Uh..vidim ja da se ovde uglavnom favorizuju vage i bikovi...ali i za njih ima pojedinih kritika kao su glupe,površne,'praznog pogleda'...i to je tačno.Koliko su žene u znaku vage lepe,graciozne,šarmantne i neodoljive, toliko mogu biti i potpuno neprivlačne,tj. površne bi bio pravi izraz..
Slažem se da svaki horoskopski znak i njegov podznak nose odredjena obeležja i karakteristike,ali su to zapravo promenljive osobine, te da u jednom životnom razdoblju te osobine, ukoliko se promene, mogu doprineti ukupnom fizičkom izgledu,ali i unutrašnjem skladu...jer zapravo, pravu lepotu čini savršen sklad tela i duha.
Možete se roditi kao ružno pače, a izrasti u pravog prelepog labuda,..takodje, kao devojka/mladić možete biti fizički lepi i privlačni, a zatim se kasnije, zbog loših navika i nekih urodjenih osobina,načina života i sl. potpuno promeniti , tj. pogoršati svoj fizički izgled. Stanje duha, odnosno,ako ste lepi u duši, ako se osećate lepim, sigurno je da će vašu lepotu primetiti i okolina.
Poenta je u tome da vremenom treba da naučimo i spoznamo ono što je na nama i u nama lepo,dobro,poželjno i da to kao glavne atribute istaknemo, a da većinu onih loših stvari potisnemo, ili ako je moguće potpuno izbrišemo....nažalost, neki su ovo shvatili kao poziv na plastičnu operaciju, ili hirurški zahvat, koji će im, uklanjanjem viška kilograma, korekcijom grudi,zadnjice,usta,nosa..pomoći da izgledaju i osećaju se lepšim i boljim....malo sam odstupila od teme, a zapravo sam htela da napomenem, da smatram da je znak skoro iste važnosti kao i podznak, i da nisu laičke predpostavke kada pojedinci kažu da ste do pola života pod 'uticajem' vašeg znaka, a od druge polovine, u vama preovladjuje vaš podznak...
eto, to je gledište jedne osobe koja je u znaku vage / strelca...