Koje igre igrate i šta preferirate?

Pauzirao sam malo, nemam nesto ni vremena ni volje ali imam nameru da probam KSP 2, Mount and Blade 2 i cekam Prison Architect 2 u sustini da nastavim gde sam stao :p Pogotovo Bannerlord ali za njega moram da uzmem godisnji odmor :p Ponekad igram BeamNG to mi je zaludjica i tako ...

Nemam inspiraciju ali volim mahom management / upgrade igrice sa strategijom nekom. ili simulacije. Eto od tih simulacija mozda bih probao Flight Simulator 2 ali sam igrao keca i znam koliko ce da me smara da ucim sve ispocetka :p

Totalno sam zaboravila na Last of Us 😳

Po meni, remek delo (oba dela, drugi pogotovo), od likova, priče, muzike.
A pogledah danas PSapp i vidim da sam RDR2 igrao
Screenshot_20241015-165658-530.png

malo li je 😂

Zanimaju me vaša gaming iskustva. Koje igre trenutno igrate? Da li više preferirate igranje na telefonu, PC-i ili konzolama? Takođe me zanima i šta najčešće slušate dok igrate - muziku, podcaste, pustite neki random film ili seriju samo da vam se čuje u pozadini ili pak ništa od toga?

Ja sam trenurno u fazi da igram Tiny Glade 🥰 na PC-u i ko voli opuštajući tip igre, toplo preporučujem. Igra je u beta fazi, ali je odlična.
Pored Tiny Glade-a, igram i War Hammer, Elden Ring, Satisfactory, Helldivers, Witcher-a, Divinity - Original Sin 2, Hades, itd.
Na telefonu uglavnom igram farmicu Township i strategiju Rise of Empires. To su igrice koje igram godinama. 😁🤓

Ako imate koju preporuku, napišite. ☺️

Dodatno pitanje za forumašice - Dame, uživate li u ovakvoj vrsti zabave iliti ubijanju vremena i koje su vaše omiljene igre?
Раније,кад сам био клинац,највише сам волео да играм фудбалске игрице,GTA и тркачке игрице(Need for speed),а сад највише играм Wow.Играм их углавном на PC-ју,а неке мање игрице на телефону.

Zanimaju me vaša gaming iskustva. Koje igre trenutno igrate? Da li više preferirate igranje na telefonu, PC-i ili konzolama? Takođe me zanima i šta najčešće slušate dok igrate - muziku, podcaste, pustite neki random film ili seriju samo da vam se čuje u pozadini ili pak ništa od toga?

Ja sam trenurno u fazi da igram Tiny Glade 🥰 na PC-u i ko voli opuštajući tip igre, toplo preporučujem. Igra je u beta fazi, ali je odlična.
Pored Tiny Glade-a, igram i War Hammer, Elden Ring, Satisfactory, Helldivers, Witcher-a, Divinity - Original Sin 2, Hades, itd.
Na telefonu uglavnom igram farmicu Township i strategiju Rise of Empires. To su igrice koje igram godinama. 😁🤓

Ako imate koju preporuku, napišite. ☺️

Dodatno pitanje za forumašice - Dame, uživate li u ovakvoj vrsti zabave iliti ubijanju vremena i koje su vaše omiljene igre?
Voleo sam da igram igrice dosta, sad me smorile jbg.
Al kad bih sad igrao, ima mnostvo igara koje bih igrao, uglavnom one koje sam igrao i one koje zelim.
Naveo bih moju prvu igru koju najduze igram je NFS Most Wanted iz 2005. Prosto to mi je igra koja mi lezi u srcu, zbog koje sam generalno zavoleo automobile.
Mogu da navedem od pucacina i Call of Duty klasike, do tipa Black Ops 2, noviji mi se ne svidjaju. Kanter i Half Life sam prosao od osnovne do kraja srednje skole, S.T.A.L.K.E.R. me uvela u svet post apokalipticnih pucacina.
Tenkovske igre, uglavnom WOT, War Thunder i Panzer Elite Action.

Od igrica s pricom volim Red Dead Redemption 1 i 2, GTA 4, Mafia serijal, Resident Evil.
Ima mnogo njih al ne zelim da pisem kilometarski tekst
Vrlo cesto ili pustim muziku u slucaju da nema muzike ili je muzika neka staticna, uglavnom hevi metal fazon

Racunar i konzole su old skul uredjaji za video igre, i treba zadrzati i praviti igre i za racunare i konzole, posto sve vise dolazi VR svet

Back