MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 44.343
Haha Pop.
Zamisljam to ******* uz d mol hahhaaHaha Pop.
nisam ja pevala pesmuA jel ti volis hard core sex,![]()
AproovedZamisljam to ******* uz d mol hahhaa
Hahaha ludakali kad dođe deo
Jedan De Mol me razvali.. reč " razvali " naglasim i malo jače nabijem..čak i kod romantičnog seksa treba ponekad menjati ritam..da ne bude dosadno i monotono
jos samo da uglavis u tu bajku sekspira i nenagradjen ljubavni trud...
emocije se čuvaju za decu, familiju, kućne ljubimce, prijatelje i kolege.
za ljubavnike se donosi neprerađena seksualna energija sirova i autentična.
napisaću je jampskim pentametromjos samo da uglavis u tu bajku šekspira i nenagradjen ljubavni trud...![]()
po dilemi dal je prvo bila kokoska il jaje...al ako uglavimo u taj jamski i pevca ...bice trilemanapisaću je jampskim pentametrom![]()
po dilemi dal je prvo bila kokoska il jaje...al ako uglavimo u taj jamski i pevca ...bice trilema![]()
Kako si ti perfektna,sve što ima veze s brojem tri meni odgovara![]()
Pogledajte prilog 1266438
Često čujem od kolega i drugara izjave kako im u sexu više prijaju ovakve ili onakve žene iz RL... i vrlo je zanimljiva analiza na koju ću se i ja kasnije nadovezati.
Naime, kakav je tip žene u običnom životu koja se kasnije pokaže kao kraljica u krevetu?
Da li ste uopšte primetili neku razliku, pre nego što imate priliku da ih odvedete u krevet, između povučenih i napadnih, između onih koje su slobodne i nesputane, i onih stidljivih, između manje i više obrazovanih?
Jesu li bolje instagramuše sa veštačkim usnama i sisama, ili one prirodne i opuštene?
Starije ili mlađe?
One koje društvo smatra privlačnijima, ili su baš bolje one manje privlačne?
Domaćice? Inženjerke, programerke, sportistkinje?
Koji je profil žene od koje se posle segza oporavljate koliko je bio dobar, a od koje fele biste radije pobegli?
Најбоље су оне жене које ја изаберем да засијају у тами, све друго не постоји и никада није постојало.
К’о да навијаш за ОФК-у, издајниче.![]()
Tu treba da mu pomognes, muski su vise vizuelci,Do toga nismo stigli, zapelo kod romantike hahaha