- Poruka
- 52.060
Ako ćeš da voziš auto na duže staze to te kad tad čeka.Niko nije lud da kupuje auto sa raspalim trapom i bez kočnica... Ili jeste?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ćeš da voziš auto na duže staze to te kad tad čeka.Niko nije lud da kupuje auto sa raspalim trapom i bez kočnica... Ili jeste?![]()
Pa dobro nije problem ako je malo veci neka golf klasa tako mi i treba , c3 bi uzeo ali 2017 ta novija generacija, a nekako mi se najvise svidja c4 kaktus neka iskustva mozda ili na sta obratiti paznju? , a kolko sam video 2008 nije bas toliko velik a ne trosi puno sto mi i odgovara pod velik mislim da nije 4.5m kao vectra ili veci a 2008 je msm oko 4.1m i gradski je auto viseKoliko je trap tog BMW a koliko na C3? Koliko su diskovi na petici a koliko na cliu ili C4? @Besu98 od toga što si naveo onda C4. Ovo ostalo su mala a 2008 je ipak malo veći.
Potrosni materijal nisu kocnice nzm koliko skupe, sam bi ih i menjao , polovan auto ne moze se ocekivati da je novNiko nije lud da kupuje auto sa raspalim trapom i bez kočnica... Ili jeste?![]()
To su malo noviji i izlaze iz budzeta, nesto oko 2014-2016 i da nije tipa audi a1 ili yaris, nego malo vece kao sto je golf klasa tipa c4 kaktus, 2008 ...
Moj savet ti je da ignorišeš sve nas forumske pametnjakoviće i da uzmeš taj C4 cactus ako ti se on najviše sviđa, a čini mi se da ti se baš on sviđa. Najgore što može da se desi je da ti se ne dopadne i da ga prodaš za slične ili iste pare za koje si ga kupio, ali to 90% neće da se desi. Auto je to, ebiga, nije kao žena, lako ti je da ga se otarasiš ako nisi zadovoljan.To su malo noviji i izlaze iz budzeta, nesto oko 2014-2016 i da nije tipa audi a1 ili yaris, nego malo vece kao sto je golf klasa tipa c4 kaktus, 2008 ...
Hahaha svaka cast na komentaru tako cu i da uradim verovatno ili c4 kaktus ili 2008 zavisi koji bude bio u boljem stanju u tom trenutku sta nadjem, jedino me je strah ovih sto uvoze iz francuske,svajcarske zbog kilometraze i stanja vozila ,kontam da je to lutrija? okej mozes ti da proveris auto po zazorima, lupkanju, enterijer moze i da se promeni itd. Mada sam video ima za nekih 6500-7k peugeot 2008 prvi vlasniku kupljen ovde, al verovatno ce biti sta me zadesi u tom momentu, sad sam hteo cisto da vidim sta ljudi kazu da li je imao neko iskustva sa tim modelima , motorima itd.Moj savet ti je da ignorišeš sve nas forumske pametnjakoviće i da uzmeš taj C4 cactus ako ti se on najviše sviđa, a čini mi se da ti se baš on sviđa. Najgore što može da se desi je da ti se ne dopadne i da ga prodaš za slične ili iste pare za koje si ga kupio, ali to 90% neće da se desi. Auto je to, ebiga, nije kao žena, lako ti je da ga se otarasiš ako nisi zadovoljan.
Go for it.
Nzm bas za te pare elektricni auto i koji, model marka ?Dobio si dobar predlog za elektricni auto, samo ne znam da li je to realno da ima za te pare.
Ja bih isao na nesto provereno, VW grupacija 1.0 ili 1.2 tsi.
KAKTUS plasticni auto ..Sta znam ok je jeftin auto i to se oseti ,malo troši u 1,6hdi verziji ..Mehanika je kod tih Citroëna ista ..Pa dobro nije problem ako je malo veci neka golf klasa tako mi i treba , c3 bi uzeo ali 2017 ta novija generacija, a nekako mi se najvise svidja c4 kaktus neka iskustva mozda ili na sta obratiti paznju? , a kolko sam video 2008 nije bas toliko velik a ne trosi puno sto mi i odgovara pod velik mislim da nije 4.5m kao vectra ili veci a 2008 je msm oko 4.1m i gradski je auto vise
Za 7k .moze neki bolji Zoe 22kwh da se nađe (sa manjom baterijom) Nissan LAIF ili ako se malo potrudiš Kia Soul ..Ne bi ti preporučio ni jednog ..EV ispod 50kwh nije bas upotrebljivNzm bas za te pare elektricni auto i koji, model marka ?
okej ekonomičan ili šta većPreporucio bih ti Fiat Punto 1.2 44kw neki noviji, ali posto vidim da ti je malo veci budzet
mozes pogledati i neki Fiat Grande Punto, lepi autici...
moje licno misljenje...nista drugookej ekonomičan ili šta već
ali da je fiat punto lep autić, onda stvarno...
Imaš ih na oglasima sa crknutim baterijama, imaš ih i na yt kako popravljanu. Čak ni ti nemaš muda da ih kupiš a druge savetuješMene bi zacudilo da kod tebe sastavi i dan
Sa pola miliona km teško.Najpouzdaniji polovnjak Honda Jazz![]()
Pa imaš ih i ispravnih more ..Imam muda ali nemam računice jos uvek..Sad je Renault skinuo 7k€ sa novog modela ..Tesla je skidao 3x ..Ja ne kupujem auta da ee vencam sa njima..Kad se stabilizuje tržište kupiti cuImaš ih na oglasima sa crknutim baterijama, imaš ih i na yt kako popravljanu. Čak ni ti nemaš muda da ih kupiš a druge savetuješ![]()
Da, prelazi pola miliona kao od šale, a.l za 7K moze da nadje neku sa manje od 200K, i da je voza 10 godina po 30K godisnje, da uzivaSa pola miliona km teško.