Све осим лица. Ајде нека буде сикс пек.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene su na mnogim primerima, i po mom mišljenju, bili presudni aura, harizma i stav, mnogo više nego kako izgledam(o), ali kada je ipak fizičko u pitanju, mislim da su to oči tj. pogled...volite najvise i mislite da je glavni adut za drugu polovinu?
Mogu i fotke,sve osim polnih organa.
Kod mene su na mnogim primerima, i po mom mišljenju, bili presudni aura, harizma i stav, mnogo više nego kako izgledam(o), ali kada je ipak fizičko u pitanju, mislim da su to oči tj. pogled.
Da sam automobil, farovi bi mi bili deo tela koji ostavlja najjači utisak.Pogledajte prilog 1767890
moze,posalji ih mamivolim češkati jaja. jel ona spadaju pod polni organ ili može slika?
Ipak su ogledalo duše.Kod mene su na mnogim primerima, i po mom mišljenju, bili presudni aura, harizma i stav, mnogo više nego kako izgledam(o), ali kada je ipak fizičko u pitanju, mislim da su to oči tj. pogled.
Vodim da si prepoznao najsenzualnije usne na svijetu.Vučiću ti li si?
Photo pleaseNajviše volim svoj osmeh i pogled i smatram ih svojim najboljim delom al moj muž smatra da su mi gu** i duge noge adut
![]()
ok stižumoze,posalji ih meni
Volim sve delove svog tela..ne mogu bez njih....volite najvise i mislite da je glavni adut za drugu polovinu?
Znaci sve valjaVolim sve delove svog tela..ne mogu bez njih..
..adut?
Nemam pojma, svakom potencijalnom se svidja ono šta neko drugi nije ni primetio..zbunjuju me..![]()
za sebe neznam al ja kod moje druge polovine najvise volim oci...........kad me pogledaju, u njoj vidim ceo njen svet...volite najvise i mislite da je glavni adut za drugu polovinu?
mozak..volite najvise i mislite da je glavni adut za drugu polovinu?
Zašto ne polnih organa? Misim, kad mogu po školskim atlasima da stavljaju severni i južni pol.....volite najvise i mislite da je glavni adut za drugu polovinu?
kitom cvecaJeste, to ti prvo ženska vidi i osvojiš je kitom.
битно је шта муж мислиNajviše volim svoj osmeh i pogled i smatram ih svojim najboljim delom al moj muž smatra da su mi gu** i duge noge adut
![]()