koji film je ostavio najjaci utisak na vas?

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1. Panov lavirint:
film koji me ostavlja bez daha, fantasticne emocije i poruke, fotografija bozanstvena

deset mesta prazno
2. Fajt klab
3. Ajs ejdz- zbog veverka koji se ceo film bori sa zirom
4. Duhovi u nama- prelepo obradjen
5. Cudesna sudbina Amelije Pulen: prelepa tema+ audio- vizuelni dozivljaj
6. Sirotiste: oslikana nocna mora svake majke
7. Taxi- urnebesna komedija
8. Lovac na jelene: ....
9. Das Experiment (2001)-
10. . Cube (1997

iz detinjstva
1. The Humpbacked Horse
2. Ulica 52 ili ne znam koji vec br., o onim tanjirici vanzemaljcima koji ulete u neku zgradu, pa se stanari zajednicki staraju o njima, poprave ih, pa dobiju male vanzemaljcice :heart:
3. La Bum
4. Prljavi ples

inace nisam ljubitelj filmova, retko mi se koji svidi- previse sam kriticna

Poslednja izmena:
U ranim tinejđ godinama "Sjaj u travi" znam da sam se ubila plakajući ,dnevnik sam ispisala i sve ga utopila suzama tada.

Nešto kasnije šta znam, naslova se teško sećam, ono utisak na mene uglavnom ostave horor filmovi, ali ne zato što ih nešto gotivim, već što sam užasno puljiva pa danima sanjam košmare izazvane takvim filmovima.

Ah da "Kuća na jezeru" da, taj je baš, baš bio dobar, eto setih se nekog.:lol:

ja sam veliki filmofil...ima puno filmova sto su me odusevili....sad cu onako da nabacam...kako mi sta padne na pamet...

iz detinjstva: dorucak kod tifanija, prljavi ples, prohujalo s vihorom, moje pesme moji snovi, poaro, sherlock holmes, leon profesionalac, most na reci kvaj..

kasnije: odiseja 2001<3, prolece u malom gradu, mrtav covek hoda,bekstvo iz sosenka, dezurni krivci, bliskost, noc na zemlji, sindlerova lista, vse o mojoj majci, pricaj s njom, cvet moje tajne, ulica, blade runner <3, mala mis sansajajn, barry lindon, isijavanje, kralj komedije, zivot je lep, dobro da bolje ne moze biti, igra, dogvil, ples u tami, zemlja izlazeceg sunca, voz za dardzeling, kuca cudnih dusa, kocka, gresna zajednica, lepotica dana, i ja tebi kevu, lucija i sex, pasja ljubav, americka lepota, magnolija, metropolis, francuski poljubac, hotel ruanda, moja afrika, snegovi kilimandzara, don juan de marko, bele noci, nebo nad berlinom...

Setila sam se serije Kunta Kinte..posle čitala knjigu..serije se sećam kroz maglu i znam da sam bila tužna zbog sudbine crnaca...knjiga je odlična...saga o jednoj crnačkoj porodici....

Serija sa zvala Koreni, ako se dobro sećam, a Kunta Kinte je bio glavni lik. I bila je fenomenalna, bar u to vreme, svi smo je obožavali.
Ja se još uvek sećam onog prizora neukrotivog Kunta Kintea u lancima.
http://www.imdb.com/title/tt0075572/

Još jedna serija iz davne prošlosti: Bordžije - ala je tu bilo ubistava, seksa i svakojakih opakosti!

Poslednja izmena:
...od neznih filmova volim Zivot je lep, Ameliju Pulen, Cokoladu, Engleskog pacijenta, Postati Dzejn ali 3 bambija dajem filmovima poput Quo vadis domine, Snegovi Kilimandzara, Sindlerova lista, Kuca cudnih dusa, Nestao, Bilo jednom u Americi, manje vise sve sto je kostimirano prolazi kod mene...

duhovi u nama
sibirski berberin
talentovani gospodin ripli
domino efekat (prvi deo)
moje levo stopalo
fajt klub
i jos 2 neamericka filma, ali ne mogu da se setim naslova. :besna:

e hvala ti za sindlerovu listu, nisam mogla da se setim naslova (kao i obicno:roll:)

i taj.

Poslednja izmena:

Back