalice u pisanju jer pisem jako duge recenice. Cak sam u srednjoj jednom dobila 4 zato sto sam napisala pismeni u 5 recenica-jedna uvod,3 razrada,1 zakljucak-sve ukupno strana ipo sitnijeg rukopisa.
Znam da se o inteligenciji gledaju mnoooge stvari,i da je do coveka kako ce iskoristiti ono sto mu je "dato". Mene licno 9. ne brine (u blizancima,merkur u 3. 0 Sa), svo odugovlacenje sam prezivela,cak sam jednom ozbiljno razmisljala da odustanem od faxa. Ali evo osekujem da diplomiram za max 6.mes!!! :)

Po meni ne postoje looosi ili dooobri horoskopi, ima uvek nesto sto ih "vadi", neka svetla tacka u horoskopu...:)

A joj meni ta dva gospodina na desc.aj pozajmimo koju atomsku od amera pa koga prvog meni sve jedno:andjeo:

:lol:

Cak sam u srednjoj jednom dobila 4 zato sto sam napisala pismeni u 5 recenica-jedna uvod,3 razrada,1 zakljucak-sve ukupno strana ipo sitnijeg rukopisa.

:lol::lol:

Po meni ne postoje looosi ili dooobri horoskopi, ima uvek nesto sto ih "vadi", neka svetla tacka u horoskopu...:)

Mnooooogo vise losih aspekata, bar kad sam ja u pitanju.

Pa pitala je za 3. i 10. a ja sam pokusao da navedem meni poznat primer da to nema veze
A ko kaze da niko ne cita- ja citam i ucim:)
taman dok si tu jedno pitanjce:posto je meni merkur bas u 10.u ovnu i nosi 2 t-kvadrata pa jel to dobro za karijeru ili lose(pametan ili glup)jos mi na nekim sajtovima izbacivalo da je dominantan
znam da smaram al kad me interesuje!Poz:cool::cool::cool:

Обрати пажњу кад ће ти се активирати Т квадрат. Он је везан за повратак Сатурна.

Mene licno 9. ne brine (u blizancima,merkur u 3. 0 Sa), svo odugovlacenje sam prezivela,cak sam jednom ozbiljno razmisljala da odustanem od faxa. Ali evo osekujem da diplomiram za max 6.mes!!! :)

Ово што сам ти болдовала у реченици не ваља. А и то је сигурно најјачи
фактор у твом наталу који говори о "одуговлачењима".
Планирам ускоро да отворим нову тему на астрологији која се бави лошим
аспектима и како живети са њима. Сигурна сам да ћете онда наћи много
одговора на питања која вас муче. ;)

Moja Venera i Mesec prave UZASNO lose aspekte. Venera cak sve lose pravi, Mesec je ajde da kazem normalan ali donekle, jer je ugrozen jako... :roll: A Uran i Neptun u konjunkciji, pa gde jedan tu i drugi... ne mo's ih savladati. :D

Ово може да буде баш гадно. Шта је са Сунцем? Је л` и оно афликтовано или
је бар оно поштеђено?

Back