prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 12.764
Nije da se sada svetim al kada se svega sjetim.....a mozda nessvesno Ali imam mjeru da izbalansiram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zivis svoga zivota zivjela si I prije njegaKako da se osvetiš nekom ko te je otkačio i zabole ga gde si šta radiš i da li te ima uopšte...
baš me zanima kako haha
može osveta kad hoće da se vrati
a ti mu kažeš
e sad ne može
u svim ostalim slučajevima osveta je besmislena kao pojava
A sto da mu zatvoris vrata odma pustis ga pa prikljestis mu prste pa opet odskrines pa opet zalupisKako da se osvetiš nekom ko te je otkačio i zabole ga gde si šta radiš i da li te ima uopšte...
baš me zanima kako haha
može osveta kad hoće da se vrati
a ti mu kažeš
e sad ne može
u svim ostalim slučajevima osveta je besmislena kao pojava
nisam razumela o kakvim vratima pričašA sto da mu zatvoris vrata odma pustis ga pa prikljestis mu prste pa opet odskrines pa opet zalupis
O dverima tvoga srcanisam razumela o kakvim vratima pričaš
Nije greh voleti koga si mrzeo, greh je mrzeti koga si voleoMuškarci i žene podjednako znaju da budu kreativni kada su osvete partneru u pitanju-
Da li osvetu smatrate potrebnom ili je to samo reakcija na vaš povredjan ego ?
Ako ste ikada bili u takvom stanju kako ste se osvetili partneru / partnerki
Da li vam je posle toga bilo bolje ?
ja bih bio dva koraka pred tobom,secam se jedne bila je ***** prema meni a onda je ona nekud otisla i ja malo se druzio i pokazali joj snimku i znas sta je zanimljivo da mi je oprostila hm ..a dok je ona mislila klada vlada s mnon ja sam uzivao ..hihiVerovatno su hteli ali nisu smeli. Ja sam ta koja se sveti njima. Pogledati potpis![]()
svaka čast! tako i treba! e TO je pravi gentleman!ja bih bio dva koraka pred tobom,secam se jedne bila je ***** prema meni a onda je ona nekud otisla i ja malo se druzio i pokazali joj snimku i znas sta je zanimljivo da mi je oprostila hm ..a dok je ona mislila klada vlada s mnon ja sam uzivao ..hihi
Dok sam bio mlad takav me je glas pratio da su znale da hoću samo sex. I nije bilo problema. Kasnije kad sam se silom prilika prokurvao opet se znalo šta se dobija samnom..Muškarci i žene podjednako znaju da budu kreativni kada su osvete partneru u pitanju-
Da li osvetu smatrate potrebnom ili je to samo reakcija na vaš povredjan ego ?
Ako ste ikada bili u takvom stanju kako ste se osvetili partneru / partnerki
Da li vam je posle toga bilo bolje ?