Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 71.268
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na primer koja igra? Trenutno mi ništa ne pada na pamet.Ona je odlična za apokaliptične igre nako u pozadini
И "Duke Nukem 2D, 3D"srećo, ovde na forumu su 95% dinosaurusi koji kad su igrali igrice aktuelni su bili tetris i super Mario.
nebitnoNa primer koja igra? Trenutno mi ništa ne pada na pamet.
Ja sam igrala dok me nije smorilo. I Subway SurfersИ "Duke Nukem 2D, 3D"
Моја деца играју "Brawl Stars".
Игра ли неко од вас ту игрицу?
DayZNa primer koja igra? Trenutno mi ništa ne pada na pamet.
Jel ovo desno DayZ? Koja je ova lijevo?
Kako sam se bio nalozio na DayZ kad je tek u Alpha verziji izasla. Kupio na steamu, srcani par puta kad nisam dobio kad mi ljudi iskoce negdje iz nekog steka. Ne mogu je vise igrati, smori me iskreno.Njaaaaah
Meni srčka znala da stane i kad sam igrala hebeni Minecraft. Odem da kopam, pa mi zvekne nešto od onih oruđa. Igrala noću, plus na slušalicama. Ili uleti zombi dok kopam. Odvalim..Kako sam se bio nalozio na DayZ kad je tek u Alpha verziji izasla. Kupio na steamu, srcani par puta kad nisam dobio kad mi ljudi iskoce negdje iz nekog steka. Ne mogu je vise igrati, smori me iskreno.
ko ovi narkosi iz Wolta i Glova kad izlete iz žbunjasrcani par puta kad nisam dobio kad mi ljudi iskoce negdje iz nekog steka.
Bože, ja se sa tobom najviše smejem. Svaki put... Jutros sam se u pola pet smejala na silent da ne probudim kolegu.ko ovi narkosi iz Wolta i Glova kad izlete iz žbunja
Hahaha daaa. Ja sam se znao sje*ati kad kopam pa propadnem u one podzemne rudnike, i to se desavalo vecinom u gluva doba a jbt zaboravio sam na toMeni srčka znala da stane i kad sam igrala hebeni Minecraft. Odem da kopam, pa mi zvekne nešto od onih oruđa. Igrala noću, plus na slušalicama. Ili uleti zombi dok kopam. Odvalim..
Hahahahahako ovi narkosi iz Wolta i Glova kad izlete iz žbunja
Ili ne daj Bože gubljenje u Nether-uHahaha daaa. Ja sam se znao sje*ati kad kopam pa propadnem u one podzemne rudnike, i to se desavalo vecinom u gluva doba a jbt zaboravio sam na to
To kad sam zavrsio jednom ili dva puta bilo mi je dosta minecrafta xDIli ne daj Bože gubljenje u Nether-u
Elden prešao - trenutno se zezam s Baldurs Gate 3 (preporuka). I ubrzo Silent Hill...Zanimaju me vaša gaming iskustva. Koje igre trenutno igrate? Da li više preferirate igranje na telefonu, PC-i ili konzolama? Takođe me zanima i šta najčešće slušate dok igrate - muziku, podcaste, pustite neki random film ili seriju samo da vam se čuje u pozadini ili pak ništa od toga?
Ja sam trenurno u fazi da igram Tiny Glade na PC-u i ko voli opuštajući tip igre, toplo preporučujem. Igra je u beta fazi, ali je odlična.
Pored Tiny Glade-a, igram i War Hammer, Elden Ring, Satisfactory, Helldivers, Witcher-a, Divinity - Original Sin 2, Hades, itd.
Na telefonu uglavnom igram farmicu Township i strategiju Rise of Empires. To su igrice koje igram godinama.
Ako imate koju preporuku, napišite.
Dodatno pitanje za forumašice - Dame, uživate li u ovakvoj vrsti zabave iliti ubijanju vremena i koje su vaše omiljene igre?
To je za klince.pa nemas vise 20 godina.Zanimaju me vaša gaming iskustva. Koje igre trenutno igrate? Da li više preferirate igranje na telefonu, PC-i ili konzolama? Takođe me zanima i šta najčešće slušate dok igrate - muziku, podcaste, pustite neki random film ili seriju samo da vam se čuje u pozadini ili pak ništa od toga?
Ja sam trenurno u fazi da igram Tiny Glade na PC-u i ko voli opuštajući tip igre, toplo preporučujem. Igra je u beta fazi, ali je odlična.
Pored Tiny Glade-a, igram i War Hammer, Elden Ring, Satisfactory, Helldivers, Witcher-a, Divinity - Original Sin 2, Hades, itd.
Na telefonu uglavnom igram farmicu Township i strategiju Rise of Empires. To su igrice koje igram godinama.
Ako imate koju preporuku, napišite.
Dodatno pitanje za forumašice - Dame, uživate li u ovakvoj vrsti zabave iliti ubijanju vremena i koje su vaše omiljene igre?
Baldur beše ono sa vampirima? Naletala sam po netu, prošle godine su bili baš popularni.Elden prešao - trenutno se zezam s Baldurs Gate 3 (preporuka). I ubrzo Silent Hill...
Uuu hvala na komplimentu.To je za klince.pa nemas vise 20 godina.
Ima puno rasa, jedna od njih je ta koju spominješ.Baldur beše ono sa vampirima? Naletala sam po netu, prošle godine su bili baš popularni.
Nemam problema sa tim. Nisam je probala, samo zato što je baš bio ogroman 'hajp' na igru. Čitaj - imala sam predrasude. Ali možda probam...Ima puno rasa, jedna od njih je ta koju spominješ.
Bez obzira koju rasu da izabereš, možeš se povampiriti, da ti ne spojlam dalje... ako si rusofil, to će za tebe svakako biti iskušenje dekadentnog zapada....
Probaj, s razlogom je zadobila veliku pažnju...Nemam problema sa tim. Nisam je probala, samo zato što je baš bio ogroman 'hajp' na igru. Čitaj - imala sam predrasude. Ali možda probam...