I
IRRINA
Gost
mene zanima koje zene su najlepse kad je rec o horoskopskim znacima?vodolija ili vaga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zavisi od horoskopa,ali sve jarice koje poznajem su jako lepe devojke (i ja sam medju njima...kako sam samo skromna...PRINC IZ BAJKE:J A R I CE DEFINITIVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJLEPSE ............MADA NE ZAVIASI OD HOROSKOPA
ops: )
8)PRINC IZ BAJKE:J A R I CE DEFINITIVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJLEPSE ............MADA NE ZAVIASI OD HOROSKOPA
Scorpio_:Skorpije imaju najlepse oci.....zagledajte se malo bolje u vase skorpije;-)
slazem se!PRINC IZ BAJKE:J A R I CE DEFINITIVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAJLEPSE ............MADA NE ZAVIASI OD HOROSKOPA
Moglo bi se naci od svakog znaka Zodijaka po jedan izuzetan primerak!IRRINA:mene zanima koje zene su najlepse kad je rec o horoskopskim znacima?vodolija ili vaga?
A sta mislis zasto je tvoj cale ozenio tvoju kevu? Ja cu ti reci,zato sto ga je ona privukla neodoljivim sarmom i lepotom. :wink:slatka kao medic:aaaaaaaaa rakoviiiii keva mi je racicadelphin:A sta je sa rakovima??????????, sreca moja te licim na tjaleta
))
![]()
ops: :wink: