KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uh..vidim ja da se ovde uglavnom favorizuju vage i bikovi...ali i za njih ima pojedinih kritika kao su glupe,površne,'praznog pogleda'...i to je tačno.Koliko su žene u znaku vage lepe,graciozne,šarmantne i neodoljive, toliko mogu biti i potpuno neprivlačne,tj. površne bi bio pravi izraz..
Slažem se da svaki horoskopski znak i njegov podznak nose odredjena obeležja i karakteristike,ali su to zapravo promenljive osobine, te da u jednom životnom razdoblju te osobine, ukoliko se promene, mogu doprineti ukupnom fizičkom izgledu,ali i unutrašnjem skladu...jer zapravo, pravu lepotu čini savršen sklad tela i duha.
Možete se roditi kao ružno pače, a izrasti u pravog prelepog labuda,..takodje, kao devojka/mladić možete biti fizički lepi i privlačni, a zatim se kasnije, zbog loših navika i nekih urodjenih osobina,načina života i sl. potpuno promeniti , tj. pogoršati svoj fizički izgled. Stanje duha, odnosno,ako ste lepi u duši, ako se osećate lepim, sigurno je da će vašu lepotu primetiti i okolina.
Poenta je u tome da vremenom treba da naučimo i spoznamo ono što je na nama i u nama lepo,dobro,poželjno i da to kao glavne atribute istaknemo, a da većinu onih loših stvari potisnemo, ili ako je moguće potpuno izbrišemo....nažalost, neki su ovo shvatili kao poziv na plastičnu operaciju, ili hirurški zahvat, koji će im, uklanjanjem viška kilograma, korekcijom grudi,zadnjice,usta,nosa..pomoći da izgledaju i osećaju se lepšim i boljim....malo sam odstupila od teme, a zapravo sam htela da napomenem, da smatram da je znak skoro iste važnosti kao i podznak, i da nisu laičke predpostavke kada pojedinci kažu da ste do pola života pod 'uticajem' vašeg znaka, a od druge polovine, u vama preovladjuje vaš podznak...
eto, to je gledište jedne osobe koja je u znaku vage / strelca...

evo mogu da dam svoj primer - ja u prvoj kuci imam konjukciju venera/jupiter/fortuna pa to u konjukciji sa mesecom u 2 kuci, svi su u ribama, u kvadratu sa neptunom, imam lilit na ascendentu, sunce u ovnu, podznak jarac, mars/saturn konjukcija u petoj kuci...veci deo zivota sam bila totalno neprimetna, u ranoj mladosti i ruznjikava, a sada mi se desava da jedan dan zablistam, a drugi opet 'nestanem'...potpuno promenjivo stanje...kazu da imam neobican pogled...valjda zbog ovih planeta u ribama...nisam klasicno lepa osoba, nemam pravilne crte lice, ali mi se desava, da se ljudi zagledaju u mene, i to me svaki put nanovo iznenadjuje...:-)

Izgleda po glasovima, venerina djeca prednjache.. moja super prijateljica je Vaga i prosto je nevjerovatno kako ta zena uvjek lijepa i kako privlaci suprotni spol. Bila je u fazama sa 15 kg viska, a inace je nezgrapno i neskladno gradjena ali svejedno kad je pogledas uvjek je lijepa, zrachi i zna da nosi i istakne sobstvenu ljepotu..Mislim da je tajna i u tome sto Vage jako dobro znaju prikriti svoje nedostatke, maskirati se trendovskom odjecom, nakitom, kozmetikom te ostave i extra dojam..
Ma kakvi lavovi, niko se ne kindjuri kao vage..

Ja bi sa svoje strane rekla da mi se dopada ona bebi ljepota u posjedu Blizanki,.. Skorpionke mogu biti prvlacne i magneticne, ali prava je rijetkost sresti neku koja je bas lijepa..
Eto necu reklamirati svoj znak, mada nas ima chudo lijepih, onako prirodno, zemaljski ;)

"dosadna lepota" cudna konstatacija....

hehe... kad ne mozesh da osporish nechiju lepotu ali te ista ostavlja ravnodushnom... shto bi rekli nije to to...:p postoje mnogi lepi ljudi koji nas ipak ne privlache... moramo priznati da su lepi ali nama neprivlachni i dosadni...
meni se bash svidja termin "dosadna lepota"... neki je zovu i hladnom lepotom...:D

hehe... kad ne mozesh da osporish nechiju lepotu ali te ista ostavlja ravnodushnom... shto bi rekli nije to to...:p postoje mnogi lepi ljudi koji nas ipak ne privlache... moramo priznati da su lepi ali nama neprivlachni i dosadni...
meni se bash svidja termin "dosadna lepota"... neki je zovu i hladnom lepotom...:D

pa neprivlacni iz razloga zato sto znamo da nemamo sansi kod tih prelijepi ljudi i zato izdvajamo one za koje mislimo da su nama ravni i da ih mozemo imati.i uglavnom se u drustvu izdvajaju prosjecne osobe i one se navode kao eto sexy ili lijepe arazlog je taj sto ih izdvajaju takodjer prosjecni ili cak ruzni ljudi.jer ako su te prosjecne zene zene ili muskarci lijepi onda su i ti koji ih biraju takodjer nesto posebno.klasicna ljepota se ne moze ignorisati samo je sada pitanje ko je dovoljno iskren da kaze e pa VIDI ONA DJEVOJKA JE STVARNO NAJLJEPSA ALI JA IPAK MISLIM DA NEMAM SANSI KOD NJE PA CU IZABRATI ONU RUZNIJU JER MISLIM DA SMO SLICNIH KVALITETA.ja to nazivam licemjesrtvom.inace glasam za BIKICE.znam ih ubjedljivo najvise lijepih i privlacnih.vage uglavnom suvise koscate i neka jalova ljepota.slicno je i sa blizancima.angelina joly je blizanac i po meni vise ima drzanje muskarca nego zene.:D

pa neprivlacni iz razloga zato sto znamo da nemamo sansi kod tih prelijepi ljudi i zato izdvajamo one za koje mislimo da su nama ravni i da ih mozemo imati.i uglavnom se u drustvu izdvajaju prosjecne osobe i one se navode kao eto sexy ili lijepe arazlog je taj sto ih izdvajaju takodjer prosjecni ili cak ruzni ljudi.jer ako su te prosjecne zene zene ili muskarci lijepi onda su i ti koji ih biraju takodjer nesto posebno.klasicna ljepota se ne moze ignorisati samo je sada pitanje ko je dovoljno iskren da kaze e pa VIDI ONA DJEVOJKA JE STVARNO NAJLJEPSA ALI JA IPAK MISLIM DA NEMAM SANSI KOD NJE PA CU IZABRATI ONU RUZNIJU JER MISLIM DA SMO SLICNIH KVALITETA.ja to nazivam licemjesrtvom.inace glasam za BIKICE.znam ih ubjedljivo najvise lijepih i privlacnih.vage uglavnom suvise koscate i neka jalova ljepota.slicno je i sa blizancima.angelina joly je blizanac i po meni vise ima drzanje muskarca nego zene.:D

aj ne lupaj daniel... kad bi bila istina ovo shto prichash ne bi se deshavalo ono shto chesto vidjamo u zivotu - da je neki extra momak s krsh ribom ili obrnuto... naravno da jeste nechiji izgled ono na shta padamo na prvu loptu ali nije dovoljan... zatim, poznajem mnogo lepih ljudi/zena ali praznih ili glupih, dosadnih znachi...

ma ne pricham o budvi... pricham uopshte... u zivotu sam se nagledala lepih a ispraznih likova koliko hocesh... poenta je samo u pojashnjavanju rechi "dosadna lepota"... nije uvek "lepo" i zanimljivo... a danijel upao s prichom o shansama...:roll: kakve veze imaju sad nashe shanse kod nekog a prichamo uopshte o lepoti... naravno da cu za realno lepog choveka reci da je lep bez obzira imam li kakvih drugih interesovanja za istog, ali, ovde se misli na ono kad te startuje neko ko je lep (namerno ovakav primer zbog daniela) ali te ne privlachi... pa cu na pr. reci mnogo lep lik me pitao da izadjemo ali nisam htela, ne svidja mi se, a zashto, zato shto ne zrachi, ne ponasha se lepo, nije mi delovao zanimljivo uprkos lepoti koju poseduje... mozda cu reci i zato shto se vidi da je zivi smor, deluje mi glupavo, tupavo i sl. eto, raspisah se ja... ovo me george napuchio...:roll:

Back