Нешто су ми поштенији Kingston са спецификацијама. Или Transcend 230s ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта си урадио са њима ?Sinoć sam izvadio desetak raubovanih SSD-ova iz servera. Svi su 100% ispravni, ali svi imaju od par desetina do par stotina upisanih terabajta. Uglavnom Samsung PRO i EVO serija, 860, 870, Kao i Kingston 400, veličine od 500GB do 2TB.
Ne znam šta da radim s njima.![]()
Флешујеш их, и вратиш све на 0 и онда на оглас. То раде масовно а наивци купују дискове на огласима.Sinoć sam izvadio desetak raubovanih SSD-ova iz servera. Svi su 100% ispravni, ali svi imaju od par desetina do par stotina upisanih terabajta. Uglavnom Samsung PRO i EVO serija, 860, 870, Kao i Kingston 400, veličine od 500GB do 2TB.
Ne znam šta da radim s njima.![]()
Сви ти SATA модели су прилично стари. Transcend 230s сам први пут држао у рукама пре 5 година. Колико је то давно говори да је у њему била 32 слојна меморија а данас се користи 176 слојна.Нешто су ми поштенији Kingston са спецификацијама. Или Transcend 230s ?
Ne volim ja te stvari... ne bih voleo mene tako neko da zavrne, pa neću ni ja. Prodaću ih ovakve kakvi jesu, pa neka ih flešuju ako im to nešto znači..Флешујеш их, и вратиш све на 0 и онда на оглас. То раде масовно а наивци купују дискове на огласима.
Свака роба има свог купца.
Zasad ništa, stoje u kutiji na stolu.Шта си урадио са њима ?
Moжда срећа буде на твојој страниNe volim ja te stvari... ne bih voleo mene tako neko da zavrne, pa neću ni ja. Prodaću ih ovakve kakvi jesu, pa neka ih flešuju ako im to nešto znači..
Наравно, и ја то не волим.Ne volim ja te stvari... ne bih voleo mene tako neko da zavrne, pa neću ni ja. Prodaću ih ovakve kakvi jesu, pa neka ih flešuju ako im to nešto znači..
E da, sećaš se onog Chia mining-a... to je bilo popularno jedno dva-tri meseca, ljudi pokupovali silne diskove, spalili ih, i pojeo vuk magarca... koliko znam niko od toga nije video dinara (osim prodavaca diskova).Наравно, и ја то не волим.
То сам споменуо у контексту огласа и људи који купују на огласима дискове.
Овде, у Русији, на огласима тоне дискова којима је извађена душа на мајнингу.
Не знам колико је било популарније али с обзиром да је Москва званично два пута насељеника од Србије, понуда таквих дискова је огромна.E da, sećaš se onog Chia mining-a... to je bilo popularno jedno dva-tri meseca, ljudi pokupovali silne diskove, spalili ih, i pojeo vuk magarca... koliko znam niko od toga nije video dinara (osim prodavaca diskova).
Možda je u Rusiji bilo popularnije, ovde je vrlo brzo propalo.
U Rusiji su teški prevaranti , ti si se lako uklopio u to društvo.Флешујеш их, и вратиш све на 0 и онда на оглас. То раде масовно а наивци купују дискове на огласима.
Свака роба има свог купца.
то је зато што ОС баферише, па имаш илузију да је брже. Добри бенчови синкују приликом уписа, па онда можешTestirao sam sa Crystal_Disk_Mark , cini mi se da je malo cudno da cetvrti disk brze upisuje podatke nego li ih cita.
Mozda nesto nije u redu s ovim programom ili testom, cetvrti disk bi trebao da je puno brzi.
Ne znam sto su se samo na Windows ogranicili?
Čitaj pažljivo ima link i za mac OS.Ne znam sto su se samo na Windows ogranicili?
Не нађох...Čitaj pažljivo ima link i za mac OS.
то је зато што ОС баферише, па имаш илузију да је брже. Добри бенчови синкују приликом уписа, па онда можеш
да видиш колико заиста уписује. Један такав је фио, који сам овде наводио...
Тестирај га са AIDA или ATTO програмом.Da , samo sto izgleda da nesto nije redu sa tim diskom. Formatiracu i testirati kasnije kad stignem.
Наравно, синтетика о реална брзина не могу бити исте.@zx16
Formatirao sam i prebacio oko 60 gb na taj disk, u toku kopiranja prikazivao je i do 350 mb/s brzinu. Tako da ne odgovara onaj test od CrystalDiskMark jer mi isto pokazuje i dalje. Nije mi toliko ni bitno, nema veze.
Шта препоручујеш ?Тренутно, ко жели врхунски NVMe диск четврте генерације, може потражити диск са Phison PS5018-E18 и micron 176l меморијом. Наравно, драм се подразумева!
Онај који је са таквом конфигурацијом најјефтинији а има најдужи гаранцију.Шта препоручујеш ?
Taкође, овде San Disk Extreme go 3.1, да сам га платио 500 динара па хајде, али перформансе му као да сам га купио на Aлиекспресу.Ali sam zato grdno pogrešio kupujući, na osnovu njihovih sakupljenih podataka, SanDisk Ultra I Ultra Flair oba 64GB, prošle godine.
Нешто са Алија ? Понуда у Србији - https://itsvet.com/cenovnik-pda1-40.i?i489=1722&i486=37&i1394=2979&option=Онај који је са таквом конфигурацијом најјефтинији а има најдужи гаранцију.
Име не игра било какву улогу.
Не знам понуду у Србији па не могу да препоручим.