Koje marke ssd-a kupiti 🙋

ynSK7XWWYt9EwWQL7a4dRd-970-80.jpg

Ljudi ovo je SSD :lol:
SSD sa hladnjakom i to povecim.

Sve ovo te pitam jer nameravam da za 30€ pazarim u radnji Kingston a400 128GB sataIII i neko USB 3 kućište. U principu ako moze da upiše 50GB velikih fajlova za 3-4min bi bilo super.

A po tvojoj priči do sad, izgleda da bi to tako radilo?

Jedino ne vidim da li je TLC jer je Kingston napisao samo da koristi 3D NAND ali valjda se sa TLC-om jedino i uparuje?

PS Definitivno je TLC našao podatak na drugom mestu.
Надам се да ниси узео A400.

Imam tri vrste SSD-a,jer imam 3 OS-a i na svakom sa za oko 15-ak skundi na netu.Imam Transend,na njemu je Ubuntu,imam T-Force,nakome mi je Win.10 i Kingston na kome mi je Win.7,a za rezervu sam kupio i stoji KingFast.
Kojи модел Кингстона је у питању ?

Imam dosta dugo jedan u Kingston SSD. Los u smislu da su to bili najsporiji diskovi. S druge strane Samsung je davao i onda i sad 5 godina garancije. Da su toliko loši boli bi zatrpani reklamacijama. Ali slabo pratim hardver.
Самсунг и јесу затрпани рекламацијама.

У фирми, од десет новонабављених, два одоше на мртво за кратко време, уважене рекламације. Код куће, хвала Богу, мада је стар више од шест година, још лепо ради. Пу, пу. Стварно, колико пара толико музике, али опет треба некада просто имати и среће. Давно сам присуствовао цркавању оригинал IBM машина, а "жутаћи" радили као "Сингерице".

У фирми, од десет новонабављених, два одоше на мртво за кратко време, уважене рекламације. Код куће, хвала Богу, мада је стар више од шест година, још лепо ради. Пу, пу. Стварно, колико пара толико музике, али опет треба некада просто имати и среће. Давно сам присуствовао цркавању оригинал IBM машина, а "жутаћи" радили као "Сингерице".
Које марке су живе а које су завршиле каријеру ?

Које марке су живе а које су завршиле каријеру ?
Не знам, на жалост. Нисам хардвераш, него софтвераш. За кућну машину диск је наручио за мене мој пријатељ из Торонта (не само диск, цела конфигурација је склопљена) у вишедневним преговорима са испоручицима, зато што је хтео све што је тада било најбоље. Изузетак је графичка карта, она је на плочи, зато што нисам имао никакве посебне захтеве у погледу графике.
На послу, Набавна служба по налогу мојих колега из ИТ. Један од дискова је био баш на мојој машини на послу. Онда су они два дана примењивали све могуће алате и трикове тако да су успели да га придигну толико да су сачувани не само подаци него и оперативни систем са свим програмима. Све је то било у десетак итерација. Када је све ископирано онда је коначно испустио душу. И написах, рекламација је усвојена, добили смо нов диск. Око другог се нису ни трудили, пошто је био код корисника, само му је све рутински дигнуто из почетка на новом диску.

Не знам, на жалост. Нисам хардвераш, него софтвераш. За кућну машину диск је наручио за мене мој пријатељ из Торонта (не само диск, цела конфигурација је склопљена) у вишедневним преговорима са испоручицима, зато што је хтео све што је тада било најбоље. Изузетак је графичка карта, она је на плочи, зато што нисам имао никакве посебне захтеве у погледу графике.
На послу, Набавна служба по налогу мојих колега из ИТ. Један од дискова је био баш на мојој машини на послу. Онда су они два дана примењивали све могуће алате и трикове тако да су успели да га придигну толико да су сачувани не само подаци него и оперативни систем са свим програмима. Све је то било у десетак итерација. Када је све ископирано онда је коначно испустио душу. И написах, рекламација је усвојена, добили смо нов диск. Око другог се нису ни трудили, пошто је био код корисника, само му је све рутински дигнуто из почетка на новом диску.
Nisi rekao marke

Nisi rekao marke
Па у првој реченици сам написао да не знам и да нисам хардвераш него софтвераш, па ме зато марке и не занимају. До пре двадесет година сам сам дизао машине и себи и другима, а од тада то искључиво други раде за мене. Схватио сам да је то посао по себи, да стално мораш да пратиш све промене у хардверу и оперативним системима и да бих само траћио време које сам посвећивао програмирању. Вероватно има универзалних информатичара који знају све и о хардверу и о софтверу и о програмирању, али ја немам такве капацитете. Хардвер оцењујем у мери која задовољава моје потребе и најважније, потребе мојих корисника, а то је далеко испод нивоа оних који су у игрицама или оних који раде са заиста огромним количинама података и баве се комплексним израчунавањима.

Poslednja izmena:
Па у првој реченици сам написао да не знам и да нисам хардвераш него софтвераш, па ме зато марке и не занимају. До пре двадесет година сам сам дизао машине и себи и другима, а од тада то искључиво други раде за мене. Схватио сам да је то посао по себи, да стално мораш да пратиш све промене у хардверу и оперативним системима и да бих само траћио време које сам посвећивао програмирању. Вероватно има универзалних информатичара који знају све и о хардверу и о софтверу и о програмирању, али ја немам такве капацитете. Хардвер оцењујем у мери која задовољава моје потребе и најважније, потребе мојих корисника, а то је далеко испод нивоа оних који су у игрицама или оних који раде са заиста огромних количинама података и баве се комплексним израчунавањима.
Nama su crkavali kvalitetni SSD/ovi koje smo pakovali u masine za vojsku. Nagledao sam se takodje crknutih samsunga na serverima.

Back