Koji automobil kupiti do 7.000 evra?

Koliko je trap tog BMW a koliko na C3? Koliko su diskovi na petici a koliko na cliu ili C4? @Besu98 od toga što si naveo onda C4. Ovo ostalo su mala a 2008 je ipak malo veći.
Pa dobro nije problem ako je malo veci neka golf klasa tako mi i treba , c3 bi uzeo ali 2017 ta novija generacija, a nekako mi se najvise svidja c4 kaktus neka iskustva mozda ili na sta obratiti paznju? , a kolko sam video 2008 nije bas toliko velik a ne trosi puno sto mi i odgovara pod velik mislim da nije 4.5m kao vectra ili veci a 2008 je msm oko 4.1m i gradski je auto vise

1732270141080.png

To su malo noviji i izlaze iz budzeta, nesto oko 2014-2016 i da nije tipa audi a1 ili yaris, nego malo vece kao sto je golf klasa tipa c4 kaktus, 2008 ...
Moj savet ti je da ignorišeš sve nas forumske pametnjakoviće i da uzmeš taj C4 cactus ako ti se on najviše sviđa, a čini mi se da ti se baš on sviđa. Najgore što može da se desi je da ti se ne dopadne i da ga prodaš za slične ili iste pare za koje si ga kupio, ali to 90% neće da se desi. Auto je to, ebiga, nije kao žena, lako ti je da ga se otarasiš ako nisi zadovoljan. ;)

Go for it.

Moj savet ti je da ignorišeš sve nas forumske pametnjakoviće i da uzmeš taj C4 cactus ako ti se on najviše sviđa, a čini mi se da ti se baš on sviđa. Najgore što može da se desi je da ti se ne dopadne i da ga prodaš za slične ili iste pare za koje si ga kupio, ali to 90% neće da se desi. Auto je to, ebiga, nije kao žena, lako ti je da ga se otarasiš ako nisi zadovoljan. ;)

Go for it.
Hahaha svaka cast na komentaru tako cu i da uradim verovatno ili c4 kaktus ili 2008 zavisi koji bude bio u boljem stanju u tom trenutku sta nadjem, jedino me je strah ovih sto uvoze iz francuske,svajcarske zbog kilometraze i stanja vozila ,kontam da je to lutrija? okej mozes ti da proveris auto po zazorima, lupkanju, enterijer moze i da se promeni itd. Mada sam video ima za nekih 6500-7k peugeot 2008 prvi vlasniku kupljen ovde, al verovatno ce biti sta me zadesi u tom momentu, sad sam hteo cisto da vidim sta ljudi kazu da li je imao neko iskustva sa tim modelima , motorima itd.

Pa dobro nije problem ako je malo veci neka golf klasa tako mi i treba , c3 bi uzeo ali 2017 ta novija generacija, a nekako mi se najvise svidja c4 kaktus neka iskustva mozda ili na sta obratiti paznju? , a kolko sam video 2008 nije bas toliko velik a ne trosi puno sto mi i odgovara pod velik mislim da nije 4.5m kao vectra ili veci a 2008 je msm oko 4.1m i gradski je auto vise
KAKTUS plasticni auto ..Sta znam ok je jeftin auto i to se oseti ,malo troši u 1,6hdi verziji ..Mehanika je kod tih Citroëna ista ..

Back