Koje igre igrate i šta preferirate?

1728902815599.jpeg
1728902884484.jpeg

Kako sam se bio nalozio na DayZ kad je tek u Alpha verziji izasla. Kupio na steamu, srcani par puta kad nisam dobio kad mi ljudi iskoce negdje iz nekog steka. Ne mogu je vise igrati, smori me iskreno.
Meni srčka znala da stane i kad sam igrala hebeni Minecraft. Odem da kopam, pa mi zvekne nešto od onih oruđa. Igrala noću, plus na slušalicama. Ili uleti zombi dok kopam. Odvalim.. 😁

Zanimaju me vaša gaming iskustva. Koje igre trenutno igrate? Da li više preferirate igranje na telefonu, PC-i ili konzolama? Takođe me zanima i šta najčešće slušate dok igrate - muziku, podcaste, pustite neki random film ili seriju samo da vam se čuje u pozadini ili pak ništa od toga?

Ja sam trenurno u fazi da igram Tiny Glade 🥰 na PC-u i ko voli opuštajući tip igre, toplo preporučujem. Igra je u beta fazi, ali je odlična.
Pored Tiny Glade-a, igram i War Hammer, Elden Ring, Satisfactory, Helldivers, Witcher-a, Divinity - Original Sin 2, Hades, itd.
Na telefonu uglavnom igram farmicu Township i strategiju Rise of Empires. To su igrice koje igram godinama. 😁🤓

Ako imate koju preporuku, napišite. ☺️

Dodatno pitanje za forumašice - Dame, uživate li u ovakvoj vrsti zabave iliti ubijanju vremena i koje su vaše omiljene igre?
Elden prešao - trenutno se zezam s Baldurs Gate 3 (preporuka). I ubrzo Silent Hill...

Zanimaju me vaša gaming iskustva. Koje igre trenutno igrate? Da li više preferirate igranje na telefonu, PC-i ili konzolama? Takođe me zanima i šta najčešće slušate dok igrate - muziku, podcaste, pustite neki random film ili seriju samo da vam se čuje u pozadini ili pak ništa od toga?

Ja sam trenurno u fazi da igram Tiny Glade 🥰 na PC-u i ko voli opuštajući tip igre, toplo preporučujem. Igra je u beta fazi, ali je odlična.
Pored Tiny Glade-a, igram i War Hammer, Elden Ring, Satisfactory, Helldivers, Witcher-a, Divinity - Original Sin 2, Hades, itd.
Na telefonu uglavnom igram farmicu Township i strategiju Rise of Empires. To su igrice koje igram godinama. 😁🤓

Ako imate koju preporuku, napišite. ☺️

Dodatno pitanje za forumašice - Dame, uživate li u ovakvoj vrsti zabave iliti ubijanju vremena i koje su vaše omiljene igre?
To je za klince.pa nemas vise 20 godina.

Ima puno rasa, jedna od njih je ta koju spominješ.
Bez obzira koju rasu da izabereš, možeš se povampiriti, da ti ne spojlam dalje... ako si rusofil, to će za tebe svakako biti iskušenje dekadentnog zapada....
Nemam problema sa tim. Nisam je probala, samo zato što je baš bio ogroman 'hajp' na igru. Čitaj - imala sam predrasude. 😅 Ali možda probam...

Back