gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
ti ozbiljno mislis da je ono kvalitetno?mek ima 100% govedje..zato i jeste kvalitetno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti ozbiljno mislis da je ono kvalitetno?mek ima 100% govedje..zato i jeste kvalitetno
meso je dobro..radi se o tome sto je u pitanju govedje meso i samim tim bez nekog posebnog ukusa i zato ima puno dresinga da bi pojacali ukus i to nije kvalitetno..ali sama pljeskavica je bolja od one koju kupujes na kiosku 100xti ozbiljno mislis da je ono kvalitetno?
meso je dobro..radi se o tome sto je u pitanju govedje meso i samim tim bez nekog posebnog ukusa i zato ima puno dresinga da bi pojacali ukus i to nije kvalitetno..ali sama pljeskavica je bolja od one koju kupujes na kiosku 100x
Pa jedu tamo jel kao tu ce biti vidjeni, ono slika za instagram iz Meka je fensi shmensi, a iz cevabdzinice kod Muje je seljacki.
Jesi primjetio postavljacu teme kako se napucaju za izlazak u mek.
Sve mi je to fejk, a ustari 90% gola sirotinja. Ista paralela se moze povuci i sa nocnim izlazkom, svi sijaju ko dubai haha a ono nema za sta pas da ih ujede. Duboko iskompleksirana nacija, ko je imalo putovao moze to da zakljuci.
Sto se tice sa zdravstvene strane, nisam ljubitelj ni nase kuhinje jer mi je preteska i premasna, ali ono vjestacko djubre ne bi nikad pojela. Ma sve je odavno zatrovano, i nase i njihovo.
Apsolutno tačno!Mekov pomfrit je apsolutno najukusniji koji sam probao
A ono, odolevala sam godinama.Zato i volim njihove burgere, ja volim goveđe meso. A pazarski jer čisto goveđi ili ne?mek ima 100% govedje..zato i jeste kvalitetno
pivnice, restorani, barovi i sve tog tipa nije bas za poredjenje sa mekom jer mek nije klasican restoran sa konobarima pa i cene nisu takveMada pivski gulaš 900 kinte lagano u pivnici. OK. Mek je sad u sredini. Jer novokompovane pivnice s ponudom burgera rokaju cenu samo tako.

ja ne kapiram da neko moze da pomisli da je in i fensi ici u mek
brate..obican restoran brze hrane solidnog ukusa
ali zato im je sladoled do jaja![]()
, ima ga na svakom ćošku,deo je pejzaža svakog iole većeg grada u svetu,svih tržnih centara i sl.....bukvalno je sada na svakih 500m .
( moracu danadoknadim) i meni je sasvim ok ,Uopste nisam vredjao narod,koji u SAD ide da jede u Meku.Samo sam konstatovao,da su to ljudi sa nizim zaradama.Gde si tu video vredjanje.???kod nas mek i kfc u sustini i jesu pristupacniji nekoj srednjoj klasi jer im bas zbog kvaliteta cene nisu male
ti na kiosku za 200 do 300 dinara po osobi mozes da se najedes..ovde ispod 600 dinara po osobi nema sanse
inace svako normalan zna sta je mek a sta restoran tako da si malo pobrkao loncice u prici.
a opet za restoran ispod 1000 do 2000 po osobi nemoj ni da ulazis
ovde se sve vrti oko platezne moci gradjana.
nema veze sa tvojim vredjanjem naroda koji tamo ide
Помфрит им је добар и сладолед. Не знам шта бих друго тамо конзумирала будући да не једем ништа што се састоји од два 'леба и нечег између.