Bryaxis
Zainteresovan član
- Poruka
- 286
U prevodu, ugasila sam.Probaj, s razlogom je zadobila veliku pažnju...
Ako te Dark Souls, odnosno svijet Elden Ring uzeo pod svoje, onda će i to :-).
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U prevodu, ugasila sam.Probaj, s razlogom je zadobila veliku pažnju...
Ako te Dark Souls, odnosno svijet Elden Ring uzeo pod svoje, onda će i to :-).
Znam kako ti je bilo, hardcore iskustvo...U prevodu, ugasila sam.
Ne smem da počinjem. Ako počnem ode maZ' u propas'.Znam kako ti je bilo, hardcore iskustvo...
Malo njih opstane, trebala si probati kooperativno igrati, bilo bi ti lakše...
Totalno sam zaboravila na Last of UsFIFA iliti po novom FC na PSu. (uglavnom to)
A izdvojio bih: RDR, GTA, Last of Us, GT, Uncharted, Days Gone itd itd.
Totalno sam zaboravila na Last of Us
Slažem se da je remek delo.Po meni, remek delo (oba dela, drugi pogotovo), od likova, priče, muzike.
A pogledah danas PSapp i vidim da sam RDR2 igrao
Pogledajte prilog 1626197
malo li je
Soundtrack iz prvog NFSU... pa i ne treba ti druga muzika, slušaš dok voziš.Ja sam volela da igram Need for Speed Underground2. Samo to igraš ili ima još neka igra?
Раније,кад сам био клинац,највише сам волео да играм фудбалске игрице,GTA и тркачке игрице(Need for speed),а сад највише играм Wow.Играм их углавном на PC-ју,а неке мање игрице на телефону.Zanimaju me vaša gaming iskustva. Koje igre trenutno igrate? Da li više preferirate igranje na telefonu, PC-i ili konzolama? Takođe me zanima i šta najčešće slušate dok igrate - muziku, podcaste, pustite neki random film ili seriju samo da vam se čuje u pozadini ili pak ništa od toga?
Ja sam trenurno u fazi da igram Tiny Glade na PC-u i ko voli opuštajući tip igre, toplo preporučujem. Igra je u beta fazi, ali je odlična.
Pored Tiny Glade-a, igram i War Hammer, Elden Ring, Satisfactory, Helldivers, Witcher-a, Divinity - Original Sin 2, Hades, itd.
Na telefonu uglavnom igram farmicu Township i strategiju Rise of Empires. To su igrice koje igram godinama.
Ako imate koju preporuku, napišite.
Dodatno pitanje za forumašice - Dame, uživate li u ovakvoj vrsti zabave iliti ubijanju vremena i koje su vaše omiljene igre?
Voleo sam da igram igrice dosta, sad me smorile jbg.Zanimaju me vaša gaming iskustva. Koje igre trenutno igrate? Da li više preferirate igranje na telefonu, PC-i ili konzolama? Takođe me zanima i šta najčešće slušate dok igrate - muziku, podcaste, pustite neki random film ili seriju samo da vam se čuje u pozadini ili pak ništa od toga?
Ja sam trenurno u fazi da igram Tiny Glade na PC-u i ko voli opuštajući tip igre, toplo preporučujem. Igra je u beta fazi, ali je odlična.
Pored Tiny Glade-a, igram i War Hammer, Elden Ring, Satisfactory, Helldivers, Witcher-a, Divinity - Original Sin 2, Hades, itd.
Na telefonu uglavnom igram farmicu Township i strategiju Rise of Empires. To su igrice koje igram godinama.
Ako imate koju preporuku, napišite.
Dodatno pitanje za forumašice - Dame, uživate li u ovakvoj vrsti zabave iliti ubijanju vremena i koje su vaše omiljene igre?