Da li su vam se svetili partneri koje ste povredili?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako da se osvetiš nekom ko te je otkačio i zabole ga gde si šta radiš i da li te ima uopšte...
baš me zanima kako haha

može osveta kad hoće da se vrati
a ti mu kažeš
e sad ne može

u svim ostalim slučajevima osveta je besmislena kao pojava
A sto da mu zatvoris vrata odma pustis ga pa prikljestis mu prste pa opet odskrines pa opet zalupis

Muškarci i žene podjednako znaju da budu kreativni kada su osvete partneru u pitanju-
Da li osvetu smatrate potrebnom ili je to samo reakcija na vaš povredjan ego ?
Ako ste ikada bili u takvom stanju kako ste se osvetili partneru / partnerki
Da li vam je posle toga bilo bolje ?
Nije greh voleti koga si mrzeo, greh je mrzeti koga si voleo

Da osvetiti cu se i te kako za sve ovo sto trpim,jer kada bih joj odgovorio na njena sranja verbalno, nista ne bih dobio s time,samo svadu u kojoj bih izvukao deblji kraj..e zato Javorko ima svoj plan..a taj je plan da uzme ono sto zelim, a to je sex da se naplatim i kazem caooo.i cak tokom sexa napravim takvu stvar da ce je toliko zaboljeti da mesecima ce se secati ne mislim fizicki povrediti vec drugacije..

Verovatno su hteli ali nisu smeli. Ja sam ta koja se sveti njima. Pogledati potpis ;)
ja bih bio dva koraka pred tobom,secam se jedne bila je ***** prema meni a onda je ona nekud otisla i ja malo se druzio i pokazali joj snimku i znas sta je zanimljivo da mi je oprostila hm ..a dok je ona mislila klada vlada s mnon ja sam uzivao ..hihi

Muškarci i žene podjednako znaju da budu kreativni kada su osvete partneru u pitanju-
Da li osvetu smatrate potrebnom ili je to samo reakcija na vaš povredjan ego ?
Ako ste ikada bili u takvom stanju kako ste se osvetili partneru / partnerki
Da li vam je posle toga bilo bolje ?
Dok sam bio mlad takav me je glas pratio da su znale da hoću samo sex. I nije bilo problema. Kasnije kad sam se silom prilika prokurvao opet se znalo šta se dobija samnom..
Da sumiram- nikad nisam imao problema sa suprotnim polom.
Žene su super, bolje nego muškarci, kažeš ko si i sta hoćeš i one to prihvate ili ne prihvate ali te saslušaju i čuju bas ono sto si rekao.
Zato i jesu superiorna bića:heart:

Back