Koja vrsta ljudi ide u mek donalds?

Pa jedu tamo jel kao tu ce biti vidjeni, ono slika za instagram iz Meka je fensi shmensi, a iz cevabdzinice kod Muje je seljacki.

Jesi primjetio postavljacu teme kako se napucaju za izlazak u mek.

Sve mi je to fejk, a ustari 90% gola sirotinja. Ista paralela se moze povuci i sa nocnim izlazkom, svi sijaju ko dubai haha a ono nema za sta pas da ih ujede. Duboko iskompleksirana nacija, ko je imalo putovao moze to da zakljuci.

Sto se tice sa zdravstvene strane, nisam ljubitelj ni nase kuhinje jer mi je preteska i premasna, ali ono vjestacko djubre ne bi nikad pojela. Ma sve je odavno zatrovano, i nase i njihovo.

eto,bravo. to je upravo ono,pravo u centar. to je problem o kome govorim,a sto se mene licno tice nek jedu i zemlju bas me briga. evo malopre citam da decacima rastu grudi takodje od gmo hrane. to se moze videti,rastu im grudi i padaju na dole,kao kod neke babe,vise jer ih vuce gravitacija. danas sam opet prosao kod meka d da vidim koga ima unutra. i mogu vam reci da nepismene majke vode svoju decu tamo,i to vrlo malu decu. dalje,mlade zene od 25 do 35 godina,tamo su. pravo da vam kazem,bas imaju velike sise. salim se naravno. back to the topic, neznanje je strasno,jedna od najstrasnijih stvari.

Poslednja izmena:
Mada pivski gulaš 900 kinte lagano u pivnici. OK. Mek je sad u sredini. Jer novokompovane pivnice s ponudom burgera rokaju cenu samo tako.
pivnice, restorani, barovi i sve tog tipa nije bas za poredjenje sa mekom jer mek nije klasican restoran sa konobarima pa i cene nisu takve
deset s lukom kosta isto koliko i obrok u meku al te bar zasiti kao sto i sama kazes

Прескуп је и потребно је имати дебео новчаник да би се најео, то је више храна за фенси људе који воле да буду "ин", за децу да узму тај хепи мил са играчком, да буду виђени и да се одрасли похвале где су били. Мене деца нон стоп вуку за рукав тата хајдемо и били смо пре неки дан тамо на Зеленом Венцу.. Деца заиста воле Мек.. Услуга је одлична и професионална. Није за нашег просечног грађанина који воли и може да се за мање новаца пљескавице или ћевапа.

ja ne kapiram da neko moze da pomisli da je in i fensi ici u mek :)

brate..obican restoran brze hrane solidnog ukusa

ali zato im je sladoled do jaja :)

Upravo taj deo ne razumem. Niti je fensi niti in,da ne pominjem ove što ga zovu elitnim :lol:, ima ga na svakom ćošku,deo je pejzaža svakog iole većeg grada u svetu,svih tržnih centara i sl.....bukvalno je sada na svakih 500m .
U Beogradu je od 89 čini mi se. Tada je to važilo otpriilike i još par godina tokom devedesetih. Jedino ako im je percepcija zaleđena od tada.

Idem po nekada u mek , kad bolje razmislim od nove godine nisam :lol: ( moracu danadoknadim) i meni je sasvim ok ,
jer mi nije osnovna hrana nista sto se prodaje u meku a najvise volim njihov sladoled i one pitice sa jabukama ili sumskim vocem
od te fast food i ulicne hrane po kioscima mek mi dodje kao najsigurniji jer drze koliko toliko neki nivo i ispravnost hrane

kod nas mek i kfc u sustini i jesu pristupacniji nekoj srednjoj klasi jer im bas zbog kvaliteta cene nisu male
ti na kiosku za 200 do 300 dinara po osobi mozes da se najedes..ovde ispod 600 dinara po osobi nema sanse

inace svako normalan zna sta je mek a sta restoran tako da si malo pobrkao loncice u prici.
a opet za restoran ispod 1000 do 2000 po osobi nemoj ni da ulazis

ovde se sve vrti oko platezne moci gradjana.

nema veze sa tvojim vredjanjem naroda koji tamo ide
Uopste nisam vredjao narod,koji u SAD ide da jede u Meku.Samo sam konstatovao,da su to ljudi sa nizim zaradama.Gde si tu video vredjanje.???

Idu ljudi kojima se sviđa taj ukus.

Može da priča ko šta hoće, ali sladoled, pomfrit i šejk od čokolade sa prelivom, to ne može nigde da se nađe ukusnije. Hajde, sladoled i mooooožda, ali jako teško.

Dalje, evo imam lično problem sa tim, radim, živim sam, sednem i razmišljam šta bih mogao jesti, ne znam da spremam, ne znam čak ni u prodavnici šta ide sa čim da bih kupio i spremnio nešto, nego uđem u prodavnicu i kupim tunjevinu, indijski orah, mleko, pavlaku i još niz gluposti, potrošim 4.000,00 RSD i ne mogu jedno jelo pismeno da sastavim. Dakle, nepismen sam za to. Onda odem na sajt za poručivanje i roknem Mek, pljeskavicu itd...

Back