daniel1
Primećen član
- Poruka
- 721
ma ne pricham o budvi... pricham uopshte... u zivotu sam se nagledala lepih a ispraznih likova koliko hocesh... poenta je samo u pojashnjavanju rechi "dosadna lepota"... nije uvek "lepo" i zanimljivo... a danijel upao s prichom o shansama...kakve veze imaju sad nashe shanse kod nekog a prichamo uopshte o lepoti... naravno da cu za realno lepog choveka reci da je lep bez obzira imam li kakvih drugih interesovanja za istog, ali, ovde se misli na ono kad te startuje neko ko je lep (namerno ovakav primer zbog daniela) ali te ne privlachi... pa cu na pr. reci mnogo lep lik me pitao da izadjemo ali nisam htela, ne svidja mi se, a zashto, zato shto ne zrachi, ne ponasha se lepo, nije mi delovao zanimljivo uprkos lepoti koju poseduje... mozda cu reci i zato shto se vidi da je zivi smor, deluje mi glupavo, tupavo i sl. eto, raspisah se ja... ovo me george napuchio...
![]()
TI SI MNOGO INTELIGENTNA OSOBA.IZNENADJUJES ME SA SVOJIM APSTRAKTIM RAZMISLJANJEM.pa naravno da ces uvije vidjeti lijepog momka sa ruznom djevojkom i obratno zato sto su lijepi ljudi zeljni dominacije i da tu dominaciju naravno ne mogu uspostaviti sa osobom koja je njihovih kvaliteta i onda daj da je ruznija od mene a ja cu biti glavni a tim manje atraktivnim osobama to ne smeta.zasto da odbiju privlacnu osobu.OSOBA STO BOLJE IZGLEDA IMA VISE PROBLEMA U PRONALAZENJU PARTNERA I U PRONALAZENJU SRECE U ZIVOTU.I ONDA TE OSOBE PRISTAJU NA SVE SAMO DA BI NEKAKO FORMIRALE PORODICU.a taj ti nije djelovao lijepo zato sto ti nisi imala samopouzdanja i zato sto si mislila da te zeza.90 posto zena razmislja tako da momak ako izgleda extra dobro mora da bude i pokvaren.a ako je ruzan onda obavezno ima dobru dusu.hahahhaha.nidje veze.SVE JE OBRATNO.RUZNI LJUDI SE UVIJEK DOKAZUJU DRUGIMA JER SU PUNI KOMPLEKS A I SPREMNI SU I DA VARAJU DA BI POJACALI SVOJ EGO SAMIMA SEBI A I DRUGIMA.LIJEPI I MUSKARCI I ZENE NEMAJU POTREBE ZA TIM JER ZNAJU OD MALIH NOGU DA VRIJEDE.