narezak
Aktivan član
- Poruka
- 1.287
A Nikolu Rokvića?Brate, slušam sve živo. Nekad tehno, nekad rok, metal... Stvarno zavisi kakvog sam raspoloženja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Nikolu Rokvića?Brate, slušam sve živo. Nekad tehno, nekad rok, metal... Stvarno zavisi kakvog sam raspoloženja.
Super. Drago mi je kad cujem zenski glas u igrici, prije je bilo bas rijetko da sretnes zenske gejmere. Sto se tice igrica u zadnje vrijeme slabo igram ali tu je Dota2, CS GO, Deadlock, cc generals zero hour.Da, još jedno pitanje prvenstveno za mušku ekipu. Kako regujete na to kad čujete da je žena gejmer? Kako reagujete kada igrate u timu sa ženom? Da li vam to smeta? Lično, dosta sam se sretala sa osudama i napadanjem u toku igre poput CS-a i sličnih. Prosto, ljudi kad čuju ženski glas, momentalno kreće drama. I to me je jedno vreme demotivisalo, ali sam na kraju nastavila.
Vise sam za Peru Deformera, Đanija, Sinana Sakića...A Nikolu Rokvića?
Ti si od onih retkih. Mada kod mene na poslu momci, kada su saznali da igram, kao mala deca. Koliko igara sam samo od njih dobila na poklon za rođendan.Super. Drago mi je kad cujem zenski glas u igrici, prije je bilo bas rijetko da sretnes zenske gejmere. Sto se tice igrica u zadnje vrijeme slabo igram ali tu je Dota2, CS GO, Deadlock, cc generals zero hour.
Igraš DCS online?
Pa normalni ljudi. Dugo vremena djevojke nisu igrale, niti su ih privlacile igre pa je sad pravo osvjezenje kad skontas da je porastao broj djevojaka/zena koje igraju igrice a da nisu samo na mobilnom telTi si od onih retkih. Mada kod mene na poslu momci, kada su saznali da igram, kao mala deca. Koliko igara sam samo od njih dobila na poklon za rođendan.
Za vas hamasoide i mrzitelje svega Evropskog i Zapadnog je to tezak haram i prekrsaj hududa.Pa normalni ljudi. Dugo vremena djevojke nisu igrale, niti su ih privlacile igre pa je sad pravo osvjezenje kad skontas da je porastao broj djevojaka/zena koje igraju igrice a da nisu samo na mobilnom tel
Eagle Dynamics je ukinuo DCS Openbeta program krajem prošle godine. Trenutno je samo DCS World 2.9 dostupan. Jedino mi krivo što je Enigma Cold War server ugašen.Dugo nisam bio online, u principu nikad nisam našao neki server da mi je zanimljiv. Pored toga, ja sam na stabilnoj verziji, a vidim da većina koristi open beta verziju, gde ima više interesantnih servera. Mada sam čuo da je navodno sada sve open beta.
Ofulao si bratec temu. Imas :*Za vas hamasoide i mrzitelje svega Evropskog i Zapadnog je to tezak haram i prekrsaj hududa.
Ne znam šta da kažemZanimaju me vaša gaming iskustva. Koje igre trenutno igrate? Da li više preferirate igranje na telefonu, PC-i ili konzolama? Takođe me zanima i šta najčešće slušate dok igrate - muziku, podcaste, pustite neki random film ili seriju samo da vam se čuje u pozadini ili pak ništa od toga?
Ja sam trenurno u fazi da igram Tiny Glade na PC-u i ko voli opuštajući tip igre, toplo preporučujem. Igra je u beta fazi, ali je odlična.
Pored Tiny Glade-a, igram i War Hammer, Elden Ring, Satisfactory, Helldivers, Witcher-a, Divinity - Original Sin 2, Hades, itd.
Na telefonu uglavnom igram farmicu Township i strategiju Rise of Empires. To su igrice koje igram godinama.
Ako imate koju preporuku, napišite.
Dodatno pitanje za forumašice - Dame, uživate li u ovakvoj vrsti zabave iliti ubijanju vremena i koje su vaše omiljene igre?
Po mnogima je Diablo 2 naj naj zbog mračne atmosfere što mu valjda i jeste poenta dok je Diablo 3 za one koji ne bi da razmišljajui mnogo a da ekran seva ko Las VegasDiablo 4 definitivno promašaj. A baš sam se radovala kada je izašao.
Eagle Dynamics je ukinuo DCS Openbeta program krajem prošle godine. Trenutno je samo DCS World 2.9 dostupan. Jedino mi krivo što je Enigma Cold War server ugašen.
Nisam - bas suprotno - jer je cudno kako se jedan prominentni borac za cecenske vrednosti poput tebe zalaze za to da i zene igraju video-igre i to ne samo preko mobilnog.Ofulao
samo Šemsa faliVise sam za Peru Deformera, Đanija, Sinana Sakića...
MOO 2Играм кроз броузер Master of Orion - прастару легендарну игру коју су подигли на сервер (добро ради кроз емулатор).
Понекад пустим и Цивилизацију 5 (шестица ми се није свидела у неким стварима, видећемо да ли ће седмица то исправити).
Ништа не играм на телефону - било какав телефон да имам, то се не може упоредити са 24 инча монитора.
Ma šta te briga. Za BVR borbe ti i ne trebaju. Ja koristim samo tastaturu bez track IR i VR. Imam slušalice sa mikrofonom i običan džojstik, ali su axis kontrole preosetljive, i još uvek se nisam navikao.Probaću onda da se uključim online ponekad. Jedino što ne koristim IR track ni VR, tako da ne mogu da se poredim sa igračima koji ih koriste jer su u velikoj prednosti.
Kul. Ja trenutno isprobavam Miraž 2000 preko trial verzije. Imam Flaming Cliffs 3, Flaming Cliffs 2024 (F-5, F-86 i MiG-15), Combined Arms, a od full fidelity modula imam samo Black Shark 3 i F-16 Viper koji još uvek učimNemam ni slušalice ni mikrofon. Plus, obično imam mali FPS, tako da mi odgovara jedino neki evropski server. Od aviona imam devet modula, ali najviše koristim P-51 Mustang i Mirage 2000C.
Trenutno isprobavam Miraž 2000, kada ga budem kupio, skinuću šemu. Našo sam šemu, kul izgledaUradio sam skoro i fiktivnu šemu bojenja za srpski Miraž ako te zanima. A od ranije imam i šemu za četnički Mustang.
Otkrile smo novi svetPa normalni ljudi. Dugo vremena djevojke nisu igrale, niti su ih privlacile igre pa je sad pravo osvjezenje kad skontas da je porastao broj djevojaka/zena koje igraju igrice a da nisu samo na mobilnom tel
Odlicno je, samo ne treba pretjerati hahaOtkrile smo novi svet
I Šemsa je kad se zagrejem... Tad kreće žurka.samo Šemsa fali
Ona je odlična za apokaliptične igre nako u pozadiniI Šemsa je kad se zagrejem... Tad kreće žurka.