MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 44.726
Ne odgovaram na ta pitanja.To nema veze sa ovom temom, a jesil ti bio u braku?
Ne odgovaram na ta pitanja.To nema veze sa ovom temom, a jesil ti bio u braku?
Vise sam violina svirao,Odsvirao si joj violinu?
A zasto, jel te sramota, il si mlad momak,Ne odgovaram na ta pitanja.
Ne, nego ne smatram ovo okruzenje pogodnim da pricam o svom priv zivotu. Ima previse zlica koje prate tvoj zivot i izvlace ti iz konteksta, proganjaju, i td..A zasto, jel te sramota, il si mlad momak,![]()
"You eye each other as you pass..."Ne odgovaram na ta pitanja.
Pa eto, upravo ta pesma Lepe Lukic. Sto je diras kad ne znas da sviras, 'mesto zvuka, zacuces jauke.
Lepa jbt? Pa kakav je to seks s tobom pa se jauce? Sta si ti covece? Neka katakomba puna zamki? Svaljivanje nerealne moralne, danas, lazne odgovornosti za seksualni ishod. Bez od toga...
To je lirska ekspresija u poeziji, nisam ja tu nista prevodio. To je tekst iz pesme"You eye each other as you pass..."
Pogodi šta je tu pogrešno, nemoj da se sramotiš ako ti se posle neko smeje zbog lošeg prevoda...![]()
Ne razumem sta si htela da kazes...što je diraš kad ne znaš da sviraš?
znači upravo samo jedno
umesto da kreše muški, on bi da svira ko neki tamo umetnik![]()
Ni malo me nije briga ko ce sta da izvlaci iz konteksta, 11 godina sam ovde sa prekidima, i bas mi je lepo, relaksiram se, jer me niko ne proganja,Ne, nego ne smatram ovo okruzenje pogodnim da pricam o svom priv zivotu. Ima previse zlica koje prate tvoj zivot i izvlace ti iz konteksta, proganjaju, i td..
Pa mene jesu. Svako ima svoje iskustvo...pogotovu pocnu s proganjanjem kad pricas malo van konvencije. Ja jednostavno tu prestanem da vidim bilo kakav interes da pricam o svom priv zivotu.. Sto bih... Ovo je forum u krajnjem slucaju.Ni malo me nije briga ko ce sta da izvlaci iz konteksta, 11 godina sam ovde sa prekidima, i bas mi je lepo, relaksiram se, jer me niko ne proganja,![]()
A jel ti volis hard core sex,da ta pesma nema veze sa fizičkom dimenzijom ljubavi ili bola
a trebalo bi da ima
čitajte između redova.
Necu ni ja dalje da pricam, al nekad treba zagolicati mastu,a masta radi svasta,Pa mene jesu. Svako ima svoje iskustvo...pogotovu pocnu s proganjanjem kad pricas malo van konvencije. Ja jednostavno tu prestanem da vidim bilo kakav interes da pricam o svom priv zivotu.. Sto bih... Ovo je forum u krajnjem slucaju.
Pa ok, svako ima svoj stil i razlog.. Ne osudjujem da neko prica o licnom, samo napred, sto da ne.. Ja tu i ne vidim ni poentu.Necu ni ja dalje da pricam, al nekad treba zagolicati mastu,a masta radi svasta,![]()
samo žestoko nabijanje bez ikakvih emocija!što je diraš kad ne znaš da sviraš?
znači upravo samo jedno
umesto da kreše muški, on bi da svira ko neki tamo umetnik![]()
Aha, kontam.Znači, sajlent voter hill dajving i te fore...To je lirska ekspresija u poeziji, nisam ja tu nista prevodio. To je tekst iz pesme
Hajd posteno da napisem, ne cackam mecku, tj. svako ima svoja iskustva i postujem to. Ali, kako se kaze: 100 ljudi-100 cudi.Pa ok, svako ima svoj stil i razlog.. Ne osudjujem da neko prica o licnom, samo napred, sto da ne.. Ja tu i ne vidim ni poentu.
Na pr, da ti sad kazem da nisma bio u braku, ti mozes da kazes: e pa eto vidis, nemas iskustva a pricas kao da ga imas..
Ili da ti kazem da jesam, ti ces: e pa brat to ako si imao jedno loae iskustvo, ne znaci da bla bla..
Ima smisla? Licni primer ne igra nikakvu u logu na ovoj temi. Barem ne u smislu nekog ziv statusa.
Sto se braka tice, ne moras sve da probas da bi znao kakvo je.
Pa ti si bre mazohista,samo žestoko nabijanje bez ikakvih emocija!
da da, pomaloPa ti si bre mazohista,![]()
Hahaha ma jok, samo glumi. Inace je romanticna dusa.Pa ti si bre mazohista,![]()
Musko treba da bude: romanticar, tehnicar i udarac,a posle svega kad ona kad pocne da moli, moze i hard core,Hahaha ma jok, samo glumi. Inace je romanticna dusa.
Do toga nismo stigli, zapelo kod romantike hahahaMusko treba da bude: romanticar, tehnicar i udarac,a posle svega kad ona kad pocne da moli, moze i hard core,![]()
Haha, pa ne znam da li ti se svidja tekst ili ne jbg, to je stvar ukusa. To je iz Radiohead pesme, pesma je o muvanju po kaficima/klubovima iz muske perspektive, gde on trazi znacenje u povezivanju sa zenom na mestu gde se trazi seks... To : eye each other bi u grubom prevodi bilo, odmerite se u prolazu.. Susretnu vam se pogledi i td.. Poprilicno je sleng u pitanju. Nezahvalno je pricati o poeziji, jer je stvar senzibiliteta kod ljudi.. A ja ne volim da smaram ljude mojim ukusom.Aha, kontam.Znači, sajlent voter hill dajving i te fore...![]()
daaa..umesto predigre čitam stihove Jesenjina a onda pustim balade Đoleta Balaševića, legam u krevet i u laganom ritmu krećem da nabijam a na uvce joj pevušim Provincijalku ili D Mol ..Hahaha ma jok, samo glumi. Inace je romanticna dusa.
samo žestoko nabijanje bez ikakvih emocija!